Jautājums par viesnīca Sanatorii Neftekhimik Ukrainy 2*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Braucu uz jūru uz Berdjansku un gribu paņemt līdzi 2 bērnus kuriem nav dzimtā 9 gadi. Kādiem dokumentiem, izņemot dzimšanas apliecības oriģinālu, ir jābūt un kur šī informācija ir norādīta?
Braucu uz jūru uz Berdjansku un gribu paņemt līdzi 2 bērnus kuriem nav dzimtā 9 gadi. Kādiem dokumentiem, izņemot dzimšanas apliecības oriģinālu, ir jābūt un kur šī informācija ir norādīta?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2016-07-138 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар alex45
Ukrainā nav nepieciešami nekādi īpaši dokumenti, piemēram, notariāli apstiprināta vecāku pilnvara. Jūs esat no Harkovas.
аватар elekosh
Es uzdevu šo jautājumu, jo Notāre teica, ka vajadzīga pilnvara. Es dzīvoju Lisičanskā, Luganskas apgabalā. Ukrainas kontrolētā teritorija.
аватар alex45
Notāram vajag naudu.
Lai cik braukāju pa Ukrainu, paņēmu līdzi bērnus, kurus pazinu, nekādus papīrus neprasīja.
Nu paņemiet pilnvaru katram gadījumam, nekad nezināt, kāds muļķis grib noplēst naudu.Varbūt tagad tavā grūtību zonā, un Berdjanska ir robežpilsēta.
аватар elekosh
Jā, katram gadījumam 200 UAH jāmaksā notāram. Tātad viņi nemaz nav nabagi. Es atradu CCU, 313. pants. Tiesības uz pārvietošanās brīvību... Personai, kas jaunāka par četrpadsmit gadiem, ir tiesības pārvietoties Ukrainas teritorijā tikai ar vecāku (adoptētāju), aizbildņu piekrišanu un viņu pavadībā vai pavadībā. pilnvarotās personas.
Lasīt vairāk: http: //kodeksy.com.ua/tsivil_nij_kodeks_ukraini/statja-313.htm ... Bet es neatradu nekādus detalizētus paskaidrojumus
аватар lyudmila-s-p2
Vecāku pilnvara nepilngadīgajiem bērniem nepieciešama tikai šķērsojot valsts robežu, kā arī šobrīd arī iebraucot un izbraucot no ATO zonas, šķērsojot kontrolpunktu.
Jūlijā ar 5 gadus veciem bērniem atpūtos Berdjanskā, nebūdama bērnu māte. Viņai rokās bija bērnu dzimšanas apliecības (oriģināli), kuras viņa uzrādīja tikai iekāpjot vilcienā.
Berdjanskā nav ne kara, ne robežas.
аватар elekosh
Paldies par atsauksmēm. No mums tikai ceļš ir tikai ar autobusu un ducis kontrolpunktu pa ceļam.
аватар alex45
Kontrolpunktā, ja apstājas, iznāk tikai šoferis un sazinās, tā bija, kad braucu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sanatorii Neftekhimik Ukrainy 2*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl