Sanatorii Neftekhimik Ukrainy 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.810
№29 viesnīcas reitingā Berdjanska
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
3.0 Uzturs
3.8 Infrastruktūra
Sanatorija "Neftekhimik Ukrainy" atrodas Berdjanskas kāpas aizsargājamā teritorijā atklātās Azovas jūras krastā, kur tiek radīti visi apstākļi atpūtai un atveseļošanai. Vieglas jūras brīzes kombinācija ar stepju aromātu, dabīgām sulfīdu-dubļu dubļiem, ar joda joniem piesātinātu gaisu, bromu, siltu jūru, smilšainām pludmalēm palīdz novērst muskuļu un skeleta sistēmas, uroģenitālās sistēmas slimības vīriešiem. un sievietes, kuņģa-zarnu trakts un sirds un asinsvadu sistēma un elpošanas sistēmas.Vairāk →
аватар kharkovkristina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni (10 gadi un 7 gadi) no 30.06. 2019 lī dz 07.07. 2019. Pagā juš ajā gadā atpū tā mies tajos paš os datumos, bet cena bija divas reizes zemā ka...Pagā juš ajā gadā man nepatika ē diens , tā pē c š ogad, vadoties pē c atpū tas centra administrā cijas cenu politikas, mums likā s, ka bū s kā das izmaiņ as. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni (10 gadi un 7 gadi) no 30.06. 2019 lī dz 07.07. 2019. Pagā juš ajā gadā atpū tā mies tajos paš os datumos, bet cena bija divas reizes zemā ka...Pagā juš ajā gadā man nepatika ē diens , tā pē c š ogad, vadoties pē c atpū tas centra administrā cijas cenu politikas, mums likā s, ka bū s kā das izmaiņ as. . . Tā tad jauka sieviete Administratore, tī ra istaba, kā rtī ga maza teritorija, jū ra 50m, ē damistaba 50m. Cena: 2400 par tī ru, vienkā rš u istabu + 350 katrai personai par ē dinā š anu (viņ i pozicionē kā bufete) = 3800 UAH dienā . Viņ i ielaida jū s ē damistabā skaidri noteiktajā laikā : 13.09. 18. Ja atnā ksi ar 10 min nokavē š anos, tad pusi no ē dienkartes neredzē si, TAS IR BEIDZIS!!!? ? ? Ē diens vienmuļ š , katru dienu pusfabrikā ti. Pieprasī ju medmā sas apstiprinā tu ē dienkarti, jo viņ i apgalvo, ka esot sanatorija, uz ko dzirdē ju piedā vā jumu ierasties ē damzā lē.10 minū tes agrā k (tikai mums; atteicā mies). Viss bū tu labi, bet tu pats dari visu, lai cilvē ki grā bj pilnus š ķ ī vjus, tad tā nebū s!!!!! ! ! Izsalkuš ā s viesmī les (viena no maiņ ā m) ē d pie mums, "ejot", laiza pirkstus un apspriež viesus. . . Pagā juš ajā gadā neglī tā kinozā lē bija bē rniem paredzē tu filmu seanss, un tā bija nepieejama greznī ba. š ogad. Viņ i aizveda bē rnus uz Slavutič u. Š ogad jū rā ir akmeņ i! ! ! Nevaru nevienam ieteikt uzturē š anos Neftekhimik!!! ! !
аватар Oksik2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies pē c 13:00, t. i. personā lam bija laiks iztī rī t istabu...bet izrā dā s, ka tas š eit nav pieņ emts. Tikko izkaisī ti č etri gultas veļ as komplekti un viss. Istaba bija netī ra, nā cā s paš ai iztī rī t. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pē c 13:00, t. i. personā lam bija laiks iztī rī t istabu...bet izrā dā s, ka tas š eit nav pieņ emts. Tikko izkaisī ti č etri gultas veļ as komplekti un viss. Istaba bija netī ra, nā cā s paš ai iztī rī t. Nokļ uvā m ē damzā lē numur 1 - tā s ir tikai š ausmas: trauki netī ri, ar ē diena pā rpalikumiem no iepriekš ē jā s ē dienreizes, ne pā rā k patī kams personā ls. Sajū ta kā ē dnī cā mā jlopiem (pē c personā la domā m) Ē dienu gatavoš ana nav ī paš i laba, bet galvenais ir daudz pā rtikas, vismaz ē st baseinos ((neiesaku !!! ! ! Pludmale arī nav ļ oti aprī kots atpū tai (
аватар yurfirma
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kopš.2016. gada Viss ir mainī jies uz slikto pusi: ē diens ir drausmī gs, trauki netī ri, porcijas mazas, desiņ as 2. š ķ iras (plastmasas) - katru dienu, salā ti ir pagā juš ā gada bietes, burkā ni, sapuvuš i banā ni un ā boli, barga uzvedī ba. … Tomēr ▾ Kopš.2016. gada Viss ir mainī jies uz slikto pusi: ē diens ir drausmī gs, trauki netī ri, porcijas mazas, desiņ as 2. š ķ iras (plastmasas) - katru dienu, salā ti ir pagā juš ā gada bietes, burkā ni, sapuvuš i banā ni un ā boli, barga uzvedī ba. darbinieki, suite pat nevelk uz standarta! ! ! Un cena ir telpa! Tajā paš ā laikā nav pludmales (vienkā rš i izskalota) 1 m platumā , jū ra ir auksta un netī ra, un vē jš.12-15 m / s - gaudo kā zvē rs veselu dienu un kopš tā laika. 23. maijs! (((
P. S. Tajā paš ā laikā notiek bū vniecī ba, tieš i zem logiem strā dā dī zeļ celtņ i un traktori, celtnieki un sanatorijas personā ls tiek barots uz atpū tnieku rē ķ ina! (((
Отель, центральный корпус строители трактор всё ужасно воняет Дизелем Экскаваторы гребли землю фото 29.05.18 прямо под окнами кучи земли , пыли, вонь дизельных моторов Территорию никто не убирает - песок прямо на плитке((( Грязь на пляже((( Территория не убирается(((
аватар id240134873
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labā k ej uz privā to sektoru, bū s lē tā k un pā rē jais patī kamā k. Š eit viss balstā s tikai uz medicī nas personā la liekulī bu. Viss tajā s ir izmirkts. Ir redzams, ka personā la vadī bas daļ a ir nogurusi no slimajiem un darba vienmuļ ī bas. … Tomēr ▾ Labā k ej uz privā to sektoru, bū s lē tā k un pā rē jais patī kamā k. Š eit viss balstā s tikai uz medicī nas personā la liekulī bu. Viss tajā s ir izmirkts. Ir redzams, ka personā la vadī bas daļ a ir nogurusi no slimajiem un darba vienmuļ ī bas. No pozitī vajiem - tikai ū dens jū rā . Laikam pienā cis laiks mainī t melanholisko vadī bu. . . Domā ju, ka prā tī gā kas izejas nav?
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
petroķ ī miķ is atpū tā s sanatorijā no 10. lī dz 27. septembrim, nokļ uva pie ā rsta, kurš pilnī bā nezinā ja par norā dī to diagnozi (sanatorijas-kū rorta kartī tē ), dakterim bija jā paskaidro kā pē c slimo un kā das tikš anā s ir vajadzī gas. … Tomēr ▾ petroķ ī miķ is atpū tā s sanatorijā no 10. lī dz 27. septembrim, nokļ uva pie ā rsta, kurš pilnī bā nezinā ja par norā dī to diagnozi (sanatorijas-kū rorta kartī tē ), dakterim bija jā paskaidro kā pē c slimo un kā das tikš anā s ir vajadzī gas. garš ī gi bet porcijas ļ oti mazas, nā cā s meklē t papildbarī bu, labi, ka paņ ē mu naudu ar rezervi par istabenē m, nekā du pretenziju nav un laicī gi nomainī ta gultas veļ a un procedū ru kabinetos kā rtī gi iztī rī tas telpas personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs kopē jais iespaids ir 3 balles, bet par budž eta brī vdienā m varat doties
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti labā kū rortā ir izklaides programma garš ī gi ē dieni! … Tomēr ▾ Ļ oti labā kū rortā ir izklaides programma garš ī gi ē dieni!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Tā nav pirmā reize, kad tur dodos ar ģ imeni. Istabas ir ē rtas: duš a, visu diennakti karstais ū dens, TV. Pē dē jo reizi viena pati biju oktobrī . Man arī patika: staigā ju gar jū ras piekrasti. Sanatorijā ir biljards, sauna. Viņ i baroja normā li. … Tomēr ▾ Tā nav pirmā reize, kad tur dodos ar ģ imeni. Istabas ir ē rtas: duš a, visu diennakti karstais ū dens, TV. Pē dē jo reizi viena pati biju oktobrī . Man arī patika: staigā ju gar jū ras piekrasti. Sanatorijā ir biljards, sauna. Viņ i baroja normā li. Izdziedinā ja manu sirdi. Tas pā rstā ja sā pē t. Š ovasar plā noju turp doties vē lreiz ar ģ imeni un bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums kurortberdyansk
‹ Viesnīca Sanatorii Neftekhimik Ukrainy 2*
Līdzīgas viesnīcas

Санаторий «Нефтехимик Украины» расположен в заповедной зоне Бердянской косы на берегу открытого Азовского моря, где созданы все условия для отдыха и оздоровления. Сочетание легкого морского бриза с ароматом степей, природная сульфидно-иловая грязь, воздух, насыщенный ионами йода, брома, теплое море, песчаные пляжи способствуют профилактике заболеваний опорно-двигательного аппарата, мочеполовой системы у мужчин и женщин, желудочно-кишечного тракта, сердечно-сосудистой и дыхательной систем.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до железнодорожного вокзала Бердянска составляет 18,7 км, а до аэропорта Запорожья – 214 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Расстояние между лечебным, жилыми корпусами, столовой и берегом моря не превышает 50 метров, что позволяет не тратить время на длительные переходы для пациентов с ограниченными физическими возможностями.

Медицинский комплекс: отделения грязелечения, водолечения, физиотерапии, лечебной физкультуры, кабинеты массажа.

  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Киноконцертный зал, компьютерный клуб, теннисный зал.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Комлекс предлагает комфортабельные номера: Люкс и Полулюкс.

Istabās

Кровать, прикроватные тумбочки, ванная комната, холодильник, телевизор, кондиционер, стол, стул, шкаф/вешалка для одежды, отопление.

Adrese 71100, Украина, Запорожская область, г. Бердянск, ул. Макарова, 71
Tālruņi: Администрация: +38 (06153) 9-22-74 Отдел маркетинга: +38 (050) 322-32-80, +38 (097) 022-25-55
Tīmekļa vietne: Sanatorii Neftekhimik Ukrainy
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.