Evro 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
6.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca "EURO" atrodas Berdjanskas centrālajā daļā, dažu kvartālu attālumā no Azovas jūras krasta. Viesnīca ir privāts uzņēmums. Uzņēmums darbojas kopš 2006. gada.Vairāk →
аватар m-zheleznyak
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir kā rtī bā ! Jauka viesnī ca, lielisks personā ls, ļ oti viesmī lī ga administrā cija un vispā r - lieliska atmosfē ra kopumā ! Tī rs, kluss, ē rts, silts, lieliska atraš anā s vieta. Kafejnī ca, apsargā ta autostā vvieta. … Tomēr ▾ Viss ir kā rtī bā ! Jauka viesnī ca, lielisks personā ls, ļ oti viesmī lī ga administrā cija un vispā r - lieliska atmosfē ra kopumā ! Tī rs, kluss, ē rts, silts, lieliska atraš anā s vieta. Kafejnī ca, apsargā ta autostā vvieta. Blakus visa nepiecieš amā infrastruktū ra. Svarī gi arī – tas darbojas visu gadu, kas pilsē tai ir retums.
аватар Helya_Dobra
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmā lieta, kas man patika, bija personā ls. Naktī apstā jā mies, iekā rtojā mies bistro, klusi. Istaba ir tī ra un mā jī ga. Ir autostā vvieta un kafejnī ca. Ar lielu prieku bū š u Berdjanskā , lai iekā rtotos pā rbaudī tā viesnī cā . … Tomēr ▾ Pirmā lieta, kas man patika, bija personā ls. Naktī apstā jā mies, iekā rtojā mies bistro, klusi. Istaba ir tī ra un mā jī ga. Ir autostā vvieta un kafejnī ca. Ar lielu prieku bū š u Berdjanskā , lai iekā rtotos pā rbaudī tā viesnī cā .
аватар skulte
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta: pē c atraš anā s vietas ē rtī bā m; par piedā vā to pakalpojumu; par piedā vā to cenu (rezervē ts aprī lī ). Biju kopā ar ģ imeni, draugiem, rezervē ja trī s istabas. Ieradā mies agrā k par norunā to laiku, bet ieč ekojā mies bez problē mā m, ā tri. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta: pē c atraš anā s vietas ē rtī bā m; par piedā vā to pakalpojumu; par piedā vā to cenu (rezervē ts aprī lī ). Biju kopā ar ģ imeni, draugiem, rezervē ja trī s istabas. Ieradā mies agrā k par norunā to laiku, bet ieč ekojā mies bez problē mā m, ā tri. Viesnī ca ir maza, bet tur ir viss nepiecieš amais. Dež uranti bija draudzī gi, izpalī dzī gi, visi jautā jumi tika atrisinā ti operatī vi, bez problē mā m. Wifi darbojā s lieliski, nekad nebija problē mu. Istabas (standarta) ir mazas, bet mā jī gas. Pietrū ka tikai krē sli (ķ ebļ i, pufi utt! Ziniet, ar draugiem gribas parunā ties, bet viņ iem vienkā rš i nav uz ko sē dē t. Lai gan viesnī cai ir sava kafejnī ca, ē dā m citur par laimi ir, kur ir ledusskapis, lai arī mazs, bet ir televizors ar satelī ta kanā liem, darbojas kondicionieris, ir neliels balkons. Kopumā laba viesnī ca, mums patika un iesakā m saviem draugiem.
Отель Вход в отель
аватар Lena9999_____
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcili!!! ! ! Personā ls, atmosfē ra, istabas piepildī jums (ī rē jā m junior suite par 400 UAH), virtuve (pavā rs forš s, ieteiks, pastā stī s, garš ī gi gatavo!! ! ), ir autostā vvieta! ! Patiesī bā š ajā istabā ir viss - vannas piederumi, trauku komplekts - dakš iņ as, karotes, naž i, krū zes, š ķ ī vji, glā zes, glā zes, viss ir! ), divguļ amā gulta - kā fotoattē lā vietnē , pretī dī vā ns - arī bildē Ir televizors, kuru var skatī ties gan no dī vā na, gan no gultas. … Tomēr ▾ Izcili!!! ! ! Personā ls, atmosfē ra, istabas piepildī jums (ī rē jā m junior suite par 400 UAH), virtuve (pavā rs forš s, ieteiks, pastā stī s, garš ī gi gatavo!! ! ), ir autostā vvieta! ! Patiesī bā š ajā istabā ir viss - vannas piederumi, trauku komplekts - dakš iņ as, karotes, naž i, krū zes, š ķ ī vji, glā zes, glā zes, viss ir! ), divguļ amā gulta - kā fotoattē lā vietnē , pretī dī vā ns - arī bildē Ir televizors, kuru var skatī ties gan no dī vā na, gan no gultas. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, fē ns, ledusskapis un forš a atmosfē ra! ! Skats pa logu un baznī cas zvani (blakus baznī cai caur mā ju) - klase! ! ! Berdjanskā ir daudz viesnī cu, viesnī cu, privā tmā ju, bet visiem draugiem iesaku Euro Hotel! Ticiet man, Berdjanskā ir ar ko salī dzinā t. Tagad mē s nā kam tikai š eit. Es rakstu no viesnī cas istabas. Un tomē r, ē diena piegā de iespē jama arī istabā )))))) Labu atpū tu!!! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums eurohotel
‹ Viesnīca Evro 2*
Līdzīgas viesnīcas

Гостиница «ЕВРО» расположена в центральной части Бердянска за несколько кварталов от берега Азовского моря. Отель является частным предприятием. Предприятие работает с 2006 года.

Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Конференц-зал на 40 персон (полностью оборудованный техникой), кафе.

  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
Telpu apraksts

17 номеров.

Istabās

Телевизор, холодильник, кондиционер, интернет, телефон, ванная комната со всеми удобствами.

Adrese 71100, Запорожская обл., г. Бердянск, ул. Шевченко, 22
Tālruņi: +380 (50) 580-90-40
+380(6153) 64977
Tīmekļa vietne: Evro
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.