Jautājums par viesnīca Club Hotel Phaselis Rose 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
53 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurā Club Hotel Phaselis Rose ēkā labāk reģistrēties, lai numuriņi būtu labi un skats pa logu?
Sveiki! Gribu jautāt tiem, kas zina, kurā ēkā labāk iekārtoties, lai telpas ir labas un skats pa logu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-05-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Alexey144
Sveiki. Nav iespēju izvēlēties. Viņi apmetas kur brīvi. Protams, jūs varat mainīt numuru, ja vēlaties, bet jums ir nepieciešams objektīvs iemesls. Un skats pa logiem visur ir labs. Un tu nepērc istabu vienmēr, ko gan citu tu izvēlētos skatu...
аватар OnlySinai
Nu, piemēram, standarti vai suites, kura no galvenajām ēkām ir 6 vai 7? Un vai ir vērts piemaksāt par dārzu?
аватар Veronika7081
Dmitrij, kā ar Safīra klubu? Vai esat mainījis savas domas. :)
Par lietu: Rožu klubā Phaselis svarīgākais ir neapmesties ēkā ar logiem ar skatu uz galveno ceļu: tur pastāvīgi kursē autobusi, kas atpūtniekus ved uz kaimiņvalstīm Euphoria Tekirova un Amara Dolce Vita, kā arī kursē regulāri autobusi. Tur var būt skaļš.
аватар Alexey144
Man galvenās ēkas vispār ir skudru pūzņi, pilsētas debesskrāpji. Ko tur darīt? Labāk trīsstāvu ēkās, tuvāk jūrai. Kā lauku mājā...
аватар Veronika7081
Ja izvēlaties bungalo viesnīcā, tad ne pirmajā stāvā. Pirmkārt: tur pirmais stāvs ir ļoti zems un visa tava dzīve ir redzama. Bet pozitīvi, ja ģimenei ar bērnu ratiņiem nav jākāpj pa kāpnēm. Bet, cik es atceros, Dmitrij, jums nav zīdaiņu. Otrkārt: pirmajā stāvā var būt arī nedaudz mitrs sezonas sākumā/beigās augstā mitruma dēļ. Pēc atslēgu saņemšanas jūs vienmēr varat doties apskatīt istabu un pēc tam pārvietot lietas. Protams, ierodoties var paaugstināt numura kategoriju, bet viesnīcā sezonas laikā parasti tas tiek oficiāli apmaksāts.
аватар Alexey144
Piemaksa par istabu no 20 USD dienā. Starp citu, reģistratūrā ir tablo ar numuru cenām. Divvietīgs maksā 100 USD par nakti. Tūrisma aģentūras mums pārdod daudz lētāk, acīmredzot pērk vairumā un daudz uz priekšu. Es gribēju palikt vēl vienu dienu, viņi paziņoja par 300 USD. Tas attiecas uz numuru un plakni.
аватар OnlySinai
Es mainīju viesnīcu uz tiem pašiem datumiem ar papildu samaksu 180 USD par 2 + 2, par 9 naktīm. Es domāju, ka šis būs labāks par Sapphire. Man ir standarta numurs, bet es lasīju, ka jūs varat jaunināt uz Garden par 20 USD reģistrēšanās brīdī, ja tiek nodrošināti bezmaksas numuri.
аватар musja7
pagājušajā gadā par 20 USD. tevi iekārtoja jebkurā brīvā istabā, kas tev patika (sākumā ledu nepiedāvāja, bet ar naudu paņēma, parādīja, ļāva izvēlēties). bet pagājušajā gadā noslogojums bija cits
аватар sasha-mn
Sveiki! Sakiet, lūdzu, kurš stāvs ir klusāks (es domāju 2 galvenās ēkas un kura labāka?) Un kurš skats labāks - uz jūru vai kalnu? Paldies!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Club Hotel Phaselis Rose 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl