Jautājums par viesnīca Tara Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kādas lietas jāņem līdzi uz Melnkalni
Uz Melnkalni braucu pirmo reizi.Kādas lietas jāņem līdzi?Vai viesnīcā ir kāds dress code?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2012-07-0912 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар parishilton
Melnkalnē - dress code ??? Nu tu liki man pasmieties. Kāds var būt dreskods - šorti un T-krekls ar plankumu uz vēdera !!! Melnkalni galvenokārt apmeklē tāda tūristu kategorija, ka līdzi ved nevis kleitas un uzvalkus, bet kartupeļus un desiņas, lai tur netērētu naudu !!! Bet, protams, ir arī turīgi cilvēki, kas īrē dārgas privātās villas.
аватар Demmetra
paldies ))) bet pašā viesnīcā, restorānos var pārvietoties šādā formā ?!
аватар lenusya8
pa dienu cilvēki iet uz restorāniem pat peldkostīmos) un vakarā jau valkā vairāk vai mazāk pieklājīgu apģērbu, bet ne obligāti vakarkleitu vai uzvalku)
аватар Demmetra
Paldies, meitenes, par noderīgo informāciju))) bet kā ar siltākām lietām... vai ir vērts ņemt? ))) Es nevēlos nēsāt līdzi liekus kilogramus mantu
аватар lenusya8
augustā parasti ir karsts, un siltas drēbes nevajag, nu varbūt kaut kāds totalizators, ja pasliktināsies laiks un tad drīzāk uz vakaru
аватар Ya_eto_ya
Siltas lietas noteikti nav vajadzīgas. Pat ja vakarā temperatūra ir nevis 35 kā dienā, bet gan 28, domāju, ka plānu ar piedurknēm pat nevajadzēs. Jūlijā atpūtāmies, paņēmu vienu un tā visu pārējo neskarta gulēju skapī. Par apģērba kodu. Tas nav unikāli, bet vismaz kaut kas ir jāvalkā :-)), aiz pieklājības vai kā. Un tad daži tūristi bija pārsteigti, kuri devās uz lielveikalu peldbiksēs. vai staigāja pa tirdzniecības centru slapjā peldkostīmā un pareo uz gurniem. Mans viedoklis jau ir par daudz.
аватар magnus777
Skatieties, kad dodaties. Vasarā tur ir ļoti silts (līdz 50 grādiem aptuveni), tāpēc ņemam tikai kreklus un šortus, nekas cits nav vajadzīgs!
аватар Demmetra
Es dodos 14. jūlijā))) un vēlos pēc iespējas vieglāk sakravāt somu, lai nebūtu nekā lieka
аватар magnus777
Nu tad īsi plāni svārki un tie paši šorti, nu, plāns T-krekls vai krekls. Un paņem uz galvas un pleciem kaut kādu apmetni, lai neapdeg un nesaņem saules dūrienu! Tur tiešām ir karsti!
аватар lenusya8
labi jums) Es nevēlos ņemt to viegli, man joprojām ir pilns čemodāns)))
аватар magnus777
Nu katram savs. Es pat nevaru iedomāties, ko jūs varat ņemt līdzi šāda apjoma atvaļinājumā. Pat ja paņemtu līdzi uzvalkus, man nebūtu tik daudz, un kāpēc viņi tur ir... ņemu līdzi tikai pašas nepieciešamākās lietas: dokumentus, naudu, dažas vieglas lupatas, fotoaparātu, telefonu un zobu birsti ( lai gan tas arī nav obligāti) . Visu pārējo tur ir vieglāk nopirkt, ja vajag, nekā vilkt līdzi.
аватар Demmetra
atbraucām no atvaļinājuma))) siltas drēbes nebija vajadzīgas (paldies par padomu, neņēmām) Patiešām, pāris peldkostīmi, viena vairāk vai mazāk vakarkleita, šorti, pāris T-krekli, flip flops un sandales.Paspēju salikt mantas 1 mazā somiņā un dēliņš.Šajā somā ar mantām arī dāvanas iegrūda atceļā ar celi, bet viss derēja))) uz ceļa ļoti ērti ar a. maz lietu!
аватар tanjusha1954
Lielākoties nepiekrītu!!!!!
Melnkalniešiem ir ļoti lieliska garša! Un mūsu brāli var redzēt jūdzes attālumā!)
Dzīvoju ar bērniem pusgadu! UN NE NEKAD! Es Budvā neredzēju šortos un peldkostīmos kafejnīcā un lielveikalā!
Izņēmums ir kafejnīca pašā pludmalē!
Tas nav, lai cienītu sevi un citus, nākt vakariņās ar pliku dupsi!
Pārtika nav dārgāka par mums, tas ir skaidrs!
Kafejnīcā pareizi jāpasūta!- Nevis pusi porcijas, bet veselu! Tas ir lētāk! 2 dažādas ēdienu porcijas - ar galvu pietiks! Porcijas lielas! Vari arī ņemt līdzi!
Brauciet ar vieglām biksītēm, T-krekliem, peldkostīmiem, čības jūrai un kleitas bikses vakaram un galvassegu. Lietas ir dārgas! Bet ķīniešu veikalos, piemēram, pie mums))
аватар molodmaman
Viesnīcās ir problēmas ar lietu mazgāšanu, tāpēc paņēmu līdzi WAVE veļas palagus, ērti transportēt (paka maza) un labi mazgā, šogad tas protams izglāba.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tara Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl