Tara Hotel 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.910
№5 viesnīcas reitingā Becici
8.5 Numurs
8.2 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.1 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā vietā Becici kūrortā, netālu no pludmales. Lieliski piemērots gan aktīvām, gan relaksējošām brīvdienām. Viesnīca tika atvērta 2011. gadā.Vairāk →
аватар Tarik1968
Viesnī cu izvē lē jos es. Koncentrē jies uz to, ka tur bija sauļ oš anā s krē sli un lietussargs, KAS MAKSĀ JA JAU UZREIZ NO VIESNĪ CAS. Pirmajā dienā paņ ē mu sauļ oš anā s krē slu, kas man patī k, blakus jū rai. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos es. Koncentrē jies uz to, ka tur bija sauļ oš anā s krē sli un lietussargs, KAS MAKSĀ JA JAU UZREIZ NO VIESNĪ CAS. Pirmajā dienā paņ ē mu sauļ oš anā s krē slu, kas man patī k, blakus jū rai. "Pludmales galva" pielido pie manis un sā k spā rdī t, skaidrojot to ar to, ka cilvē ki 6 no rī ta aizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus. Š ī nelikumī ba ilga visas 12 mana atvaļ inā juma dienas. Visu dienu sauļ oš anā s krē sli 1. rindā bija bez maksas. Bet patiesī bā bija tā : š is "rež isors" no nakts uzklā ja dvieļ us uz š iem sauļ oš anā s krē sliem, un tad devā s tos pā rdot (redzē ju, kā viņ š pievī la cilvē kus un paņ ē ma naudu) !!! ! Tas ir, pē rkot ekskursiju, es samaksā ju par sauļ oš anā s krē sliem un par tiem ir jā maksā otrreiz. Uz visā m manā m sū dzī bā m reģ istratū rā un Biblio Globe tū risma operatoram atbilde bija, ka tas ir viesnī cas vadī bas rī kojums atvē lē t š o pirmo rindu viņ u radiniekiem. Tā tad MĒ S JUMS MAKSĀ M!!! ! Un mums ir tiesī bas pieprasī t pakalpojumus par savu naudu. Mans atvaļ inā jums tika sabojā ts!
Melnkalnē biju pirmo reizi, un man radā s š ausmī gs iespaids par š iem cilvē kiem. Pludmales darbinieks bļ ā va uz visu pludmali "Go home" - tā ir 4 zvaigž ņ u norma. viesnī ca? Es noteikti neiesaku š o viesnī cu!
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka viesnī ca "Tara" (Sentido Tara Hotel), kas atrodas Becici ciematā , piecu minū š u gā jiena attā lumā no jū ras un pusstundas nesteidzī gas pastaigas attā lumā no Budvas. Komplekss "Tara" sastā v no galvenā s ē kas un villā m. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca "Tara" (Sentido Tara Hotel), kas atrodas Becici ciematā , piecu minū š u gā jiena attā lumā no jū ras un pusstundas nesteidzī gas pastaigas attā lumā no Budvas. Komplekss "Tara" sastā v no galvenā s ē kas un villā m. Viesnī cā ir neliels ā ra baseins ar bā ru, restorā ns, sporta laukums un autostā vvieta. Viesnī cā ir arī bē rnu istaba.
Mē beles un santehnika galvenā s ē kas telpā s ir jaunas un mū sdienī gas. Viesu rī cī bā ir plakanā ekrā na televizors, gaisa kondicionē tā js, fē ns, seifs un mini bā rs. Vannas istabā ir plaš s kosmē tikas komplekts - š ampū ni, krē mi, duš as ž elejas, ir vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Internets (Wi-Fi) ir bezmaksas, bet darbojas tikai reģ istratū ras zonā . Viesnī cai "Tara" ir sava zona pludmalē . Viesnī cas viesiem bez maksas pienā kas divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs uz numuru (neatkarī gi no tajā dzī vojoš o cilvē ku skaita), pludmales dvieļ i par papildus samaksu - 50 centi/gab.
Viesnī cas numuri un interjers ir iekā rtoti spilgtā s krā sā s un nedaudz "nerā tnā " dizainā - visur ir smieklī gas bildes un interesantas stiepļ u instalā cijas. Oktobrī "Tara" bija pilns ar gados veciem francū ž iem, pavadot lietaino vakaru neapdomī gi "kazot kazu" viesnī cas vestibilā: ). Kopumā "Tara" atstā ja labvē lī gu iespaidu. Uzmetot virspusē ju acu uzmetienu, netika atrasti nekā di spilgti "trū kumi".

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!

*****
Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s ekskursijas pa Melnkalni 2013. gada oktobrī .
Вот такие интересные штучки украшают холл. Сейф в номере. Стандартный номер. Стандартный номер. Стандартный номер. Стандартный номер. Стандартный номер. Стандартный номер.
аватар taras-79
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Mē s ar sievu nolē mā m doties uz Melnkalni! Viņ i ieteica man sazinā ties ar tū risma aģ entū ru "Bounty Travel" Kijevā . Vadī tā ji ir ļ oti draudzī gi, jauki un sabiedriski. Man patika iekš ē jā atmosfē ra komandā ) Viņ i teica: kas, kā pē c, kur un kā ! ) Un tā mē s ar sievu dodamies atpū sties viesnī cā Tara no 09. … Tomēr ▾ Labdien! Mē s ar sievu nolē mā m doties uz Melnkalni! Viņ i ieteica man sazinā ties ar tū risma aģ entū ru "Bounty Travel" Kijevā . Vadī tā ji ir ļ oti draudzī gi, jauki un sabiedriski. Man patika iekš ē jā atmosfē ra komandā ) Viņ i teica: kas, kā pē c, kur un kā ! ) Un tā mē s ar sievu dodamies atpū sties viesnī cā Tara no 09.07. 2013 lī dz 21.09. 2013. Visiem patika! Cenas un kvalitā tes kombinā cija! Prieks par MELNKANES viesmī lī bu. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Pieceļ oties istabā , pirmais, kas aizrauj garu, ir lieliskais skats pa logu! Istaba ir tī ra un ē rta. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un apmierina visas mū su prasī bas! Vienmē r brokastis-vakariņ as (vakariņ ā s dzē rieni ir iekļ auti (tē ja, sarkanais + baltvī ns un atš ķ aidī tas sulas), pusdienā s - pā rsvarā gā jā m uz restorā niem, virtuve daž ā da un ļ oti garš ī ga. Vienreiz devā mies pusdienā s uz viesnī cu! Bijā m ļ oti pā rsteigts par pusdienu pā rpilnī bu, gardu ē dienu jū ru. Dodaties pie jū ras - alejas klusumā . Dodieties ekskursijā ne tikai pa skaisto apkā rtni: dodieties uz vietē jiem restorā niem, dodieties uz tirgu (pē rciet augļ us , vietē jais vī ns - nenož ē losiet)! Man viss ļ oti patika!
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, kuru vē rts apskatī t. Tas atrodas Becici ciemā , divus kilometrus no Budvas pirmajā lī nijā . Viesnī cā ir peldbaseins, veikali, frizē tava, milzī ga konferenč u telpa un mazā ka. Pludmale ir ļ oti tuvu. Sports - futbols, lielais un galda teniss, pludmales volejbols, biljards, mini golfs, boulings. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, kuru vē rts apskatī t. Tas atrodas Becici ciemā , divus kilometrus no Budvas pirmajā lī nijā . Viesnī cā ir peldbaseins, veikali, frizē tava, milzī ga konferenč u telpa un mazā ka. Pludmale ir ļ oti tuvu.

Sports - futbols, lielais un galda teniss, pludmales volejbols, biljards, mini golfs, boulings. Ir bē rnu klubs.

Š ajā viesnī cā ir lieliski ē dieni, ir pieejama bē rnu ē dienkarte, un jū s pat varat pasū tī t diē tas galdu. Maltī tes š eit ir iespē jamas puspansijā un All (vieglie, t. i. , dzē rieni, ieskaitot vī nu un alu, tikai kopā ar ē dienreizē m). Turklā t tiem, kas atpū š as "viss iekļ auts", pludmalē un pie baseina ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, par pā rē jo š is prieks tiek apmaksā ts.

Istabas labas, ar jaunā m mē belē m, ir arī trī svietī gas istabas, un divistabu ģ imenes ar viesistabu. Ir TV, telefons, kondicionieris, seifs, balkons. Vannas istabā ir duš a, fē ns, ziepju piederumi. Ģ imenei ir divas vannas istabas – viena ar duš u, otra ar vannu.
Č ī bas un peldmē teļ i tiek nodroš inā ti pē c pieprasī juma. Ir numuri ar skatu uz jū ru.

Š ajā viesnī cā ietilpst Magnolia Villas - diezgan pieklā jī gas villas, tā s nav daudz tā lā k no pludmales (pā ri ceļ am), bet tā s ir lē tā kas. Viesi, kas uzturas villā s, bauda tā das paš as priekš rocī bas kā tie, kas dzī vo galvenajā ē kā . Nez kā pē c villas man patika vē l vairā k - tā s ir ē rtā kas un noslē gtā kas. Arī telpas ir diezgan pieklā jī gas.

Ļ oti ieteicams relaksē još ā m brī vdienā m.
Холл Фемели Виллы Ресепшин Фемели Фемели Холл
аватар gulenka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā.7 dienas. Labprā t paliktu vē l nedē ļ u. Bet. . . Ņ ē mā m ē st, brokastis un vakariņ as. Brokastī s omlete ar daž ā diem pildī jumiem. Ceptas un vā rī tas olas. desu grieš ana-tipa4. vā rī tas un grilē tas desiņ as. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.7 dienas. Labprā t paliktu vē l nedē ļ u. Bet. . . Ņ ē mā m ē st, brokastis un vakariņ as. Brokastī s omlete ar daž ā diem pildī jumiem. Ceptas un vā rī tas olas. desu grieš ana-tipa4. vā rī tas un grilē tas desiņ as. grilē ti un neapstrā dā ti dā rzeņ i. pankū kas un daž ā di tiem ievā rī jumi. kruasā ni. auzu pā rslas ar augļ iem un musli. tē ja un kafija. Vakariņ ā s liela gaļ as un zivju ē dienu izvē le. jū ras velš u salā ti ne atkā rtojā s nedē ļ u). zupas. vī ns. pankū kas. daž ā das kū kas. daudz augļ u. Tagad par pludmali, pastaiga 3-4 min. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par brī vu. dvieļ i -0.5 eiro.
Lī dz Budvai (10-15 min) var aizbraukt pa tuneli. Ļ oti skaista vecpilsē ta. Ar taksi 4 eiro.
Noteikti dodieties kā jā m uz Sveti Stefan caur Rafailovič i-Kamenovo. Ļ oti skaista ainava. Atpakaļ ar taksi-8 eiro.
Bijā m arī uz Kotoras lī ci, ar ekskursiju pa Kotoru un Perast-super. Tez-tour ekskursija maksā.28 eiro. pludmalē - 20 eiro un laivu brauciens ar peldē š anu.
Vietē jā s kafejnī cā s grilē tas zivis + frī kartupeļ i + salā ti - no 4.5 eiro porcija. Zupas no 0.8 eiro lī dz 2 eiro.
Lai lieliska atpū ta! ! !
аватар Galinka_Z
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 2013. gada jū lijā ar visu ģ imeni, 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem. Izvē le bija ļ oti prasī ga. Izvē lē jā mies starp viesnī cu Meditiran, Iberostar, bet piestā jā m Tarā un nenož ē lojā m ne mazums. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2013. gada jū lijā ar visu ģ imeni, 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem. Izvē le bija ļ oti prasī ga. Izvē lē jā mies starp viesnī cu Meditiran, Iberostar, bet piestā jā m Tarā un nenož ē lojā m ne mazums. Lai gan visas trī s uzskaitī tā s viesnī cas atrodas blakus. Mums patika viss. Istabas brī niš ķ ī gas, apkalpoš ana laba, nekā du skandā lu un neapmierinā tī bas nebija, arī ar norē ķ inā š anos problē mu nebija. Interneta stū rī tis mums bija bez maksas (ņ ē mā m viss iekļ auts). Ē diens nekā das pretenzijas par kvalitā ti vai sortimentu neizraisī ja. Daudzi salā ti, dā rzeņ i, augļ i (arbū zs, vī nogas, nektarī ns, melone, persiki, ananā si, plū mes), kompoti, zivis, gaļ a, mī dijas č aumalā s, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Restorā ns bez rindā m ar daudziem galdiņ iem. Viesnī cai ir sava pludmale un tas ir ļ oti svarī gi, nav jā meklē vieta zem saules (sveš ie tiek padzī ti). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. Tiesa, ja vē lē sies atpū sties pirmajā vai otrajā rindā no krasta, bū s agri jā ņ em guļ amkrē sls, 6 no rī ta uz guļ amkrē sla uzmetot dvieli vai pareo. Ja jums tas nav svarī gi, tad vietas noteikti pietiks visiem, viesnī cai Tara ir pietiekami daudz rindu ar sauļ oš anā s krē sliem. Pludmale ir lieliska, smiltis, jū ra ir pā rsteidzoš i tirkī za krā sā . Jū ra ir tuvu viesnī cai, nav jā š ķ ē rso š oseja, kā to darī ja villu iedzī votā ji. Atpū ta ir klusa un mierī ga. Viesnī cā nav bē rnu rotaļ u laukuma, tač u tas mū s neaizskā ra. Pusi dienas gulē jā m pludmalē , tad mazliet pie baseina. Budvas pilsē tiņ a ir pavisam netā lu un tur devā mies gandrī z katru vakaru atpū sties: veikali, atrakcijas, atrakciju parki, kafejnī cas un citas izklaides. Uz Budvu devā mies pa tuneli, apmē ram 30 minū tes Tunelis civilizē ts, apgaismots, bez maš ī nā m. sasniedza lī dz pat cietoksnim - gandrī z Budvas galam. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Mē s visi esam gandarī ti par pā rē jo un iesakā m to visiem.
отель у бассейна наш номер номер санузел фрукты в ресторане отеля десерт салаты в ресторане отеля
аватар Lana_Milan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is ir mans otrais gads š ajā viesnī cā . Man ļ oti patī k. Salī dzinot ar pagā juš o gadu viesnī ca ir kļ uvusi vē l labā ka. … Tomēr ▾ Š is ir mans otrais gads š ajā viesnī cā . Man ļ oti patī k. Salī dzinot ar pagā juš o gadu viesnī ca ir kļ uvusi vē l labā ka.
аватар Demmetra
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad mē s devā mies atvaļ inā jumā , es rū pī gi izvē lē jos ekskursiju, lasot daudz informā cijas internetā , kā arī klausoties tū ristu mutiskā s atsauksmes, kuri jau bija apmeklē juš i š o apbrī nojamo valsti. Uzreiz izvē le krita uz viesnī cu Meditiran vai Iberostar, tač u viņ i apstā jā s pie Taras un ne par ko nenož ē loja. … Tomēr ▾ Kad mē s devā mies atvaļ inā jumā , es rū pī gi izvē lē jos ekskursiju, lasot daudz informā cijas internetā , kā arī klausoties tū ristu mutiskā s atsauksmes, kuri jau bija apmeklē juš i š o apbrī nojamo valsti. Uzreiz izvē le krita uz viesnī cu Meditiran vai Iberostar, tač u viņ i apstā jā s pie Taras un ne par ko nenož ē loja. Viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m. Izgatavots modernā stilā , stikla un metā la kombinā cijā , tač u tas neradī ja diskomfortu, bet gluž i pretē ji. Stikla lifti ir pasaka! Istabas labas: gaiš as telpas, labas mē beles, plazma pie sienas, kondicionieris darbojā s labi, bet visvairā k patika tā saucamie logi!!! ! Pilnī gi stikls atverams sienā ar bī dā mo sistē mu, kā skapī . Vannas istabas aprī kojums ir labs. Vispā r man patī k visas š ī s lietas. Lai bū tu patī kami pieskarties, atveriet š o pieskā rienu un aizveriet to. Ikviens, kurš daudz zina par labu santehniku, mani sapratī s. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, š ampū ni, ž elejas, krē mi, kā tie tika lietoti, gultas veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m, tī rī š ana tika veikta katru dienu un mums nemanot. Ē diens ir labs. Izmaksas vienmuļ as, bet pusdienas un vakariņ as daudzveidī gas un viss garš ī gi. Ļ oti garš ī gi ir daudzi gaļ as ē dieni, smalkmaizī tes, pankū kas, daž ā di augļ i. Dzē rieni jebkurā laikā (iepriekš ē jā apskatā lasī ju, ka tas bija tikai vakariņ ā s, tā nav patiesī ba), iespē jams, ka brokastī s nebija vī na, es to neteikš u, bet vienmē r bija pusdienā s un vakariņ ā s. Bet dzē rieni sulu veidā ir vienmē r un jebkurā daudzumā , mē s pat redzē jā m, kā cilvē ki ar tiem pildī ja pudeles. Un kafiju pasniedz tikai brokastī s. Nav pusdienu vai vakariņ u. Bet, ja vē lies izdzert tasi kafijas jebkurā citā laikā , tad to vienmē r vari izdarī t bā rā , bet par papildus samaksu. plā nu, ja jums nav viss iekļ auts. Tagad par pludmali. Viesnī cas Tara viesiem pludmale ir bez maksas, tikai tiem atpū tniekiem, kuri nebrokasto, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Tā da ir viesnī cas politika. Bet par dvieļ iem maksā ja 0.5 eiro. Pludmale ir maza-oļ u, oļ i ļ oti mazi, bet neiztikā m arī bez flip-flopiem, jo ​ ​ š ie oļ i saulē ļ oti uzkarsa un kļ uva karsti, un jū ra pasakaina: ū dens silts, tī rs. Vispā r daba tur ir ļ oti skaista. Ir ko redzē t. Mē s devā mies divā s ekskursijā s: uz Dubrovniku (Horvā tija) ar vizī ti pie Fr. Lokrums un pirā tu ceļ ojums. Pasū tī jā m ekskursijas no mū su tikš anā s ballī tes (Prometejs) un bijā m ļ oti apmierinā ti. Gides ir krievu jaunkundzes, ļ oti izklaidē još i un interesanti mums visu izstā stī ja. Mums bija audio tū res, kas arī ir ļ oti ē rti. Vienī gais viesnī cas mī nuss ir mazā platī ba. Bet mums pietika vietas. Pie baseina nesē dē jā m, jo ​ ​ jū ra ir 100 metru attā lumā . Lī dz jū rai gā jā m pa ē nainu palmu aleju tieš i 2 minū tes. Viņ i to ī paš i noteica)))) Tika rī kotas daž as animā cijas (es redzē ju meitenes pie baseina, kas strā dā ja ar bē rniem), bet ne tik biež i, kā es vē lē tos. Pludmalē tikai vienu reizi viņ i rī koja konkursu par labā ko smilš u pili. Galvenā balva bija torte no viesnī cas. Uzvarē tā ju komanda no Ē terinburgas nebija mantkā rī ga un dalī ja š o kū ku ar visiem dalī bniekiem, tā pē c mē s ē dā m š o kū ku kopā Ukraina un Krievija draudzī gā kompā nijā ))) Un vakarā kā ds dziedā ja, bet mē s tikai vienu reizi nonā cā m pie š iem dziedā jumiem. jo I. Talkova dziesma "Vasaras lietus" skanē ja lauzī tā krievu valodā , bet jā slavē izpildī tā js - skanē ja skaisti. Un izbraukš anas dienā viņ iem bija salsas vakars. Bet kaimiņ u viesnī cā Melnkalne nepā rtraukti notika daž ā das vakara animā cijas programmas, tā pē c devā mies uz to viesnī cu. Ko vē l es gribu teikt, ka visas viesnī cas: tā Melnkalne, tā Meditiran, tā Iberostar atrodas ļ oti tuvu Tara viesnī cai, un uzreiz mē s nodomā jā m, ka š ī ir mū su viesnī cas teritorija))) mē s atstā jam Taru pie vienas izejas - mē s nokļ ū stam Melnkalnē pie otras izejas-Iberostar))) tad viņ i pasmē jā s par sevi))) Ko vē l jū s vē lē tos uzrakstī t ? ! Droš i vien cenas. Cenu politika ir aptuveni tā da pati kā Kijevā +; - . Kokteiļ i no 5 lī dz 8 eiro. Melnkalnes vī na Vranac vizī tkarte no 7 eiro un vairā k. Ē st divatā ar bē rnu ā rpus viesnī cas sienā m mums izmaksā ja 20 eiro, bet porcijas tieš ā m ir ļ oti lielas. Droš i var pasū tī t 1 porciju diviem. Un pie kā , ja pasū tī ja vienu gaļ u, tad kopā ar gaļ u bija kaut kā di salā ti un frī kartupeļ i. Ž ē l, ka nenobildē ju porciju. Rezumē jot savu stā stu, gribu pateikt visiem, kas gatavojas apmeklē t š o brī niš ķ ī go zemi - brauciet, atpū tieties un iegū stiet no š ī s valsts maksimā li daudz pozitī vā , kā mē s to saņ ē mā m!! ! ! Atvaļ inā jums bija izdevies!
В холе отеля Конкурс пальмовая алея  от отеля к морю на територии Тары В номере есть WI-FI
аватар max48
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar sievu Melnkalnē viesnī cā Tara, Becici no 24.06. lī dz 08.07. 2012. Melnkalnē bijā m pirmo reizi. Pirms tam - Turcija, Ē ģ ipte, Spā nija. Pā rē jie bija apmierinā ti. Tagad vairā k. Izbraukš ana no Harkovas 7:35, vienpadsmitā vietē jā laika sā kumā (1 stundas starpī ba) atradā mies viesnī cā , nokā rtoja mū s 12:30 nevis 14:00. … Tomēr ▾ Atpū tos ar sievu Melnkalnē viesnī cā Tara, Becici no 24.06. lī dz 08.07. 2012. Melnkalnē bijā m pirmo reizi. Pirms tam - Turcija, Ē ģ ipte, Spā nija. Pā rē jie bija apmierinā ti. Tagad vairā k.
Izbraukš ana no Harkovas 7:35, vienpadsmitā vietē jā laika sā kumā (1 stundas starpī ba) atradā mies viesnī cā , nokā rtoja mū s 12:30 nevis 14:00. Numurs 2. stā vā ar skatu uz austrumiem un skatu uz baseinu un kalniem. Aiziet lī dz jū rai 150 m pa palmu aleju, kas nemaz netraucē ja. Pludmale plata, rupjas smiltis, ieeja jū rā - mazu oļ u un smilš u josla. Ū dens ir dziesma! Š eit ir trī s patī kami pā rsteigumi:
- atpū tniekiem ar ē dinā š anu HB un All (mums bija HB) sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. Par dvieli kopš pagā juš ā gada sā ka ņ emt 50 centus;
- vakariņ ā s bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni (sarkanais un baltvī ns, diezgan labs, bez maksas);
- Seifs numurā bez maksas.
Š opavasar viesnī cā tika veikts remonts un nomainī tas mē beles. Pludmalē ir jauni sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Istaba tika iztī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu, veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. Aizbraucot uz pludmali, viņ i to atstā ja mazā rež ī mā un istabenes to neizslē dza.
Ē diens nekā das pretenzijas par kvalitā ti vai sortimentu neizraisī ja. Augļ u pā rpilnī ba gan brokastī s, gan vakariņ ā s: persiki, nektarī ni, kivi, ananā si, vī nogas, apelsī ni, ā boli, melones, arbū zi, aprikozes, plū mes.
Atpū tnieku sastā vs: krievvalodī gie ap 25-30%, pā rē jie ir bijuš ā s Dienvidslā vijas iedzī votā ji. Vecuma sastā vs ir pensionā ri (arī mē s) un jaunie pā ri ar bē rniem no mazuļ iem. Un viesnī cā un ejot pa Beč ici un Budvas krastmalā m viņ i nedzirdē ja Rietumeiropas runu.
Daž iem ceļ otā jiem var nepatikt:
- Viesnī cas teritorija ir neliela;
– Trū kst animā cijas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, varē tu teikt. Divas meitenes, kas izklaidē jas pie bā ra, netiek skaitī tas. Nav pat animā cijas skatuves vai platformas. Nav rotaļ u laukuma un neviens nerū pē jas par bē rniem.
Ierodoties, ū dens temperatū ra bija uzmundrinoš a, un kaut kur no otrā jū lija tā strauji iesila un kļ uva par 25 grā diem, gaisa temperatū ra bija virs 30.
Ekskursijas. Mē s devā mies uz kanjoniem, es iesaku visiem. Brauciet cauri Melnkalnei no dienvidiem uz ziemeļ iem, izbaudiet dabu un gaisu. Apmeklē jā m Dubrovniku (Horvā tija) ar ekskursiju. Š ī ekskursija netika ņ emta no tū roperatora, ko mē s vē lā k nož ē lojā m. Cenu starpī ba beigā s izrā dī jā s neliela, tač u tas tika veikts pavirš i.
Vē lreiz atzī mē ju, ka pā rē jais bija veiksmī gs. Bet tā nenotiek, ka viss ir ļ oti labi. Lidojums aizkavē jā s par 2.5 stundā m. Tas nav tik daudz, tač u Tivatas lidostā jau vairā k kā mē nesi nedarbojas kondicionē š anas un ventilā cijas sistē ma, un 4 stundas lidmaš ī nu gaidot piesmakuš ā zā lē pie gaisa temperatū ras krietni virs 30 ir kā rtē jais pā rbaudī jums.
Viesnī cai lieku 5.
аватар Lana_Milan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pā rē jais man ļ oti patika. Viesnī ca laba. Vienī gais, ka FB+ sistē ma nav vajadzī ga, ja brauc ekskursijā s, iztikt var tikai ar brokastī m. … Tomēr ▾ Pā rē jais man ļ oti patika. Viesnī ca laba. Vienī gais, ka FB+ sistē ma nav vajadzī ga, ja brauc ekskursijā s, iztikt var tikai ar brokastī m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _462467
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums mtoplov
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums blin_ua
Es lasīju no atsauksmēm, ka cilvēki dzīvoja citās viesnīcās, un devās ēst Tarā. Vai tas ir iespējams? Kādas ir maltīšu cenas viesnīcā Tara šogad?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Demmetra
Uz Melnkalni braucu pirmo reizi.Kādas lietas jāņem līdzi?Vai viesnīcā ir kāds dress code?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
iemiesojums Demmetra
Kādi numuri atrodas viesnīcas galvenajā ēkā (ar skatu uz jūru, kalniem, pagalmu... ar vai bez balkoniem) ?Kopējais iespaids par viesnīcu ?!
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в живописном месте курорта Бечичи, недалеко от пляжа. Прекрасно подойдёт и для активного, и для спокойного отдыха. Отель был открыт в 2011 году.

Atrašanās vieta 2 км от Будвы. 26 км от аэропорта Тивата.
Pludmales apraksts Частная зона на песчаном муниципальном пляже в 150 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Большой зал переговоров на 2 уровня вместимостью 320 + 120 мест и малый зал переговоров на 25 мест. Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, семейные номера.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Площадка для мини-гольфа.
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Состоит из главного 6-этажного здания с 2 лифтами и вилл, расположенных через дорогу от главного здания. 141 двухместный номер, 54 трехместных номеров, 28 семейных апартаментов, 2 апартамента люкс, а также номера и апартаменты в вилах: 68 вилл и 12 апартаментов. Большинство номеров имеют вид на море.

Istabās

В номерах представлено: фен, тапочки, центральный кондиционер, ТВ, телефон, бесплатный Wi-Fi, сейф (бесплатно), мини-бар, питьевая вода.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Bečići b.b., Becici, 85310 Budva, Черногория
Tālruņi: +38233404196
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.