Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kuru viesnīcu izvēlēties atpūtai decembra beigās?
Pagājušajā gadā es šajā laikā atpūtos Iberotel Palace, bet šogad es nevilkšu cenu. Maksimālais budžets ir USD 1300 9–10 dienām no 22.12. Svarīgi - 1 līnija, ieeja jūrā no krasta (vēlams bez čībām), no vēja aizsargāta pludmale, labs ēdiens, tīrība istabās un teritorijā. Animācija, baseini, slidkalniņi, teritorijas lielums nav svarīgi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-10-015 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  44
аватар Vika284
Ja 8 naktis Sentido Reef Oasis ir jūsu budžetā, nevis pirmajā vietā, bet gan vēja aizsargātā pludmalē, šī ir netālu esošā bezvēja zona netālu no Iberotel.
Reef Oasis Beach 5 * un Sentido 5 * vispārējā teritorija, pirmajā rindā ir Reef Beach. Bonuss Sentido viesiem ir tas, ka viņi var izmantot visu 2 viesnīcu infrastruktūru un tikai savu Reef Beach.
Tāda izskatās Sentido pludmale augusta beigās
аватар zolyshka111
Es saprotu, ka jūs vēlaties svinēt jauno gadu tur? Ja jā, tad budžets ir mazs.
аватар mindguru
Sentido rifu oāze pēc Iberotel Palace - nu, ne gluži...
Lai gan piekrītu: lai sagaidītu Jauno gadu labā viesnīcā, budžets ir mazs.
аватар klichko
Ibers tiešām sadusmojās. Šarmā Iberai ziemā nav alternatīvas. Izņemot varbūt Jazz Phanar. Tiesa, pati pludmale pēc Ibērijas nav īpaši priecīga un nogāzes ir stāvas. Bet ieeja ieejā, ēdiens, tīrība un komforts ir vienā līmenī
1 267 USD 22.12.19. sv
10:00
Superior (bez standartiem)
аватар K_Irina
Kļičko, tu ierakstīji cenu 10 dienām Jazz Phanar? Negribu svinēt Jauno gadu Ēģiptē, domāju, ka lidošu mājās 31. no rīta.
аватар klichko
Jā, šis ir izcilākais džeza Phanar rezidencē. Ja dienu vai divas pirms 100 dolāru ietaupījumu. Ziemā Iber un Phanara (superior) bieži vien ir vienā cenā. Līmenis un pat atmosfēra ir līdzīga. Un viņa nolaida farāna cenu, nesen viņa paskatījās uz KosAs. Un vēl patīkami ir tas, ka pirms NG trešā daļa viesnīcas (Residence) ir remontā. Kļūstiet, pludmale būs nesāpīga
аватар klichko
Atvainojiet, priekšnieki Resort 1. līnija. Dzīvesvieta, kaķis bieži ir remontā, nosacīts 2
аватар taran_natala
Ja plānojat snorkelēt, noteikti izvēlieties viesnīcas līčos.
аватар salesintersumka
Šajā periodā līdz 25.decembrim cenas būs zemākā līmenī, nav jāsteidzas ar pirkšanu, varbūt Iber Palace varēs paņemt par šādu cenu, skatīt izlidošanas no Kijevas.
аватар salesintersumka
Vēlos piebilst, ka visi, kas bijuši Iber Palace noteikti vēlas tur atgriezties, pat labākā cena var būt pēc 8. janvāra.
аватар antonua
Kas attiecas uz JazFanaru, tad aprīlī atpūtos - man patika gandrīz viss, izņemot ārprātīgos cilvēku pūļus pludmalē (un pati pludmale ir ļoti šaura, un tualetes nav attiecīgi - gandrīz visi urinē jūrā))). Bet decembrī vajadzētu būt brīvākam.
аватар Anastasia2479
Ieteiktu arī nesteigties ar pirkšanu, ja neplāno tur pirkt.Pagājušajā gadā atceros, ka tieši periodā no 20.-29.decembrim viss bija pietiekami lēts, ka mēs paši gandrīz neplānoti steidzāmies.Pirms Jaunā gada cilvēki risina sakrājušās problēmas vai tuvus jautājumus un viņi jau atpūšas uz sevi, tāpēc es gaidītu.
аватар K_Irina
Paldies visiem, kas atsaucās un palīdzēja ar padomu! Es paliku Jaz Phanar viesnīcā.
аватар K_Irina
Jautājums tiem, kas zina viesnīcas Jaz Phanara pludmali, vai bez čībām var ieiet jūrā, vai pastāv risks uzkāpt kādai dzīvai radībai? Un tomēr, interneta kvalitāte numuriņos un viesnīcas teritorijā?
аватар antonua
bez čībām diezgan mierīgi, risks ļoti minimāls. internets ir tik un tā.
аватар Aleksandr919928
Faraana Reef Resort tajā pašā līcī, gandrīz netālu, bet pludmale ir daudz lielāka, labāka, ērtāka un tuvāk tualetei un lētāka nekā Jazz Phanara un ēdiens tur ir labs un telpas ir lielākas.
аватар K_Irina
Aleksandr, paldies par informāciju! Kad būšu Jaz Phanar, noteikti apskatīšu šo viesnīcu, nākamgad noderēs.
аватар klichko
K_Irina, gudrs lēmums. Es atkārtoju, rezervējiet pārāku, jo īpaši tāpēc, ka tam ir lieliska cena. Un netērējiet savu laiku nožēlojamam faraonam
Phanar ceturtdienās, si kāju vakariņas, ņemiet divas (papildus, bet ierobežojums))
аватар Aleksandr919928
Runa nav tikai par vienu kumosu.
аватар klichko
Jā, labāk ir dzīvot elles bedrē, ēst netīrumus un pārliecināt, ka laime nav naudā)
аватар Aleksandr919928
Tas vienkārši parādās cauri. Esmu bijis tur un tur, un varu salīdzināt. Ēdiens Phanarā ir nedaudz daudzveidīgāks, bet kvalitāte tāda pati.Un šogad jūra vēl vairāk izskaloja piekrasti un pirmā lietussargu rinda bija līdz ceļiem ūdenī un pludmale kļuva vēl mazāka. Tagad neejiet uz Phanaru, pat ja viņi sāka maksāt papildus.
аватар Aleksandr919928
Tas vienkārši parādās cauri. Esmu bijis tur un tur, un varu salīdzināt. Ēdiens Phanarā ir nedaudz daudzveidīgāks, bet kvalitāte tāda pati.Un šogad jūra vēl vairāk izskaloja piekrasti un pirmā lietussargu rinda bija līdz ceļiem ūdenī un pludmale kļuva vēl mazāka. Tagad neejiet uz Phanaru, pat ja viņi sāka maksāt papildus.
аватар klichko
Esmu bijis tur un tur, un varu salīdzināt. Ēdiens Phanar ir nedaudz daudzveidīgāks, bet kvalitāte ir tāda pati
==========
)) primitīvi izkļūt. Viņi nemaksās papildus, visam ir sava cena. Un šīs viesnīcas var salīdzināt tikai skauts. Jūra ir tāda pati, un neviens nav atcēlis plūdmaiņas. Papildus peldēšanai uz Phanar, vai jums ir kādas sūdzības par viesnīcu?
аватар Slav_na
Es gribēju doties uz Phanara ... lai pilnībā kļūtu par RUES liecinieku)))
аватар Slav_na
Es mīlu Sentido, rifs ir interesants, Pharaana ir patīkama... tiešām ir palicis tikai Phanara.
tu saki pārāks? kartē mulsina teritorijas izmēri ... kas tajā garšīgs, sakiet pliz!
аватар klichko
Ja jums ir nepieciešams apjoms, Phanar ir pagātnē. Viesnīca ir kambara, nedzeriet-staigājiet. Treknrakstā mīnus 90% mūsējo, tāpat kā visā RUS pēdējos gados. Viesnīca brīnumainā kārtā saglabā zīmolu, bet serviss jau ir ar atgriezeniskās saites efektu. Kad "mūsējie pilsētā" beidz dzeramnaudu, uzvedības kultūra, virtuve sabrūk. Kūrorts patīkams rajons, 1. līnija, viss blakus, pieklājīga izmēra priekšnieki, kvalitatīvs remonts (galvenais piekrist skatam). Dzīvesvietas kotedžas pilsētiņa 2.līnija. Kādreiz bija apsargs ar nogalinātiem numuriem. Viss ir izremontēts, un no kādreizējām ballēm nav nekādas godības. Istabas izmēra problēma. Izmēri svārstās no maziem līdz mikroskopiskiem (nelieciet, lai tajā ieskrietu)
Ja ziema būs auksta (ļoti maz ticama), neizslēdzu braucienu uz Phanar-Iber, bet nāksies aizrīties. Ziemā izvēle ir ierobežota, bet citreiz ... es nesaprotu. Es apskaužu cilvēkus, kuri nav redzējuši Yegitskaya viesnīcas ar patīkamu atmosfēru, izcilu apkalpošanu, selektīvu kontingentu un ir apmierināti ar RUS (par ēdienu ne vārda))
аватар K_Irina
Viesnīcas intimitāte man ir pluss. Man patīk, ka viss ir pastaigas attālumā. Bet tās ir manas preferences, es tās nevienam neuzspiežu.
аватар Slav_na
kličko,
ja tev nav grūti, tad uzraksti, kurās viesnīcās, tavuprāt, valda patīkama atmosfēra. Jūs tik cītīgi mīdāt zemē RUES mīļotājus, ka es jau sen jūtos kā otršķirīgs. Es gribu pieskarties lielajam. Es nejokoju – mani tiešām interesē.
kaut kā sanāk, ka viesnīcās, kur atpūtāmies, ārzemnieki dzeramnaudu nedeva - arvien vairāk slāvu. Mani interesēja vācieši, briti, itāļi "perk ?!" viņi brīnās: "kāpēc? jau visu esam samaksājuši avansā, pērkot. vestibilā varam iemest pāris oiriku bļodā - un pietiek" ... piemēram, tā bija Stella di mare
аватар Aleksandr919928
(klichko) Jūra ir tāda pati, un plūdmaiņas nav atceltas ...
Vienkārši izcili! Tu apgulies bēguma laikā zem lietussarga un pēkšņi ienāk paisums un tu peldi jūrā. Jums pat nav jāceļas no gultas.
аватар klichko
YaSlavnaYa, dzeramnaudas kultūra eiropiešiem ir asinīs. Bet viņi dod nemanāmi un stabili, savukārt mūsējie skaidri un reti. Līdz vakaram ir sapakotas visas dzeramnaudas kastes, bārmeņi saujas eiromārciņu vara nomaina pret papīru. Ikviens to saņem, līdz pat dārzniekam. Es nezinu, kuri pamatiedzīvotāji drūzmējas, bet ģimenei ir sava melnā aita
ENG ir unikāla vieta, taču pēdējos gados tā ir kļuvusi par tūristu meku. Šarms sabiedrībā nav spīdējis jau ilgu laiku, un darbinieki ir pagaidu darbinieki ar nopietnām sekām. Pēdējos gados anglikāņi ir slēguši lidojumus, vācieši ir stipri izretējuši, Benilukss ir aizgājis. Bet mūsējie brīžiem ieradās līdz ar Krimas aizbraukšanu, un tas relaksāciju un apkalpošanu nepievieno. Galvenā Eiropas plūsma ir pārslēgta. Līdz ar to secinājums, iecienītākās viesnīcas nav Šarmā
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl