Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Mēs vēlamies oktobra sākumā atpūsties Šarm eš Šeihā ar draugu, sakiet, kurā līcī labāk apskatīt viesnīcu un kuru?
mūsu budžets ir līdz 800 dolāriem par diviem) paldies
Gribētos gan rifus, gan pludmali, gan lai vakaros būtu iespēja pavadīt laiku kaut kur citur, nevis viesnīcā)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2018-08-216 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар alex45
Naami līča apgabals, netālu no Soho.
аватар alex45
Jā, bet droši vien par šo cenu jūs neatradīsiet pirmo rindu, un šī ir Ēģiptes sezona!
аватар klichko
Par 800 nevajag meklēt līci, bet iespiesties summā
Labāk atlikt atpūtu uz novembra otro pusi, tad par šo naudu labi atpūtīsies
аватар keksikovna
Mēs to nevaram atlikt, manai draudzenei dzimšanas diena ir 10. oktobrī un viņa vēlas to kaut kur nosvinēt (
Un ja nomainīsi Ēģipti pret Turciju?
аватар svarozhychi
slikti laika apstākļi....
аватар keksikovna
Kādu budžetu jūs varat sagaidīt? Var izvēlēties pāris viesnīcas un sēdēt uz koferiem no 6.oktobra un sekot pēdējā brīža ekskursijām ;) tas ir budžets tikai viesnīcai un lidojumam
аватар NellyK
Alex45, tu atkal noliec Naamu blakus Szo .. bet tur būs 9 kilometri ... meitenes salauzīs matu sprādzes tur, “netālu” ;-) Meitenes, jā, par skaistāko mēnesi Šarmā, budžets ir mazs, bet reāls. vairākās (3-5) ceļojumu aģentūrās piesakiet šos datumus un lūdziet viesnīcas Soho rajonā, ir arī 4 *. ļaujiet viņiem uzraudzīt un nosūtīt jums priekšlikumus. un pamēģini pajautāt cenas Domina Coral Bay5* - teritorijā ir 7 viesnīcas, un ik pa laikam kādai no tām ir atlaide ar 50%. Soho un Dominā ņemiet jebkuru viesnīcu, kas tiek piedāvāta par jūsu cenām - sliktu vienkārši nav. un reģistratūrā aizpildot reģistrācijas anketas noteikti pasaki ar vārdiem (var neredzēt), ka būs dzimšanas diena - visās viesnīcās šajā dienā viesiem tiek pasniegta dāvana (parasti vakarā kūka , vakariņām), varat viņiem atgādināt no rīta, nekautrējieties. Jauku atpūtu!
аватар NellyK
oi, atvainojos par dažām drukas kļūdām, nepārbaudīju tekstu...(
аватар bodic1996
Es domāju, ka vajadzētu pagaidīt līdz oktobrim un tad sekot līdzi cenām. Neizvēlieties, uz kuru viesnīcu vēlaties doties, bet apsveriet tās, kas tiek piedāvātas par jūsu cenu. Es domāju, ka tas ir diezgan reāli. Turklāt šogad cenas ekskursijām uz Ēģipti ir nedaudz lētākas nekā iepriekš.
аватар klichko
Turcijas cenas ir vājas, bet, ja esat gatavs sēdēt uz saviem koferiem, jums var paveicies. Visticamāk, ka par 800 dolāriem pēc 6.datuma iekļausies normālā viesnīcā. Ar laikapstākļiem, kā tas būtu paveicies. Ēģipte oktobrī tieši tagad dibens tikai augs (jau aug). Turcijas monitors septembrī pastāvīgi. Daudzi cilvēki vēlas oktobra sākumā, jo savvaļas cenas septembrim
аватар keksikovna
Liels paldies par padomu, tāpēc darīsim to. Es nosūtīšu pieprasījumus ceļojumu aģentūrām un pats to uzraudzīšu)
Atstāj visu oktobra sākumā skūsties, saka, ka pēkšņi aizlidos un nekur nelidosim :)
аватар mindguru
Apskatiet Ghazala pludmali savām vajadzībām. Atrašanās vieta uz Naama Bay laipas. Pludmale atrodas apmēram piecu minūšu gājiena attālumā. Tiesa, rifi neizdevās.
Turcija stingri neiesaka. Augstas cenas + lietus sezona.
Jūtieties brīvi ņemt Ēģipti. Laikapstākļi tur vienmēr ir labi. Lai jaukas brīvdienas!
аватар klichko
Arī egi cenas oktobrim ir vairāk kā jebkad. Pievienojiet nedaudz un labi atpūtieties. Bet pasteidzies ar oktobri, tas noteikti nekritīs!
аватар NellyK
Meitenes, jūs vienmēr braucat uz Naamu - tur ir bezmaksas autobusi no 5 * viesnīcām, viņi jūs aizved un vakarā savāc, jums tikai jāpierakstās parasti no rīta reģistratūrā. bet "jūra" Naamā ir tikai nosaukums ... kā Longeronā. tev to vajag? bet Soho apkārtnē redzēsi īstus skaistus koraļļus un zivis, kuru vienkārši nekur citur nav. un Soho, protams, ir daudz interesantāks skaistumā nekā Naama... Es esmu par viesnīcām Soho rajonā vai Dominā! dzimšanas diena - tātad pilns JAUNU iespaidu komplekts!
аватар mindguru
Kas var būt Domina par 800 diviem, par ko tu runā?
аватар keksikovna
un var ari uzdot jautajumu protams ne visai pa tematu bet blakus...bet kuru labak izveleties lai noteikti aizlidotu,citādi lasu ka ir kas vai nu iztur vai arī tu nemaz nemāki lidot?)
аватар mindguru
Azur, JoinUp. Lai gan neviens jums nedos pilnu garantiju.
аватар NellyK
mindguru tu lasi uzmanīgi - rakstīju, ka tur bieži kādai no viesnīcām uzliek 50% atlaidi. mēs tā lidojām. ja meitenes nonāk līdz tādam periodam, tad viņām vienkārši ir paveicies.
аватар keksikovna
Tieši par Join Up izlasīju, ka šogad tie nemaz nav uzticami
аватар mindguru
Nekad nelasa padomju avīzes.
Cik reizes es personīgi iegādājos JoinUp tūres gan uz Ēģipti, gan uz Turciju, man nekad nebija problēmu. Attiecīgi varu ieteikt šo MOT. Kāds iekļuvis problēmās (nevis tas, ka vainīgs TO). Attiecīgi forumos plosījās negatīvu atsauksmju vilnis. Kam un kam ticēt, katrs izvēlas pats. Es varu tikai vēlreiz atkārtot savu domu. Neviens jums nedos pilnu garantiju.
аватар klichko
Tēzes ir visuzticamākās un skaidrākās, tām tūlīt seko anex. pārējais ir haoss)
аватар alex45
piekrītu kličko! Pēc "padomju avīzēm" "meitenes" pat nezin kas tas ir!!
Un neviens no Naamas līdz Soho viņiem nepiedāvāja "staigāt uz augstiem papēžiem". Ir mikroautobusi, ir taksometri, galu galā mūsu viesnīcā Soho diskotēkās viņi piedāvāja autobusu no viesnīcas! Kaut kas tamlīdzīgs!!! Tas nav no Nabkas, lai dabūtu!
аватар Wiland
Šajā periodā es ieteiktu Turciju. Biju pagājušajā gadā no 16. oktobra līdz 23. oktobrim Kemerā par 600 diviem 5 *, UAll. Laiks +32, ūdens +27, +21 vakarā. Es paņēmu degošu 5 dienās, salīdzinājumam ar 15-22 (Sv-Sun), izbraukšana no Hersonas 1200, no Odesas-1000, no Kijevas-800, no 16-23 (P-P) -600. Un Ēģiptē normālas cenas ir no 10-20 decembrim (ūdens +25, gaiss +25) un tad no 20. janvāra labāk skatīties, lai līcī nav vēja, jo spēcīgas straumes nav redzamas, tikai sarkans karogs uz pontona. Tagad kategoriski nepirktu, jo visur vēl sezona un visi tur cenas. Salīdzinājumam bijām Ēģiptē šogad aprīlī, cena Anexā standarta 1700, ar atlaidi ņēma par 700 diviem uz 12 dienām, 5*, 1 rinda Visi. Ja turat acis vaļā, tad tūrisma operatoram nav nozīmes
аватар vilenskaya08
Wiland, 700 par divām 12 dienām no pielikuma?))))) Es neticu
аватар Wiland
Tev taisnība. Šogad biju Continental februārī par 500 uz divām 7 naktīm un aprīlī Royal Holiday (Sonesta) tīri piebūves viesnīcā par 700 par 12, bāze 1700. Visi izbraukumi no Odesas. Ir nepieciešams meklēt un uzraudzīt 5-6 reizes dienā. Es stāstu. Pirmajā gadījumā februārī biļete no rīta uz Mon no Odesas maksāja 600, pusdienlaikā 550, pēc 18:00-516 (nebija laika). Otrdien no rīta jau 580, un visu dienu 580. Trešdien no rīta 580, pēcpusdienā 542, vakarā 516 un šeit ar izbraukšanu no Hersonas biļete maksā 456 (atkal nesanāca), tad Hersona pilnībā ciet, vietu nav un ar izbraukšanu no Odesas paceļ uz 526. Man pacietība beidzās, jau gribēju atpūsties un kaulēties ar ceļojumu aģentūru, paceļos līdz 500, ar bezmaksas transfēru Ukrainā un lidot prom sestdien. Aprīlī Aneksā viss vieglāk, cena bija 3 dienas izpārdošanā 718 diviem uz 12 dienām. Eju kaulēties, paceļas līdz 700 ar maksājumu dolāros, kurss vienmēr visiem par augstu. Tāpēc iesaku pāris nedēļas pirms izlidošanas sekot līdzi cenām un izvēlēties savu atvaļinājumu. Monitoru otpusk.com tur ir ērtākie filtri + ja esi izvēlējies viesnīcu, tabulu ar izlidošanas un ierašanās datumu un cenu, tas ir ļoti ērti, var izvēlēties lidojumu uz 10 dienām vēl lētāk nekā 7. Lai labi atpūties!!!
аватар Vika284
keksikovna apsvērt vēl vienu ceļojuma variantu uz Tunisiju oktobra sākumā, tādi laikapstākļi un temperatūra kā Turcijas Antālijas piekrastē oktobrī
un "iespēja pavadīt laiku kaut kur citur, nevis viesnīcā vakarā)" ideālas viesnīcas Hammametā un Susā
аватар AllOverTheWorld
Willand, ko nozīmē maksājums dolāros? un kam? TA vai TO?
bāzes cena ir 1700, bet maksāja 700 ?, kas par nepieredzētu dāsnumu.
gadu no gada nevajag... vai tagad esi redzējis cenas nākamajiem datumiem ?, bet septembrim, un oktobrim? tagad visvairāk nogalināto trīs (Ēģipte) sākas no 680 USD (bez aģentūras atlaides), un tas ir ar lidojumu no Kijevas
аватар NellyK
AllOverTheWorld jūs rāda dīvainas cenas "tagad - trīs rubļu banknote no 680" .. tāpēc pērciet caur Baltkrieviju, mums ir 4 * par 550-600 dolāriem diviem, ar izlidošanu no tās pašas Kijevas :-)
аватар NellyK
https://tursales.by
аватар AllOverTheWorld
ja uzrauga to katru stundu, pat tagad četras le mirage ir izlēkušas, izbraukšana 23. datumā par 538 $
Cenas nav dīvainas, bet atbilstošas.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl