Jautājums par viesnīca Dreams Vacation Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
75 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Cik izmaksā papildus samaksa par uzturēšanās pagarināšanu numurā izbraukšanas dienā (izbraukšana plkst. 20.00)?
Cik izmaksā papildus samaksa par uzturēšanās pagarināšanu numurā izbraukšanas dienā (izbraukšana plkst. 20.00)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-12-064 gadā atpakaļ
Atbildes  •  35
аватар Slav_na
"Cik daudz" katrai viesnīcai ir atšķirīgas likmes. Parasti viņi jautā saskaņā ar cenrādi, oficiāli. Piemēram, Waterfalls vienā reizē mēs maksājām 40 dolārus no 12-00 (izrakstīšanās) līdz 18-00.
Viesnīcās, kurās esat pastāvīgs klients, viņi var ļaut jums palikt numurā bez maksas, protams, atkarībā no pieejamības (kā mēs Sentido)
аватар Slav_na
Atvainojiet, es neredzēju, ka jūs jautājāt par konkrētu viesnīcu.
аватар ollennka
Tas ir jānoskaidro pašā viesnīcā vai ceļojumu aģentūrā, kas jums pārdeva biļeti. Cena ir atkarīga no telpas kategorijas. Un, protams, atkarībā no pieejamības.
аватар ser_____Witness77
Tas maksā 30 USD, bet reģistratūrā viens rets dolbo@b (Amen vai Aden) uzceļ lielu stalkeri un lūdz pienākt tuvāk izrakstīšanās laikam - pulksten 11.30 un tad ... ja telpa būs brīva - viņš to darīs. tik un tā attieciniet to uz jums)
аватар Minitakiya
Es nesaprotu, kāpēc jātērē nauda. Mums arī vakarā bija lidojums, pēc pusdienām atpūtāmies pie baseina, pārģērbāmies un devāmies uz lidostu
аватар ser_____Witness77
Es nesaprotu (c) kāpēc par 750 UAH radīt sev tik daudz neērtības: nemazgājiet / netīriet zobus ... uztraucieties par savu bagāžu reģistratūrā ... lai gan, ja ceļojat ar dažiem nobružātiem šortiem , tad tas ir vēl pareizāk)
аватар Slav_na
Nesaprotu, kāpēc cilvēki paši spriež. kādam 750 UAH tiešām ir nauda. un nav par ko kaunēties, IMHO
dažās viesnīcās, ja neesi uztaisījis Velmish pannu, vari sarunāt ar menedžeriem, un viņi tev iedos atslēgas uz brīvu numuriņu, lai tikai pirms izbraukšanas iztīrītu sevi. lietas šajā laikā mierīgi stāvēs zem slēdzenes un atslēgām bagāžas nodalījumā - un tur neviens tās nezags. vismaz mūsu 15 vizītes un pavediens nav pazudis. lai gan biksītes visas ir rūpīgi nomētātas
аватар ser_____Witness77
Nu kur tev pašam? uz savu(iem) - tā mierīgi iedevu 30$, mierīgi vēl stundu pēc pludmales un pusdienām atnācu uz savu istabu, uzpīpēju/nomazgājos, savedu kārtībā... nevis skrienu sevi pazemot - "sarunāt" par kaut kādi menedžeri = tas arī viss, kā arī žēlsirdības prasīšana uz lieveņa) - arī, protams, nav fatāla, pazemojoši vienkārša (kā jau cilvēkam ar pašcieņu;)
аватар Slav_na
cilvēks ar SAVĀS cieņas sajūtu reti mēģina aizskart cita cilvēka cieņu
kad cilvēks ar savu cieņu ieliek savā pasē kukuli agrāka izlīguma labad, tad laikam arī pats sevi pazemo. lai gan ... kad tas skar sevi, cilvēks galu galā var iet uz kompromisu
аватар Slav_na
392907,
atvainojos par strīdu, kas nav saistīts ar jūsu jautājumu. tas notika. iet ārā
аватар ser_____Witness77
jums vajadzētu saprast jēdzienus / kategorijas, nevis domāt klišejās no zombija: kukulis ir maksājums amatpersonai par nelikumīgu / nelikumīgu lēmumu un pāris dolāri reģistratūrā (pēc izvēles) vai šokolādes / ziedu kaste ārsts-skolotājs ir dāvana = dzeramnauda par labu darbu - piemēram, iedot dzeramnaudu viesmīlim restorānā = ļoti izplatīta gan ES, gan ASV ... kā filantropija var pazemot devēju)? kāds vinegrets tev galvā (facepalm): ubagot/pazemot, lai kaut ko dabūtu uz bumbas NAV pazemojoši, bet kādam kaut ko iedot vai dzeramnaudu ir pazemojoši)) - viss ir ačgārni (s)
аватар klichko
Par reģistrēšanos bieži var atmaksāt naudu, bet par izrakstīšanos nevar. Sistēma automātiski bloķē numuru pulksten 12.00 un vadītājs neatlaidīs, atņemot viesnīcai papildu samaksu. Kā likums, dubultā pirms 15.00 30 dolāri, pirms 17.00 50. Pēc 17.00 jau ir dienas maksa
аватар ser_____Witness77
un es domāju, kāpēc viņš negribēja mani atjaunot 9.30 ... Man bija jāuztaisa neliels skandāls, viesmīļi no bāra pieskrēja pēc manis un pierakstījās - it kā es būtu viņu draugs), tad viņš paņēma 30 USD un teica labi ;) . P.S. Sapņu aicinājuma ierēdnis. cena 30$ / līdz 18.00 - pagarināju jau 2. reizi
аватар Slav_na
ser_____ Liecinieks77,
ja jūs patiešām vēlaties turpināt debates par manu analfabētismu un savu progresu, varat to izdarīt personiski - nav nepieciešams aizsprostot kāda cita gaisu.
un vēl viena lieta: dzeramnaudu dod atklātā vietā, nevis pasē. un viņi neprasa dzeramnaudu
un, lūdzu, pabeigsim to šeit. pieņemsim, ka uzvarēsi
аватар ser_____Witness77
runa nav par lasītprasmi, bet par loģisko domāšanu, spēju adekvāti analizēt situāciju un izdarīt pareizos loģiskos secinājumus... diemžēl augstskolās to nemāca, vismaz postpadomju :( PS Kāpēc mums vajag slēpties personīgajā?Man nav nekādu kompleksu un nav ko slēpt no sabiedrības tskt) PSS Vai pats esi kādam atstājis dzeramnaudu/vai esi par to tikai dzirdējis? dzeramnaudas tiek atstātas cieši kopā ar rēķinu / iekšā slēgtā kladē - kur un kad redzēji, ka tie tiek doti "atklātā veidā"? = tu atkal kaut ko sajauci: klišejas/klišejas kontrolē tavu domāšanu ;)
аватар Slav_na
ser_____ Liecinieks77,
es jau rakstīju; Vai jums patīk būt gudrākam un bagātākam par pārējiem (nu, jo īpaši man) - jā, lūdzu! bravo, tu esi skaista! praktiski Ēģiptes kungs
vienkārši izveidojiet tēmu vai uzrakstiet jautājumu par šo tēmu - un tur mēs pārpludināsim uz lielāko daļu, nevis izdabāsim. un citi pievienosies, es domāju. Kāpēc to darīt uz konkrētu jautājumu, ko uzdod konkrēta persona?
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
Dreams Vacation Resort 4 * viesnīcā istabas pagarinājums (vēlā izrakstīšanās "vēlā izrakstīšanās") maksā 30 USD par numuru (bez rokassprādzēm) - līdz pulksten 18:00. Iesaku iepriekš informēt reģistratūru, ja plānojat paplašināt telpu.
Ja ierašanās dienā pusdienas nebija (ieradās vēlu), tad izbraukšanas dienā pusdienas ir bez maksas. Ja vakariņojāt ierašanās dienā, tad izbraukšanas dienā varat pusdienot par papildu samaksu. Dreams Vacation Hotel šī piemaksa ir 8 USD vienai personai.
Jauku atpūtu
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Ne par tēmu
YaSlavnaYa, šis ser_____Witness77 ir labi zināms foruma trollis. Cilvēki, kas tur bijuši, viņu vienkārši ignorē.
Netērējiet tam savu laiku un emocijas. Jauku dienu))
аватар ser_____Witness77
trollis nav trollis, bet NAV melis un NAV sapņotājs (kā daži šeit) - un jūs pats to apstiprinājāt;)
P.S.
Es varu apmainīt Dream Vocation rokassprādzi pret vīna pudeli ... nu, pieņemsim, Alazani ieleja;) = tas noteikti ir mazāks par 8 $
аватар grebenik_si
ser_____Liecinieks77, Un es arī esmu šokā par tevi. Īpaši uzjautrināja frāze savest kārtībā. Ziniet, tie kungi, kas brauc uz Dreams Ages, parasti tā nedomā ...... viņi izvēlas augstāka statusa viesnīcas. Kāpēc jūs peldat tik zemu (apmeklējot tādas viesnīcas), kopā ar mums visiem valsts darbiniekiem, kas nekad neatjaunojas istabas un drosmīgi reģistratūrā metat bagāžu ar šortiem un tualetēs, un jau pacieš sevi sakārtot mājās. Redzēju, kā Meltonā, Sharm Dreams, Sharm Plaza, izmetis koferi un nesamaksājot ne santīma par agrāku norēķināšanos, santīms drosmīgi pārģērbās tev ne tik iemīļotās vietās un devās uz jūru peldēties. Ne reizi vien redzēju (piemēram, Aloha, Grand Hotel, Siwa, Charming u.c.), kā cilvēki neapmetās un pēc izlikšanas palūdza PILNĪGI SVEŠĀKUS cilvēkus, lai viņiem (bērniem) aiznes pie bāra sulu, tēju, alu, a uzkodas kā burgers. Un ziniet, mierīgi, tā cilvēki izturēja, paņēma..... Nevienam kroņi nenokrita.....
аватар grebenik_si
Un tālāk. Protams, ka jūs (acīmredzot ar masāžām un mūsu ukraiņu pedikīru kopts) mūs no valsts darbiniekiem nesaprotat ...... BET nesen es biju Dubaijā un ziniet, tur ir garas rindas ar baltiem sauļošanās krēsliem pilnīgi bez maksas. Marina Beach (tātad tikai 15 cilvēki aizņemti). un atbilde ir vienkārša: 25 dolāri par sauļošanās krēslu un 25 dolāri par lietussargu, labi, ja jūs esat trīs, tad ..... Apmeklējuši gandrīz visas pludmales, ieskaitot slavēto La Mer, sarunājoties ar atpūtniekiem no plkst. dažādas valstis, dzirdēju diezgan kārtīgus ceļotājus, kuri 20 valstis aiz muguras un mierīgi sēž smiltīs uz dvieļiem un citām lupatām. Ak, kā nepatīk.... Un viens pāris no Maskavas man jautāja par Global Village un kādā sarunā es uzzināju un redzēju telefonā fotogrāfiju par viņu atpūtu Dominikānas Republikā, Maltā. Tajā pašā laikā viņi sēdēja zem palmas uz gultas pārklāja blakus tualetei. Tātad lūpu krāsa un karogs rokās !!!!!
аватар ollennka
Un ko, tagad nav modē atpūsties ar komfortu? Vai ir jāiet ekstrēmi ar publisku ģērbšanos un ēdiena izņemšanu svešiniekiem?
Personīgi mana pieredze ir tāda, ka absolūtajā vairumā gadījumu numurs tika pagarināts līdz vakaram bez maksas, un, ja tas tika samaksāts, tad cena bija pilnīgi godīga, proti, proporcionāla pagarinājuma laikam. Vienkārši jāuzdod jautājums reģistratūrā, varbūt nav nekāda katastrofa.
аватар ser_____Witness77
Es lidoju uz Dreams, jo esmu ūdenslīdējs (tas ir +300 /+400 $) līdz cenai, es pats veicu manikīru-pedikīru sēžot uz dīvāna) ... un dienu vēlāk pumpēju presi, pievelkos. horizontālā josla, 20 reizes taisi atspiešanos uz viena pirksta no grīdas, neēdu nevienu gamno nemērītā daudzumā - tāpēc izskatās pēc cilvēka, atšķirībā no dažiem valsts darbiniekiem, kuri zaudējuši savu cilvēcisko izskatu - galu galā ķermenis ir dvēseles (-u) templis? Nu tas nav slaidums, bet pašcieņa un pašcieņa... kāpēc pārvērsties par žurku vai cūku? vai ne, dārgais?
аватар Slav_na
Ak dievi! cilvēki jau trīs reizes ir ripinājuši uz priekšu un atpakaļ, un šeit viss ir par CHSD ...
Izslēgt mani no bagātajiem, pliz! Vienreiz pārģērbos tualetē. ja kāds no Stella de Mar pamana manu sirdsdarbības ātrumu, lūdzu, nododiet to labdarībai
аватар ollennka
YaSlavnaYa, Jūs vienmēr varat atteikties no jautājuma abonēšanas, ja kas.
аватар ser_____Witness77
nevajag pārāk nervozēt - nu vajag atdzīvināt resursu / adresātu sarakstus, lai visi abonenti nāk;) ... savādāk palika kluss - kā kapsētā) ... un beidzot visi normālie jau iet uz Alpi vai jau tur, kāpēc tu te sēdi, Klaudija trample))?
аватар grebenik_si
Jā, kur mēs varam sacensties ar cilvēkiem ar pašcieņu, APBRAUKUŠU PAŠCIEŅU (un tādi cilvēki ir satikušies, bet esiet vienkāršāk, UN CILVĒKI STIEPĀS), Dieva miesu, par super pareizu uzturu. Daudzi apskauž dzīves līmeni rietumos, bet vai esat pievērsis uzmanību ārzemniekiem atvaļinājumā? Un es nepamanīju, ka viņi visi ar pašcieņas un cieņas sajūtu, bet UZ PANTA, ir ļoti VIENKĀRŠI, ATRAŠANĀS, bez dīvainībām un viegli apguļas zālītē, ēd vienu grauzdiņu un zaļumus, NEKAD nelauž iedzeriet bārā, NEKAD nekliedziet uz bārmeņiem un netaisiet seju par apkalpošanu. Jā, tu redzēji ar numuru neapmierinātu ārzemnieku, dvieli, maina numurus un skraida mokās kā mūsējais.Un es redzēju vācieti, kurš ar kailām rokām pēc mūsējās tīrīja netīrās somas, autiņbiksītes un nēsāja miskastē. ja es aizvainoju. ES NEVARU IĪDĪT manierīgus un narcistiskus cilvēkus, īpaši vīriešus. Tas ir šausmīgi kaitinoši. VIENKĀRŠĪBA VISĀ glābs pasauli!!!!!!!
аватар grebenik_si
Un jautājuma autoru un visus lasītājus mūsu sadursmes nemaz neinteresē. Pati noskatījos šo viesnīcu, lasīju jautājumus un, maigi izsakoties, saniknoju tavu pašcieņu. Ko pie velna tev vajag????? Jebkurā gadījumā veiksmi viesnīcu izvēlē un labus ceļojumus visiem, visiem !!!!! Savienojuma beigas............
аватар ser_____Witness77
un es nekad nestrīdos ar personālu (bez iemesla), paspiežu roku daudziem, arī dvieļu istaba man ir vienalga ... bet es neuzskatu telpas pagarināšanu par 30 USD kopā par frotē. )) = Esmu pārliecināts, ka vācietis noņēma autiņbiksītes, es noteikti pagarinātu to sev ... un jūs droši vien parēķinājāt, cik daudz desas / bekona jūs varat nopirkt mājās ar šiem bukiem))
аватар Slav_na
Esinka,
kāpēc? pēkšņi cilvēki vēlas dalīties savos iespaidos, bet tas nav viss.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dreams Vacation Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl