Jautājums o Marsa Alam

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
860 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Pārsteidza Marsa Alam rifu apskati un pievienojiet cenas tiešajam lidojumam. Pastāsti man, vai kādam ir bijusi pozitīva pieredze, vai arī viņi var pārsūtīt/aizstāt uz ierašanos Hurgadā?
Pārsteidza Marsa Alam rifu apskati un pievienojiet cenas tiešajam lidojumam. Pastāsti man, vai kādam ir bijusi pozitīva pieredze, vai arī viņi var pārsūtīt/aizstāt uz ierašanos Hurgadā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-04-165 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Kristina063567
Pirms nedēļas kāds rakstīja par savu negatīvo pieredzi, https://www.turpravda.ua/eg/marsa_alam/question-91157.html
аватар taran_natala
Marsa Alam krasts ir aptuveni 200 km. Rifs pie katras viesnīcas un katra līča ir pilnīgi atšķirīgs. Lasiet stāstus un skatiet zemūdens fotoattēlus. Katrs rifs ir atsevišķa pasaule. Un lidojums, diemžēl, ir atkarīgs no veiksmes.
аватар belyaeva
Mēs lidojām ar Joint Up 05. aprīlī no Kijevas uz Marsu. Atpakaļ mūsu lidojums 19.04.12. bija sadalīts divās daļās: viens 2019.12.04. no Hurgadas, un mums paveicās - viņi divas dienas pagarināja bez maksas un izlidoja no Marsas 14.04.2019. ES esmu priecīgs. Lieliski atpūtās. Mēs bijām Aurorā un vienu dienu devāmies uz Trīs stūriem Fairose. No Fairows devāmies uz Marsa Mubaraku. Aurorai ir savs līcis un niršanas centra pusē ir labs rifs, lai gan ne dziļš. Nu ir krokodila zivs, barakuda, leoparda dzeloņraja, divi bruņurupuči utt.
аватар dima_80_
Izmantojot Join Up, es personīgi neriskētu... Paņemt 50 USD lētāk un spēlēt loteriju? Apšaubāma jautrība.
аватар taran_natala
Tātad tikai Join ir tiešie lidojumi uz Marsu
аватар vktor
Ceļš no Hurgadas nav tik grūts, kā tiek uzskatīts no tālienes.
аватар taran_natala
Ja transfērs ir 3 stundas, tad tas nekas, bet, ja 5-6 stundas, viesnīca atrodas pašos dienvidos, tad ir grūti.
аватар Tana999
Un es jau nopirku septembrim no Join ar tiešo lidojumu. Tajā pašā laikā esmu gatavs, ka viņi var atcelt tiešo lidojumu un lidot caur Hurgadu. Ceļojums uz ārzemēm vienmēr ir loterija))) Bet vismaz ir cerība)))
аватар Bilgi
Vispār no Join nopirkām arī tiešo lidojumu uz Marsu 8. maijā. Es tiešām nevēlos braukt no Hurgadas, ņemot vērā, ka no Dņepras līdz Kijevai būs vajadzīgas 6-8 stundas - tas būs ļoti grūti. Mēs atgriezīsimies, es varu jums pateikt.
аватар Andrey111
Es paņēmu 10. maijā. Vakar zvanīja un teica, ka tajā datumā tiešā reisa nebūs. Viņi piedāvāja vai nu caur Hurgadu, vai alternatīvu 8. vai 10. maijā (tiešā veidā). Izvēlējos 8., jo tas nav piesaistīts konkrētiem datumiem. Un vēl viena lieta: lidojums tika plānots no Zhulyan, pārcēlās uz Borispiļu. Lūk, tāda situācija.
Cerams, ka pārsteigumu vairs nebūs.
P.S. Uz kuru viesnīcu dodaties?
аватар Bilgi
Izvēlējāmies Novotel atiešanu 8/05, sākotnēji pērkot bija jau vienos naktī no Borispiļas, tad tika pārcelts uz 3:40. Terminālis F.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marsa Alam
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl