Jautājums par atpūtas centrs Zolotoi bereg 1*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
8 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kad mans komentārs parādīsies pirmajā lapā?
Kad mans komentārs parādīsies pirmajā lapā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-08-156 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар ollennka
*aizveries!
Ja moderatoram nepatika jūsu atsauksme par sanatoriju, tad tā neparādīsies pirmajā lapā.
аватар alex45
Kāpēc viņam tur vajadzētu būt? Super atvaļinājums, vai ne?
аватар babol
Jā, es arī uzrakstīju atsauksmi par bērnu sanatoriju Berdjanski (kur "atpūtos" ar savu dēlu) - viņi arī to nedrukā. Un viņi saka, ka Eiropa (tādas cenzūras nav)
аватар admin
Mēs katru dienu publicējam simtiem atsauksmju.
Galvenajā lapā tiek ievietotas ne vairāk kā 5 atsauksmes dienā, lai "cienīgas" atsauksmes tur paliktu vismaz šoreiz.
аватар babol
Kāda jēga tad rakstīt atsauksmes? - ja cilvēki recenzijas neredz pirmajā lapā, diez vai viņi “rakņāsies” informācijas kaudzē. Bet precīza informācija tiešām var glābt cilvēkus no nevajadzīgu lēmumu pieņemšanas (nu, piemēram, , brauc uz citu vietu) / Īpaši tas attiecas uz atpūtu Ukrainā (cenas jau gandrīz salīdzināmas ar ekonomiskajām brīvdienām ārzemēs. Cilvēks lasītu, salīdzinātu, padomātu, bet neko neredz)
аватар AllOverTheWorld
Ja cilvēkiem ir vajadzīga informācija, viņi to meklē.
No stulbiem jautājumiem sadaļa "jautājumi-atbildes" ir pilna, un tas viss tāpēc, ka cilvēkiem ir slinkums "rakņāties" un ir ieradums, ka citi bez iemesla visu pastāstīs un elementāri pameklēs interneta resursos. viņiem.
аватар alex45
Un es pēdējā laikā rakstu, skaties uz sadaļu "Viesnīcas", lasi, un ja tur neatrodi atbildes, uzdod jautājumu šeit.Reti kurš klausās, grib, lai citi strādā pie viņiem!
аватар babol
Kas te ir tie "strādīgie" un "pieredzējušie". Karogs ir tavās rokās.Jā un nav mazāk stulbu atbilžu par stulbiem jautājumiem.
аватар alex45
Un kāpēc man būtu jāzina kaut kas par Berdjansku no Hondurasas iedzīvotāja. Es dzīvoju netālu no Berdjanskas un Kirillovkas, un ir skaidrs, kāda veida viesnīca 1 * Kirilovkā, iespējams, tualete joprojām atrodas uz ielas.
аватар ollennka
Vai es esmu vienīgais, kuru apbēdina frāze "parādās komentārs"?
аватар admin
Visas jaunās atsauksmes netiek izziņotas vietnes galvenajā lapā vairāku iemeslu dēļ:
1. Tas nav iespējams.
2. Vietnes sākumlapa nav galvenais lietotāju ieejas punkts mūsu vietnē.
3. 70% atsauksmju lapu apmeklējumu nāk no meklētājprogrammām. Šī ir lieliska mērķauditorija, kas meklē atsauksmes par šo konkrēto viesnīcu.
4. 20% trāpījumu nāk no vietnes pārlūkošanas. Uzvedības algoritma piemērs ir "Meklēju viesnīcu valstī, izpētu valstī esošo viesnīcu reitingus, skatos kūrortus un kūrortviesnīcu reitingus utt." Katrs meklē pēc sava algoritma, mēs tikai strukturējam informāciju.
5. Un tikai 10% ir pastāvīga auditorija, kas interesējas par tūrisma tēmu un viņi skatās jaunas atsauksmes, foruma tēmas, jautājumus un atbildes utt.
Vairāk vai mazāk kā šis. Bet tāpat kā kartēs (ja es zinātu dalības maksu ...), ne viss ir tik vienkārši. Piemēram, apskatiet tēmu
https://www.turpravda.com/forums/discussion/217872/a_kakoy_otzyv_na_turpravde_samyy_populyarnyy (kurš tur vēl nav bijis)
аватар babol
Jā, mēs neapvainojamies uz administrāciju.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Zolotoi bereg 1*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl