Jautājums o Gluhovs

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Jautājumi Hluhivas un Hluhivas rajona iedzīvotājiem (vai apgabala vēstures un Ševčenko darbu pazinējiem): vai Bogdanova ciems palika pie Pološkas ciema?
Jautājumi Hluhivas un Hluhivas rajona iedzīvotājiem (vai apgabala vēstures un Ševčenko darbu pazinējiem): vai Bogdanova ciems palika pie Pološkas ciema?
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2021-04-203 gadā atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар dusik1981
"Es sev uzdevu šādu jautājumu: ja manam draugam Hluhivā, uz kuru es cerēju kā uz akmens sienu, nebūs naudas, ko es darīšu?" Tomēr man Hluhivā ir vēl viens draugs, ar kuru var paļauties, jo viņš pārdod simts porcelāna mālus par simts gadā, jo es nevaru paļauties uz viņu? Bet fakts ir tāds, ka viņš ir džentlmenis, kā saka "?
Ir vēl viens jautājums, bet tas ir sekundārs, attiecas arī uz šo darbu, kur pilsēta atrodas Hluhivā, kas aprakstīta ar šādām rindām. ceļš...".
Vikipēdija un citi publiskie resursi netiek piedāvāti, sīkākas informācijas nav.
аватар Elenka08
Var derēt, vai šeit ieradīsies Gluhovas iedzīvotāji. Bet ja nopietni, es domāju, ka ir specializētas kopienas vai forumi, kur var saņemt atbildes uz visiem jautājumiem ātrāk un ātrāk un uzticamāk.
аватар dusik1981
Elenka08, šeit, visur uzziņas, ieraksti, kamēr neviens neatbildēja, Ševčenko cienītāju sabiedrībā piedāvāja sazināties ar tūristu kopienu. Tagad es nevaru rūsēt, tas man atgādina, kā daži cilvēki sevi uzskata par filatēlistiem, vācot pastmarkas albumā un ieliekot ķeksīti katalogā, bet citi uzskata par mazo papīra lapu kolekcionāriem, jo ​​viņi nemācās, ko darīt. darīt ar pastmarkām, nevis tikai vadīt filatēliju.
Bet kaut kas tāds...
Vietējie vietējie vēsturnieki bija šokēti par šo jautājumu, taču teica, ka viņi pajautās kādam Makaričam, vai viņš vēl ir dzīvs, un, iespējams, tiks atbildēts uz 23 skaitļiem.
Un ņemot vērā visas nianses, un "Jaroslavnas kliedziens " UZ un TO, ka nav peļņas, un ko viņi darīja, lai gūtu šo peļņu, izņemot to, ka skatījās pa labi, skatījās pa kreisi.
Es arī saprotu, ka atbilde, visticamāk, būs tāda pati kā ar Ukraiņa kungu, kad vīrietis, kurš nosvērās par vietējo sievieti, noliedza personu, kas saistīta ar viņu pilsētu.
аватар ollennka
Elenka08, es atbalstu. TourPravda labi padodas ar jautājumiem par Turciju un Ēģipti, taču maz ticams, ka tā jums pastāstīs par ļoti mazām apdzīvotām vietām.
аватар dusik1981
Kā saka, kas meklē, tas atradīs. Daudz pāradresāciju Rātsnams - rajona padome - bibliotēka-muzejs. Bet jautājums ir atrisināts. Ir iespēja apskatīt Šečenkivskas vietas, bet iepriekš jāvienojas, (bet tagad normas). Visi ir, bet kā vienmēr visi, pamesti, teica, ka kopiena plāno atjaunot, bet kad, tas ir cits jautājums. Tātad jums ir jāiet.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Gluhovs
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gluhovs Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl