Jautājums par viesnīca Berdiansk 1*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
kūrorta karte
Labdien, es pirmo reizi dodos uz sanatoriju, lūdzu, sakiet man, vai, reģistrējoties, ir jābūt līdzi sanatorijas kartei?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2010-07-2514 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Pachok
Ja pērkat izmitināšanu ar ārstēšanu un ēdināšanu, tad tas ir obligāti. Šī karte ļauj ārstam izrakstīt Jums procedūras un nepieciešamos izmeklējumus un apliecina, ka neesat lipīgs citiem atpūtniekiem. Ja jums ir tikai naktsmītne, tad, kā likums, karte nav nepieciešama.
аватар AlexWizard
UZMANĪBU! Tas nav tik vienkārši. Ja uz kartes ir kāda hroniska saslimšana un sanatorijas ārstam tā "nepatīk", ārsti var ATTEIKT no ārstēšanas, un biļete tiks pazaudēta.
аватар nfyz_01
Sapratu, liels paldies par atbildēm! Fakts ir tāds, ka procedūras sanatorijā ir nepieciešamas galvenokārt vīram, un es dodos uz uzņēmumu!
аватар Pachok
Jums ir jāizvēlas kūrorts un sanatorija, kas specializējas jūsu slimībā, ņemot vērā visas jūsu čūlas. Patiesībā tas ir viens no spa kartes iegūšanas mērķiem. Labā nozīmē, jūsu pastāvīgajam ārstējošajam ārstam ir jāiesaka kūrorts, nevis tā, kā to dara lielākā daļa - mēs paši ieceļam, tad raudam, ka esam sabojājuši veselību. Un sanatorijas daktere ir tikai gudra meitene, ja viņa rūpīgi ieskatās kartē un atsakās no dažām procedūrām, kas var kaitēt ķermenim. Es minēšu savu tēvu kā piemēru. Savulaik viņš ieņēma labu amatu, uzcēla rūpnīcas apmetni, tajā skaitā slimnīcu ar poliklīniku, kur visi viņu pazina un visi iecēla pēc pirmā pieprasījuma. Tātad viņš atklāja sevī zemu skābumu un devās ārstēties Essentuki. Trīs gadus pēc kārtas viņam iedeva nosūtījumu, viņš ceļoja, dzēra šo sāļo ūdeni. Tas beidzās ļoti bēdīgi - MSD un labās nieres amputācija. Un viss tāpēc, ka neviens no ārstiem neteica, ka viņam "nepatīk" viņa nieres un nevajadzētu dzert šo sālījumu.
Tādā pašā veidā Truskavecā - ar lieliem akmeņiem žultspūslī Naftusja nav parakstīta, jo nevienam nevajag tos kustināt un jāoperē.
аватар Pachok
stanya2008, Jūs varat zvanīt tieši uz sanatoriju un pajautāt ārstam, vai tiksiet izmitināts (bez ārstēšanas) sanatorijā, ja nebūs san-kurorta kartes.
аватар nfyz_01
Liels paldies!
аватар AlexWizard
Ak, Pačok, vai es to domāju...
Vienu reizi, kad prasīju, lai mani pārceļ trokšņa dēļ, mani pakustināja, bet brīdināja, lai vairs nerādīšos (zem loga bija būvlaukums). Tā kā kartē rakstīts invaliditāte pēc sirds, un sanatorija ir "nepareiza profila"!
аватар Pachok
AlexWizard, tāpēc es pārpratu, atvainojiet.
Tas, par ko tu raksti, ir neglītība, rupjība un patvaļa. Nekur nav rakstīts, ka "nepareizā profila sanatorijai" ir tiesības atteikt apkalpošanu cilvēkam, kuram uz rokas ir apmaksāta biļete. Nenoteikt nekādas procedūras - viņi var un pat ir pienākums noteiktos gadījumos to darīt, vispār atteikties - viņiem nav tiesību. Vai varat nosaukt "varoņus"?
аватар AlexWizard
Paldies Pačok, ka saprati mani.
Nosaukums ... es varu izteikties, es rakstīju par būvlaukumu ļoti detalizēti un ar fotogrāfijām. "Dienvidu krasts". Šeit ir vārdi, protams, es vairs neatceros;) Dievs svētī viņus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Berdiansk 1*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl