Jautājums o Marmarisa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1537 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Sakiet, lūdzu, normāli, pilnā izpratnē, cenas/kvalitātes, tūrisma aģentūra Marmarisā vai Ičmelerā.Un kā Jūs ieteiktu interesantāko dienu pavadīt Rodā?
Sakiet, lūdzu, normāli, pilnā izpratnē, cenas/kvalitātes, tūrisma aģentūra Marmarisā vai Ičmelerā.Un kā Jūs ieteiktu interesantāko dienu pavadīt Rodā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-06-276 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар lazy_person
Es devos uz Rodu ar savu dēlu no Marmarisas. Diena pagāja nemanot. Izstaigājām, pastaigājām vecpilsētu (aiz cietokšņa mūra), apskatījām izrakumus, apstaigājām Rodas pili (pati pils bija slēgta, ekskursijas nebija), kaut kā diezgan nemanāmi atstājām cietoksni uz jauno pilsētu. Pastaigājāmies pa tās ielām, apskatījām pludmali, novērtējām jūras krāsu .. ļoti skaista (tirkīza-zila), atšķirībā no jūras krāsas Marmarisā. Un ir pienācis laiks atgriezties ostā. Atceļā pasēdējām ārā konditorejā (tā ir vesela iela ar kūkām)...tad atkal. jau pirms nolaišanās atpakaļceļā nopeldējāmies tieši pludmalē ostā iepretim vecpilsētas ieejai... Un tā ekskursijas diena pagāja. Nožēloju, ka nepaliku pa nakti Rodā, varēju rezervēt viesnīcu Marmarisā.
аватар Vika284
Es apmeklēju Rodu vairākas reizes, bet tiešām labāk ir rezervēt lētu viesnīcu vai hosteli uz 1-2 naktīm Rodā un iznomāt automašīnu.
Ja 1 diena no Marmarisas, tad no Rodas ostas (var paņemt līdzi bezmaksas Rodas karti ar apskates objektiem ostā) pa vecpilsētas cietoksni, doties uz vecpilsētas ielām, sasniegt Sindrivani strūklaku uz Hipokrāta. Laukums - vecpilsētas centrs kur savienosies visas vecpilsētas ielas, tad caur vecpilsētu dodaties uz Lielmeistaru pili, ja daudz laika nepavadāt pludmalē, tad tur būs pietiekami daudz laika, lai apmeklētu rezidenci. Ja neapmeklējat pili, virzieties gar Rodas mūri uz to vietu, kur it kā stāvēja Rodas koloss, kur tagad ir pieminekļi briežiem, Sv. Nikolaja cietoksnis vienā pusē un Pasludināšanas baznīca otrā pusē. . Tālāk pa taku redzēsit pludmales. Piemēram, tuvākajā Elli pludmalē ir kafejnīcas vasaras terase, kur var paēst vai padzerties, un tad sauļošanās krēsli un saulessargi un WiFi ir bez maksas.
аватар Vika284
Ja Rodā paliekat 1 nakti, tad Faliraki rajonā, no Rodas vecpilsētas centra, kursē autobuss uz Faliraki 20-25 minūtes. No Faliraki var nokļūt arī sniegbaltajā Lindosā, tur atrodas akropole, cietoksnis, baznīcas un tauriņu ieleja. Ja uz Lindosu dodaties no vecpilsētas centra, tad ar autobusu nedaudz vairāk kā stunda.
No Rodas uz Grieķijas salām kursē daudzi prāmji, un, ja vēlaties turpināt jūras ceļojumu, tad jūs gaidīs Symi, Kos, Karpathos, Paros, Kalymnos, Santorini salas ....
аватар lazy_person
Labs padoms, bet diez vai tie derēs atpūtniekam, kurš savācis "budžetu" 7 ... 10 dienu atvaļinājumam Marmarisā...
аватар voyageko
Mēs uzskatām, ka vislabākais veids, kā vadīt ekskursijas pēc formulas "cena un kvalitāte", ir Marmaris Travel, konkrēti mēs ņemam no Armagan. Mēs esam šajā jomā jau 25 gadus. Viss ir organizēts skaidri un visaugstākajā līmenī. Nav valodas barjeras. Ar tūristu draugiem apceļojām pusi pasaules un atradām pareizo līmeni. Piemērs Grieķijā, es personīgi "gan lasītājs, gan spēlētājs uz caurules" - es rakstu ekskursijas shēmu, nolīgu gidu, izsaucu objektus, īrēju transportu. Šis bizness??? Šeit viss ir gatavs, vienkārši atpūtieties. Viņš pastāvīgi sazinās, atrod vai nu kontaktā, vai viber. Jūs varat apmeklēt Marmaris Travel vietni Ja jums ir kādas šaubas, rakstiet man. Lai jauks ceļojums!!!!!!!
аватар larin7
Paldies! Bet nesakiet, prāmja biļetes paši, ostā neviens nepirka, saka, ka tur lētāk. Un tomēr tīklos, bieži vien slavinošajos pārskatos par aģentūru Raduga, neviens jums nepateiks savus iespaidus par viņu.
аватар Vika284
larin7 ja pareizi norādījāt, ka jūsu valsts ir Baltkrievija, tad jūsu ceļojums no Marmarisas uz Rodu ir atkarīgs no tā, vai jums ir derīga Šengenas pase vai arī pieteiksieties salas vīzai
аватар larin7
Protams, esmu 100% pārliecināts, ka dzīvoju Baltkrievijas Republikā, man ar ģimeni ir Šengenas zona, jautāju par ekskursijām un aģentūrām plašākā nozīmē, jo. braucam uz 10 naktīm, gribam uz Rodu (Grieķijā bija daudz vietu, bet ne tur) un vēl 1 ekskursijā,
piemēram, Egejas jūras salas vai Kleopatras sala. Turklāt viņi apceļoja visu Turciju un ne reizi vien, no Kušadasi līdz Alanijai, taču viņi nebija Marmarisā, tāpēc vēlos saņemt padomu interesējošos jautājumos un tad pieņemt lēmumu.
аватар Vika284
Jautāju par Šengenu, jo ja Šengenas nav, tad Krievijas un Baltkrievijas pilsoņi jau Marmarisā taisa salu vīzu, kas ļauj apmeklēt 7 Grieķijas salas.
Ar biļetēm Marmarisas promenādē daudzas aģentūras pārdod biļetes uz Marmarisa-Roda-Marmarisa prāmjiem, kā arī transfēru no jūsu viesnīcas uz ostu un atpakaļ no ostas uz viesnīcu par cenu 50 USD.
аватар lazy_person
larin7
Ar "Šengenas vīzu" nekādu problēmu nebūs. Sazinieties ar jebkuru aģentūru Marmarisā. Vislabāk ir iegādāties vienas dienas ekskursiju uz Rodu Marmarisas centrā. Protams, var arī uz Prmenadas (tādu ir daudz). Labāk meklējiet aģentūras, kas atrodas ēkās, pilsētas centrā, pretī Ataturkam... kāpēc tur? Tā kā tur sēž varas iestādes, ne tikai blēži.. par cenu vienoties vienkāršāk, var rezervēt viesnīcu uz nakti un aizbraukt nākamajā dienā vakarā. Pašā ostā ir tādas aģentūras ... tas ir iedibināts bizness, tas neizdodas.
Puikas sēž "promenādē" un pārdod standarta piedāvājumus ar stingru cenu. Aģentūrās viņu priekšnieki sēž centrā un pieņem lēmumus.
аватар lazy_person
"larin7, Šeit (skatīt augstāk) viņi ieteica "Marmaris Travel" (- www.marmaristravel.ru) - tās ir aģentūras, Marmarisas centrā, un jums ir jāizvēlas šāda ekskursija uz Rodu. Tur, tieši Jūsu priekšā. ofisā viss tiek izlemts jautājumi, sazinieties ar kolēģiem Rodā un vienojieties par viesnīcas rezervāciju Rodā...
Ekskursijas uz skeletiem (Egejas salas, Kleopatras sala) ir vienkāršas standarta ekskursijas, tās labāk pirkt pie Valentīnas pretī "Tropikal Hotel" Sitelerā...
аватар larin7
To visu jau teicu, cik tas var izklausīties nepieticīgi, bet Turciju un tās viesnīcu un tūrisma biznesu pazīstu diezgan labi, un viesnīcas un programmas ģimenei izvēlei pieeju ļoti pārdomāti. Tāpēc paldies par padomu. Un par biļešu iegādi ostā es domāju pašas ostas biļešu kases, nevis aģentūras, man teica, ka biļešu cena tur ir 38 USD, nevis 50 USD, kā vairumā aģentūru. Un šķietami vienkāršāko ekskursiju, labi un ērti noorganizētu, var atcerēties vēl ilgi. Šeit, Demre-Mira-Kekova, mēs devāmies 2007. gadā, bet gide bija "uguns" un joprojām viņu atceras sīkumos, un jahta nebija sagrauta, kas arī ir svarīgi.
аватар lazy_person
larin7
Ekskursijā ietilpst arī organizēts kolektīvs transfērs no viesnīcas uz jūras ostu un atpakaļ uz viesnīcu, kā arī palīdzība ostā (konsultācijas, jautājumu risināšana). Biļete tiek piegādāta tikai pa jūru.
аватар Vika284
Atbalstīšu lazy_person par transfēriem un palīdzību ostā, tad no ostas var atbraukt vairāki prāmji uz Rodu
Ja pērkat tiešsaistes biļešu tirdzniecības vietnēs prāmjiem, tad tikai biļetes uz prāmi Marmarisa-Roda-Marmarisa maksās no 40 eiro, tas ir no oficiāliem uzņēmumiem
Meklējiet google: prāmju laiva marmaris rhodes vai prāmji Grieķija
аватар lazy_person
$10..12 dolāru starpība (vienam, ģimenei, protams, vairāk par 36$), nav tik kritiska. Nu, ja jūs atpūšaties Ičmelerā, tas kopumā ir labi. Izgāju no viesnīcas, vakarā devos uz viesnīcu un nevajadzēja trakot par dolmučiem, skraidīties pa ostu... ir tā vērts.
аватар larin7
Skaidrs, bet te viss tūrisma serviss pa lielam ir transfērs uz ostu un atpakaļ, nekas vairāk.
аватар Vika284
devos uz Rodu, tad man nebija Ičmeleras ostas, Marmarisas kruīza ostas
аватар lazy_person
larin7
Jā. Bet saprotiet... ostā ieradīsies ļoti daudz autobusu, gandrīz visi vienā laikā, no rīta (izbraukšana no rīta, ierašanās vakarā). Tie ir simtiem cilvēku no daudziem apgabaliem, ne tikai no Marmarisas. Jūs varat vienkārši apjukt šajā visā, kur doties, ar ko sazināties. Kalpot pirmajā vietā tiks organizētas grupas. būs daudz. Es domāju, ka tas attiecas arī uz indivīdiem. Būs atsevišķi gaiteņi. Protams, ja esi jauns un ātrs, tad vari paskraidīt apkārt...
аватар lazy_person
Nu, protams, mēs runājam par Marmarisas ostu, tur ir robeždienests. Bet pati viesnīca var atrasties Ičmelerā un kaut kur citur apkārtnē (Turunc ... Hisaron), jūs nekad nezināt, no kurienes cilvēkus aizvedīs. No Marmarisas tuvākais ceļš uz Rodu.
аватар larin7
Un protams, ja iespējams, Marmarisā un Ičmelerā dažas interesantas vietas, kur var aizbraukt, klīst ar ģimeni (jaunākajam 8,5 gadi, vecākajam 20), izņemot labi zināmos cietokšņus un strūklaku.
аватар Vika284
Jūra ar kuģi - Marmarisas salas, tostarp meitenes iesma apmeklējums
Marmarisa pie Koycegiz ezera, brauciens ar kuģīti uz ezera neapdzīvotajām salām, ieskaitot Cietumu salu, pēc tam pusdienas restorānā pie Vadi upes Restorāns, kur var braukt šūpolēs pāri visai upei un mini ūdenskritums, beigās Ekskursijas laikā viņi tiek aizvesti uz Sarigermes pludmali
Skaistākā-ekstrēmākā ekskursija no Marmarisas ir Oludeniza ar paraplānu no Babadag kalna līdz Oludenizai, viss Oludenizas kalnu skaistums, daba, tauriņu ieleja, zilā lagūna, salas, Oludenizas pludmales
аватар lazy_person
larin7
Man patīk pastaigāties pa promenādi ar jahtām. Tas ir ļoti garš, izliecas gar krasta līniju, apejot cietoksni (centrā kalnā) un no aizmugures ar laivām nonāk kanālā, it kā pilsētas aizmugurē. Atpakaļ cauri pilsētai ar tās mazajām vecajām ieliņām. Centrā atrodas mošeja un skaists laukums, blakus lielam tirgum. Labāk staigāt pa bazāru vakarā, kad nav žēl dienas... iepirkšanās visu nakti. Bērnu var atvest uz akvaparku Atlantis, netālu no tirdzniecības centra MM Migros (Siteler), var ieskatīties arī pašā Migros. Noteikti apmeklējiet Icmeler (braukt ar dolmušu), pastaigājieties pa promenādi, peldieties pludmalē "Nirvana Beach", "Deniso Beach" ...
Pa ceļam no Ičmeleras uz Marmarisu (promenādē), tuvāk Marmarisai ir delfinārijs, notiek izrādes, var pat peldēt ar delfīnu... tur, netālu, ir slidotava, var slidot. peldbiksēs...
Kaut kas tamlīdzīgs...
аватар larin7
Paldies, man patīk šī informācija. Atpūtīsimies Ičmelerā Turbānā.
аватар lazy_person
"Grand Yazici Club Turban 5*" ir laba viesnīca, bet ne Ičmelerā. Viņš atrodas Marmarisas promenādes galā ... no viņa kājām pa promenādi līdz Ičmeler līča sākumam apmēram 15..20 minūtes. Nu pat labi, būs pamats pastaigāties.
аватар larin7
Paldies par palīdzību.Būs vairāk informācijas par mani interesējošiem jautājumiem,pieņemšu ar prieku.
аватар a.solilyak
dzīvoja Ičmelerā, brauca ekskursijās no Mr.Travel aģentūras, ja ejat perpendikulāri no viesnīcas Melita, 150 metri līdz jūrai būs pa labi. Lētākās ekskursijas, pārbaudītas. Pastaiga pa salām 10 dolāri, pamukalle 32 dolāri,
pat ja vēlaties doties izbraucienos ar laivu, varat sarunāt tieši ostā, izvēlēties jahtu un doties uz priekšu, cenas visai dienai ar pusdienām ir 10 USD.
аватар larin7
Paldies1
аватар Igor1985
Galvenais ir neveikt ekskursijas viesnīcās. Un tāpēc iela ir pilna ar stendiem ar ekskursijām, un viņi turas pludmalē, viņi piedāvā. Galvenais ir uzreiz kaulēties. Sākumā es nezināju, nopirku dārgāk, tad sapratu un ietaupīju apmēram 60 USD par 3 cilvēku ģimeni 2 ekskursijās.
аватар abuss10
Visa informācija par braucieniem uz Rodu: prāmju biļetes, īstermiņa vīza, nepieciešamie dokumenti...
Vīza tiek izsniegta ar naudas atdošanas garantijām atteikuma gadījumā
https://daisy-tour.com/
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marmarisa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl