Jautājums par viesnīca Seagull Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
67 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Braucam uz SeaGull Beldibi uz 16 naktīm (2 pieaugušie + 2 bērni). Lūdzu, iesakiet, kurā istabā un kurā ēkā mūsu ģimenei labāk jautāt reģistratūrā? Un kādu pateicību sagatavot?
Braucam uz SeaGull Beldibi uz 16 naktīm (2 pieaugušie + 2 bērni). Lūdzu, iesakiet, kurā istabā un kurā ēkā mūsu ģimenei labāk jautāt reģistratūrā? Un kādu pateicību sagatavot?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-09-025 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар camomille
20$ pasē un tevi sapratīs bez vārdiem
аватар Olgaolga153
Jums ir jānorāda rezervētā numura kategorija. Es vispirms dodos uz istabu un novērtēju, kā tas man der. Ja kaut kas noiet greizi, es atgriežos reģistratūrā un izsaku savas pretenzijas.
Ja plānojat reģistrēties pirms reģistrēšanās vai numurs bija bez konkrēta skata no loga (ROH), un vēlaties ar konkrētu skatu, vai arī maksājāt par standartu, bet vēlaties iegūt ģimeni, tad tas ir cits jautājums. Bet kāda jēga no "pateicības", ja jums jau ir nodrošināts maksas kategorijas numurs, es nesaprotu. Šāda "labdarība" provocē administratorus uz izspiešanu un šantāžu. (IMHO)
аватар Mila__
Telpu labāk izvēlēties, rezervējot aģentūrā, nevis reģistratūrā
аватар Mila__
Tāda ir telpas kategorija
аватар igor416
igor416 Šķiet, ka viesnīca nav nekas tāds. Lūdzu, ņemiet vērā (pārbaudiet pie operatora) - maksas seifs, matrači un dvieļi.
аватар nadezda2017
Spriežot pēc atsauksmēm, viesnīca ir laba. Ne īpaši liela, bet skaista, sakopta teritorija. Tīrība, personāls, ēdiens, viss labi. Bet dvieļus vēlams ņemt līdzi vai iegādāties uz vietas. Pludmales krēsli ir bez maksas, bet matrači maksā 1 USD dienā. Par seifu arī maksā -1$ dienā.
Kas attiecas uz numuru, jums, iespējams, nav parasta standarta četriem?
Jebkurā gadījumā labāk vispirms redzēt, ko viņi jums piedāvā. Mums visnepatīkamākais ir tad, ja telpā ir slikta smaka. Reiz bija spēcīga balinātāja smaka (ne šajā viesnīcā), viņi to nomainīja bez problēmām. Pērn Amarā iedeva istabiņu ar šausmīgu kanalizācijas smaku, nācās nedaudz sašutināt, un standarta vietā mums iedeva šiku ģimenes istabu. Un tas viss bez papildu maksas. Tātad, viss ir atrisināts! It īpaši, ja tas ir par maksu.
аватар nadezda2017
Dvieļi nozīmē pludmali.)
аватар romleon
Man šķiet, ka vajadzēja uzdot jautājumu: kurš no pieprasītās kategorijas numuriem ir labāks? Tie. ne pie ēdnīcas, ne pie ventilatora, skats nav uz blakus sienu utt. Kurš bija - varēja pateikt.
Ja tādas informācijas nav, - tadyda: 20$, lai reģistratūras darbinieks paņem pats un tad ātri pārbauda, ​​vai nav skats, skaņas, smaržas, novietojums attiecībā pret bāriem.tualetes. Skats - uz jūru vai vismaz zaļumiem, bet ne uz ceļu vai sienu..
аватар ollennka
Kukulis 20 ASV dolāru apmērā reģistrējoties ir viena no jaunākajām māņticībām, tāpat kā uzskats, ka dzeramnaudas vietā jādod šokolādes un cigaretes.
Numura kategorija par 20 dolāriem jūs nemainīs. Vispirms ir jāskatās, kurš numurs tika sniegts, varbūt tas jums pilnībā atbilst. Ja viņi objektīvu iemeslu dēļ nav apmierināti, viņi tos nomainīs bez kukuļiem.
аватар camomille
ollennka
Nezinu par kategoriju, jo nekad neesmu ņēmis ekonomiku, akcijas utt. vienmēr ievērojiet standartus. bet nekad netērējiet naudu skatam uz jūru. $20 atrisiniet šo problēmu bez vārdiem.
аватар camomille
un pat tajā pašā kategorijā sastapties ar dažādas kvalitātes numuriem. tāds pats standarts var būt virs restorāna, pirmajā stāvā utt.
Tā, protams, ir tūrista izvēle – maksāt vai nemaksāt reģistrējoties. mana izvēle ir maksāt uzreiz. nevis spēlēt loteriju laimīgais/neveiksminieks. kāds uz šiem jautājumiem skatās savādāk un neiebilst atvaļinājumu sākt ar nepatikšanām ar reģistrēšanos.
аватар ollennka
kumelīte, izmēģiniet to pašu, bet bez divdesmit))). Ja Seaview un Gardenview cena ir vienāda, nekādu problēmu.
аватар ollennka
Man varbūt paveicas ar adekvātiem administratoriem, bet parasti visas vēlmes tiek apmierinātas bez papildus maksām/kukuļiem (klusa istaba, skats utt.).
аватар ollennka
Teikšu pat vairāk, ja pēkšņi kaut kas pietrūkst vai salūzis no obligātā (norādīta rezervācijā) istabā, saku, ka tad lai man nodrošina augstākas kategorijas numuriņu par tādu pašu cenu. Nodrošināt.
аватар camomille
ollennka
mēģinājusi. Mēs gājām 2 stundas, strīdējāmies un ģērbāmies. Man šis cirks vairs nav vajadzīgs.
Seaview un Gardenview atšķirība parasti ir vismaz 100.
аватар ollennka
Tad izrādās, ka Seaview un Gardenview ir dažādu kategoriju numuri ar dažādām cenām. Šajā gadījumā, jā, divdesmit dolāru nozīme ir skaidra – tā ir maksa par augstāku kategoriju.
Savukārt sezonas laikā visus skatus uz jūru var rezervēt, un pastāv risks, ka pat par papildus samaksu uz vietas to nespēs nodrošināt.
аватар camomille
Jā. mēs to izdarījām pagājušajā gadā. brīvu istabu nebija. tāpēc mūs lūdza nakšņot junior suite numurā, un no rīta, kamēr mēs devāmies uz pludmali, mūsu lietas tika pārnestas uz labu standarta skatu uz jūru.
bet mēs to darām tikai Turcijā, nevis citās valstīs.
аватар selik1954
TC uzdod saprātīgu jautājumu. Apskatīja - šajā viesnīcā nav skats uz jūru, skats uz dārzu utt. veicot rezervāciju. Turklāt 4 personām varat rezervēt gan ģimenes, gan standarta. Te vajadzīgi vērīgi cilvēki, kaķis. atpūtās TIEŠI šajā viesnīcā un var pateikt priekšā... TS, jums ir pareizi ieteikts, izlemiet, ko vēlaties? Skats uz jūru, baseinu, kalniem?. Ja esi rezervējis ģimeni, tad skaidrs, ka tik mazā viesnīcā tas būs 1, maksimums 2 stāvvadi katrā ēkā, izvēle maza. Viņu ģimenēm ir liela istaba vai divas apvienotas.
аватар ollennka
Vai četri no viņiem dzīvo standartā?
аватар selik1954
ollennka. mūsu meklētājprogramma atgriežas
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Seagull Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl