Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Un caur kuru ceļojumu aģentūru jūs dodaties ekskursijās pa Kemeru?
Un caur kuru ceļojumu aģentūru jūs dodaties ekskursijās pa Kemeru?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-01-255 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар Pachok
Tā nu ejam cauri Ginzai :))) Un Maxwell tūre arī. Kurš no abiem būs tuvāk viesnīcai.
аватар Ginzatravel
Ginza travel ir labākā kompānija.))
Galvenais nav caur viesnīcas rāpuli "ak ceļvedis"))
Seko mums
https://vk.com/ginzatr
Mūsu mājas lapa
https://www.ekskursiivkemere.com
Jums nebūs mūs jāmeklē, es jūs pats sagaidīšu viesnīcā.
аватар natashal1
Nu labi! Vai vēlaties saņemt vēlo izrakstīšanos uz 40 minūtēm, stāvot karstumā, autobusu bez kondicioniera un piespiedu reģistrēšanos veikalā? Uz priekšu! Jūs Ginzā! Izlasiet manu ceļojuma apskatu. Ja slinkums, tad īsumā - dāma, no kuras pirkām ekskursijas, mums uzsmaidīja tikai tad, kad paņēma naudu, un, kad nākamajā rītā atnācu pajautāt, kāpēc viss nogāja greizi, mani atsūtīja, sauca par dzērāju, jo man trīcēja rokas, un manas rokas trīc no sašutuma, man nepatīk lamāties un esmu zaudējis ieradumu uz šādu "pakalpojumu". Vācies prom, man ir klients! Tas ir tas, ko es dzirdēju. Arī par to, ka viņi nav atbildīgi par transportu. PVO? Tēvocis Vasja? Kam jautāt? Ja vēlies pusi dienas mocīties - tu esi ginzā.
аватар Ginzatravel
natashal1 Pirmkārt, mūsu kompānijā dāmas nestrādā, to zina tie, kas neceļo pirmo reizi. Un, otrkārt, mūsu autobusos ir gaisa kondicionētājs) jūs apmeklējāt dažus starpniekus))) dodieties tiešsaistē uz jebkuru vietni un izlasiet viņu rakstītās atsauksmes) ). Un es jūtu jums līdzi. Kas attiecas uz kavēšanos, tad visi kavē, jo ne visi tūristi ir punktuāli kā tu, ja viens tūrists nokavē ekskursijā, tad visus aizved.
аватар natashal1
Un kurš strādā pie jums, meitenes? Kurš tad strādā blakus pashas prinčiem?Par nokavēšanos. Mums priekšā bija tikai viens pāris. Uz Antāliju mūs aizveda 8.40 solīto 8 vietā no rīta, mūs izvadāja pa visiem ciemiem riņķī, jo funikulieris atvērās tikai 10. Kāpēc tad vākt tik agri?
аватар Ginzatravel
Visi tūristi zina, ka Tekirovā nav un nekad nav bijuši mūsu oficiālie biroji.
аватар Ginzatravel
Un Antālijā mēs tur nebraucam tikai ar funikulieri, vispirms apmeklējam KALEICHI vecpilsētu, tad pastaiga ar jahtu, tad pusdienas McDonalds, tikai pēc tam nogādājam to Antālijas trošu vagoniņā un ir Vēsturnieks ceļvedis, ekskursijas cena ir 25 USD, viss ir iekļauts.
аватар natashal1
Kas viss! tūristi? LABI! Atradīšu foto un nosūtīšu tev.
аватар natashal1
Un tas mums visiem izmaksāja 25, funikulieris, ekskursija, vecpilsēta, ūdenskritums. Varbūt jūs nezināt visu par savu uzņēmumu?
аватар Ginzatravel
Es strādāju šajā uzņēmumā kopš 2006. Un es zinu, ka Tekirovā mūsu biroju nav, ja ir, tad tas nav oficiāli, tieši zem mūsu filiāles, bet citi operatori organizē ekskursijas. Mūsu uzņēmumā meitenes nestrādā par ekskursiju pārdevējām.
аватар Ginzatravel
Tāds autobuss?
аватар natashal1
Kāpēc jūs neatbildat uz negatīvām atsauksmēm? Kāpēc jūs nelikvidējat šos kreisos kantorus? Es neatceros, kurš autobuss tas bija, tajā brīdī manas smadzenes jau bija izkusušas.
аватар natashal1
Un pashas princeses nav Tekirovā, bet Kamjuvā.
аватар Ginzatravel
Man likās phaselis )) nu kamjuvā jau 3 gadus mums nav savu ofisu, saprotu kur tu pirki pludmales virzienā pretī Zena resort hotel tur uz ofisa loga rakstīts DEROL TOUR)
аватар natashal1
Es nezinu, ko jūs domājāt, aģentūra atrodas pretī Zena viesnīcai, blakus pludmalei.
аватар natashal1
To rakstīja Ginza.
аватар Ginzatravel
Tas nav mūsu birojs tikai ar mūsu zīmolu. Es saprotu, kur tu to dabūji.
аватар natashal1
Vai jūs neesat par to atbildīgs? Varbūt tā vietā, lai sēdētu vietnē trijos naktī, lai reklamētu, pārbaudiet savus apakšzīmolu punktus.
аватар Ginzatravel
Es neesmu uzņēmuma īpašnieks, viņš par to ņem daudz naudas)) Es esmu parasts strādnieks. Ir daudz tādu kā es.)
аватар ollennka
Ginzatravel, kas mums Tava reklāma jautājumu sadaļā? Iet oficiāli iegādāties reklāmas laukumu vietnē.
аватар AllOverTheWorld
laipna 100%
kuru dienu pēc kārtas ir bezmaksas reklāma
un tiklīdz negatīva atsauksme, tātad es neesmu es, govs nav mana, un vispār es neesmu informēts, es esmu tikai darbinieks.
аватар Olgaolga153
Jautājums Ginzatravei. Norādiet to pašu, kur atrodas oficiālie Ginza tūrisma aģenti. Ne Tekirovā, ne Kamjuvā. Izrādās, tikai Kemeras centrā? Vai arī jūs reklamējat nevis uzņēmumu, bet gan biroju, kurā jūs pats strādājat? Ginzatravel sludinājumā teikts, ka viņu punkti atrodas visur.
Starp citu, es vienmēr braucu ekskursijās pa ielu TA, ieskaitot Ginzu, neatceros nekādus pārdurumus. Viss vienmēr gāja labi. Vienīgais, kas īsti iznāk, ir braucieni uz visādiem neekskursiju punktiem (ādas centri, vīna pagrabi, oniksa u.c. rūpnīcas). Tāpēc daudzi, arī es, pēdējos gados dod priekšroku ceļot uz visām apskates vietām saviem spēkiem.
аватар Ginzatravel
Ginza Travel neorganizē oficiālas ekskursijas pa ginzu, tikai galvenās ekskursijas ir pamukkale un kekova. Es pats veicu reklāmu un atbildu par tūristiem, kurus sūtu ekskursijās, katrs uzņēmuma darbinieks strādā sev un visi strādnieki strādā uz procentiem. Tāpēc zināmā mērā viņi ir arī konkurenti viens otram.
Kas attiecas uz braucieniem uz ādas centru un vīna pagrabiem, tad ekskursijās uz Pamukali šādu braucienu nav. Tas nav izņēmums citām tūrisma aģentūrām, tur viss tiek importēts, jo līgumā ar šī reģiona veikaliem ir rakstīts, ja ved uz Pamukali, tad ved arī uz mūsu veikaliem, lai pilsētai ir peļņa. Attiecīgi kampaņā ir neliels procents no šāda Biznesa.
аватар Olgaolga153
Braukt uz Pamukkali no Kemeras un pat ar pieturām visādos "kreisajos" punktos ir īsts sadomazohisms. Tie, kas organizē šīs ekskursijas, domā par savu peļņu, nevis par tūristiem, kuri pēc tam nospļaujas, jo neviens viņus nebrīdināja, ka visu dienu jākrata autobuss šurpu turpu, lai apskates vietā paliktu tikai pāris stundas. , ( un šim laikam tiešām nepietiek visam par visu), un arī tad stundu (vai pat divas) vazāties kaut kādā ādas centrā ar nereāli augstām cenām.
ps ja kas, tad pretenzijas nav pret Tevi personīgi, bet pret šādu braucienu organizētājiem kopumā. Un, starp citu, arī Demrē-Ķekovā, kur tos velti ieved.
аватар Ginzatravel
Olgaolga153 tev piekrīt.
аватар Alexandr-
Ginza ir šausmīga aģentūra! Mums par nelaimi viņi 2017. gadā viņiem atņēma delfīnu šovu Dela Su akvaparkā vai kā nu tas ir. Uzņemts Kemerā. Mašīna atbrauca ar vēlu, beigās atbraucām, kad līdz izrādes beigām bija palikušas 5 minūtes. Kad viņi to atveda, neviens pat neklausījās, lai atgūtu naudu. Viņi stāstīja, ka akvaparka vadība viņus nepareizi informējusi par izrādes sākuma laiku. Jāuzvelk akvaparka vadība, izbraucu ekskursijā no Ginzas... Pēc tam apbraucam šos blēžus no Ginzas. Ja atradīšu tā nelaimīgā vadītāja vizītkarti, tad ievietošu skenētu. Lai visi zina šos "varoņus". Starp citu, uz manu sūdzību par biroju. šīs ginza-shminza vietnē neviens pat neuztraucās atbildēt vismaz uz kaut kādu atbildi ...
Pilnīgi skaidri redzu atšķirību starp cenām "uz ielas" un viesnīcā, bet cik paņēma no viesnīcas ceļvežiem, tāda nav bijusi. Un, ja kaut kas notiks, viņi 20 reizes atvainosies un labos. Tāpēc es labāk maksāju vairāk, un lai citi lemj paši...
аватар Ginzatravel
Dzīvē ir arī vilšanās)) Kemerā notiek delfīnu šovs par 25 USD. Monlight parkā un akvaparkā dolus parasti apmeklē tie, kas dodas uz akvaparku, un viņi atsevišķi delfīnu šovu uz akvaparku neved. 2018. gadā tas tika izņemts no akvaparka.
аватар PolikSVT
Es gribu iestāties par Ginzu) Es daudzus gadus ceļoju kopā ar viņiem un Maksvelu. Jā, dažreiz mēs gaidījām papildu 5-10 minūtes autobusu, bet ne vairāk. Bet kopumā viss ir kārtībā)
аватар PolikSVT
Oktobrī braucām 2 ekskursijās no Ginzas, viss bija par labām cenām un labi organizēts)
аватар helena_fortuna
Es gribu aizstāvēt Ginzu)
Tā arī es.
Dubultā Demre Mira Kekova
Viss ir lieliski!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl