Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Mana draudzene gr. RF, šobrīd strādā Turcijā. Plāno novembrī tieši no turienes lidot uz Ukrainu. Es viņai nosūtīšu ielūgumu uz Ukrainu. Vai turki viņu ielaidīs lidmašīnā?
Mana draudzene gr. RF, šobrīd strādā Turcijā. Plāno novembrī tieši no turienes lidot uz Ukrainu. Es viņai nosūtīšu ielūgumu uz Ukrainu. Vai turki viņu ielaidīs lidmašīnā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-10-144 gadā atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар ollennka
Atkarīgs no tā, vai Ukraina tagad atļauj krievus.
аватар ollennka
Turcijas robežsargiem vienalga. Aviokompānija nevar jūs ielaist.
аватар Elenka08
Viņi to noteikti neatstās Turcijā. Un kā līdz tam laikam izskatīsies ārvalstu pilsoņu iebraukšana Ukrainā, nav zināms
аватар Elenka08
izskatīsies *
аватар Slav_na
turki viņu ielaidīs lidmašīnā, bet vai izlaidīs Ukrainā, tas ir jautājums.
vajag pārbaudīt robežsargos vai muitā, kas svarīgāk - "sarkanās" valsts pilsonība vai atrašanās "zaļajā" zonā
аватар Vika284
Ja radīsies šaubas, ka meiteni neielaidīs Ukrainā, viņas ceļojums beigsies pie reģistrācijas letes lidojumam Turcijā - par to augstāk rakstīja ollennka
Interesanti, ko "muita" var teikt par sarkano un zaļo zonu - cik "koronavīrusa" pudeles var pārvadāt bagāžā vai rokas bagāžā)))
аватар Slav_na
Vika284,
ja tas ir akmens manā dārzā, es paskaidroju, ko biju domājis: gadās, ka viņus izlaiž no vienas valsts, bet nez kāpēc neielaiž citā. un cilvēks karājas "neitrālajā zonā". mana drauga znots tā karājās, lai gan ne Ukrainā - Lielbritānijā.
Ja turki to pārtrauc pat reģistratūrā - tas ir lieliski. Neesmu dzirdējis par tādu lietu. bet es redzēju, kā vīrietim, kurš lidoja no Kijevas uz Pēterburgu caur Minsku, neielaida Pulkovo. kas ar viņu notika tālāk - es nezinu
аватар ollennka
Ne jau turki to aptur, turkiem ir vienalga. Aptur aviokompāniju, jo tā ir atbildīga par pasažiera atgriešanu, ja nokavēts ieceļošanas atļaujas trūkums (vīzas, sarkanās-zaļās zonas utt.).
Ja šim biedram Pulkovā tika iepļaukāts pasē ar oficiālu atteikumu ieceļot, aviokompānijai viņš par saviem līdzekļiem bija jānogādā atpakaļ Minskā.
аватар Slav_na
Esinka,
Es neredzēju, kas notika tālāk. vispirms viņu aizveda, tad viņš atgriezās un devās kaut kur neitrālā stāvoklī
kā aviokompānija to aptur? Man tiešām interesē, es nejokoju!
Tā nu nopirku biļeti, eju augšā pie letes - tur ir turku darbinieki. Vai es jau esmu atteikumu sarakstā?
аватар Slav_na
no fb: cilvēks šķērso robežu "trīs māsās", viņu ietin Ukrainas robežsargi - saka, ka nāk no "sarkanās" zonas un nav pamata šķērsot robežu (nav uzaicinājuma vai uzturēšanās atļaujas, vai kāda cita iemesla dēļ). bet viņš jau ir izgājis cauri Krievijas Federācijas vai Baltkrievijas robežai. tas ir, tur neviens neinteresējās, vai viņš varētu tikt tālāk.
Vai tas nevar notikt lidmašīnās?
аватар Vika284
YaSlavnaYa Pie reģistrācijas letes apstājas ne tikai turki, bet arī visas aviokompānijas, ja rodas šaubas, nereģistrējas lidojumam
Redzēju arī kā tranzīta lidostā cilvēkus ar ASV vīzu neielaida lidojumā uz ASV, lai šādus gadījumus samazinātu, visas aviokompānijas tomēr pie reģistrācijas pārbauda vai šis pasažieris var iebraukt valstī
аватар Slav_na
Vika284,
Paldies. Tiesa, es nekad neesmu redzējis, ka tie būtu ietīti pie letes, tāpēc jautāju... bet muitā redzēju gan Turcijā, gan Krievijas Federācijā, gan Latvijā. tas ir, aviokompānija šos cilvēkus laida cauri, bet valsts nelaiž iekšā - par to rakstīju. attiecībā uz Ukrainu šito neesmu redzējis - kas tikai priecē
аватар Vika284
Muita neiztur citu iemeslu dēļ
аватар ollennka
Pie reģistrācijas galda aviokompānijas pārstāvim ir pienākums pārbaudīt vīzas, pro-visa, citu ieceļošanas tiesības dodošu dokumentu pieejamību, tā tas ir bijis vienmēr. Ja kādas valsts pilsoņi atrodas "sarkanajā zonā" un viņiem nav dokumentu, kas dod tiesības ieceļot, viņi vienkārši netiks reģistrēti lidojumam.
Man nav pieredzes ar sauszemes robežām. Piemēram, situācija ar tiem pašiem krieviem pasu kontrolē Ukrainas lidostās. Kolēģis lidoja uz Kijevu komandējumā, viņi ļoti ilgi turēja viņu uz robežas, tur kaut ko apsprieda un nolēma, kā rezultātā Maskavas birojs ieteica viņam atgriezties, jo šajā situācijā nebija cerību. Kolēģis palūdza robežsargiem uzlikt zīmogu ieceļošanas atteikumam, atdeva aviokompānijas pārstāvim, un viņš caur Minsku bez maksas tika nosūtīts uz Maskavu.
аватар ollennka
Manā priekšā pie letes ietinās, piemēram, lidojumā uz Larnaku, cilvēks nez kāpēc nolēma, ka Kiprai nav vīzu, un netaisīja pro-vīzu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl