Jautājums par viesnīca Porto Greco Village Beach Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
14 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Paņēmām tikai brokastis. Cik maksā, piemēram, vakariņu pievienošana? Vai cits ēdiens? Ja paņemam dienas ekskursiju, līdz kuram laikam var paēst? Vakarā viesnīcā?
Paņēmām tikai brokastis. Cik maksā, piemēram, vakariņu pievienošana? Vai cits ēdiens? Ja paņemam dienas ekskursiju, līdz kuram laikam var paēst? Vakarā viesnīcā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-08-095 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар moy_contakt
Parasti, ja ēdat viesnīcā, vakariņas ceļojumā ir lētāk nopirkt uzreiz. Bet, ja jūs to nedarījāt, tad tikai uz vietas varat precizēt šo informāciju vai iesniegt pieprasījumu caur tophotels, un tad, kas jums atbildēs. Un gadās, ka viesnīca negatavo ļoti garšīgi... Atbrauc uz vietu, paskaties viesnīcas atrašanās vietu, tur parasti blakus ārpus viesnīcas vienmēr ir garšīga maltīte, kur kur, bet Grieķijā nekad nav bijis problēmas ar šo. Par cenām nevaru pateikt, jo cenas var atšķirties atkarībā no izvietošanas vietas, bet kopumā tas bija normāli. Mēs devāmies uz VISIEM (kad mana meita bija ļoti maza un iespējas meklēt ēdienu ārpus viesnīcas mani īpaši neiepriecināja), un brokastīs un vispār bez ēdiena (paņēmām apartamentus ar virtuvi un es domāju, ka dažreiz es būtu jāgatavo, bet nē, atradām vietu ar garšīgu un lētu ēdienu).
аватар Scurra-2
Ja jūs atstājat viesnīcu agri, pirms brokastīm, uz visu dienu ekskursijā, tad pasūtiet pusdienu kastīti (sausās brokastis) vai viesnīca piedāvā ļoti agras brokastis. Tas viss dažādās viesnīcās tiek atrisināts dažādos veidos.
аватар ollennka
Cenu jautājiet ceļojumu aģentūrai, kas pārdeva ceļojumu. Vai arī tieši uz viesnīcu, ja rezervējāt pats.
аватар Elenka08
Kurš pateiks cik maksās... Tikai aģentūra
аватар vasyusha
Viesnīcas mājaslapā https://www.portogrecovillage.com/dining-hersonissos ir pieejama detalizēta informācija par viesnīcas restorāniem un bāriem, to darba laikiem utt. Var redzēt, līdz kuram laikam var sagaidīt vakariņas viesnīcā. Vai arī sazinieties ar viesnīcas pārstāvi, izmantojot vietnē esošo saziņas veidlapu. :)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Porto Greco Village Beach Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl