Jautājums par viesnīca Dessole Malia Beach 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
29 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Apsveru šo viesnīcu atpūtai ar maziem bērniem, kāds tur ēdiens? Kurā pludmalē? Un vai šī viesnīca ir uzmanības vērta, vai ir labākas viesnīcas relaksējošām ģimenes brīvdienām?
Apsveru šo viesnīcu atpūtai ar maziem bērniem, kāds tur ēdiens? Kurā pludmalē? Un vai šī viesnīca ir uzmanības vērta, vai ir labākas viesnīcas relaksējošām ģimenes brīvdienām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2017-02-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар brigantina35
Kas attiecas uz viesnīcu: noteikti ir vērts padomāt! Šī viesnīca ir ieteicama ģimenēm ar bērniem.Ir bērnu animācija, mini diskotēka. Viesnīca ir ļoti zaļa, kopta, ir vesela Krētas smaržīgo zālaugu plantācija. Daudz mazu bungalo. Pludmale ar zeltainām smiltīm, praktiski sava, lai gan tiek uzskatīta par pašvaldības, tāpat kā viss pārējais Krētā - un tas ir liels pluss viesnīcai, kā arī bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi (tas nav visur Krētā)
Pēc ēdienreizēm: Brokastis galvenajā restorānā no 7 līdz 10, brokastis krodziņā no 10 līdz 11, pusdienas restorānā no 13 līdz 15, pusdienas krodziņā no 11 līdz 16, uzkodas (pankūkas, sviestmaizes uc) līdz plkst. baseins ar jūras ūdeni no 11 līdz 16, pie bāra apmēram 6 ēkas līdz 17. Vakariņas galvenajā restorānā no 19 līdz 21-30. Tavernā pēc pieraksta no 19 līdz 22 (ķīniešu un jūras virtuve). Dzērieni visu dienu. Galvenajā restorānā par naudu svaigas sulas - 2-3 eiro.
Ēdiens restorānā, protams, nav augstā virtuve, bet viss ēdams, kvalitatīvs.Daudz ceptu dārzeņu, vienmēr spageti.
аватар brigantina35
Ir arī biezeņzupas, gaļa, zivis, putnu gaļa, visas ļoti labas kvalitātes. Pa dienu tavernā vienmēr ir grilēts ēdiens, kebabi, vistas spārniņi, jēra gaļa, šavarma.Viss pa taisno no grila. Olīvas, olīveļļa un SIERI, daudz dažādu dabīgu, cietu un mīkstu. Vienmēr dzazyka un dabīgais jogurts.
Restorānā (no rīta) ir ļoti kvalitatīvas un daudzveidīgas brokastis. Cilvēkiem, kuri necieš cigarešu dūmus (sevišķi, ja ēdat bērnībā), neiesaku sēdēt atklātā verandā.. Pastāv iespēja uzskriet tuvējā galdiņa kaimiņiem (pārsvarā ne krieviem), kuri pēc plkst. paēdot brokastis, nekavējoties sāciet smēķēt. Šī viesnīca patiešām ir viss iekļauts. Sazinieties!!
Ar UV. TA "BRIGANTINA-TOUR" ODESA
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dessole Malia Beach 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl