Jautājums o Kostabrava

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
175 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Uz nedēļu lidojam uz Loretu de Maru ar jauniešu un ģimenes kompāniju. Ko jūs varat redzēt un apmeklēt pastaigas attālumā vai braukt ar autobusu netālu?
Uz nedēļu lidojam uz Loretu de Maru ar jauniešu un ģimenes kompāniju. Ko jūs varat redzēt un apmeklēt pastaigas attālumā vai braukt ar autobusu netālu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2018-05-316 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар elmontaz1
No Loretas netālu ir Žirona, kursē autobuss. Laiks līdz Žironai ir 40 minūtes. Ļoti iesaku: viduslaiki un gotika. Jūs varat doties uz Blanesu, bet tur nav daudz ko redzēt. Ir arī Tossa, kursē regulārs autobuss, līdz 15-20 min, var pastaigāties un apskatīties. Pašā Lloret ir ūdens parks, kas atrodas uz ziemeļiem no pilsētas. Tur var nokļūt arī kājām, ne tālu. Pašā Lloret kazino ir divas pludmales, viena bija ar zilo karogu (ekoloģija). Jūs varat doties uz Barcu: autobuss uz Blanes (pārbaudiet, lai dotos uz staciju) un ar vilcienu uz Barca-Plaza Catalunya. Laika ziņā nedaudz vairāk par stundu.
аватар elmontaz1
Biļetes uz Barcu tiek pirktas Loretas autoostā. Kasieri runā angliski. Cena bija vai nu 8 vai 16 eiro, pirku par diviem, šie skaitļi tika atlikti. Dienas biļete, t.i. pāris reizes var aizbraukt uz Barsu.
аватар Lud_mila
8 eiro ir cena vienā virzienā autobuss + vilciens, tiešais autobuss - 10 eiro vienā virzienā
pirms došanās ceļā noteikti lejupielādējiet Maps.me ar Katalonijas vai atsevišķu pilsētu kartēm, kā arī Barselonas ceļveža lietotni. šī aplikācija mums ļoti palīdzēja, kad paši staigājām pa pilsētu. kartes prasa daudz enerģijas, tādēļ, ja plānojat visu dienu staigāt pa pilsētu, dublējiet lietojumprogrammas divos viedtālruņos vai paņemiet strāvas banku.
vispār, ja vēlies tikai apskatīt pilsētu, nepūlies ar patstāvīgu braucienu, bet iegādājies Barcas apskates tūri. cena nebūs daudz dārgāka par braukšanas maksu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kostabrava
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl