Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Vai ir vērts tagad (februāra beigas - viss marts, aprīļa sākums) lidot uz Šarmu vai gaidīt?
Kungi, vēlos dzirdēt jūsu pieredzējušo ceļotāju viedokli. Vai vīrusa dēļ tagad ir droši lidot? Šarmā tas var nebūt pieejams, bet kur garantija, ka lidmašīnā nebūs ceļotāju, kas apmeklējuši Āziju vai kontaktējušies ar atlidošajiem no Āzijas. Ļoti gribu uz Šarmu, bet baidos :))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2020-02-244 gadā atpakaļ
Atbildes  •  78
аватар Vika284
kad dodaties iepirkties par pārtiku, apmeklējat teātrus vai kinoteātrus un iepirkšanās centrus, apmeklējat banku filiāles utt. kur ir garantija, ka apkārt ir cilvēki, kuri nesen nav apmeklējuši Āziju vai varētu būt atgriezušies no Itālijas Lombardijas reģiona
Bija viens jautājums, kur meitene neredzēja neko briesmīgu, lai atvaļinājumā ņemtu bērnu ar vējbakām vai masalām. Mums ir jābaidās no tiem, kuri ir gatavi likt lietā jūsu, daudzu cilvēku veselību, lai nepazaudētu 500 USD par ekskursiju
аватар vezha2
Pilnīgi piekrītu Vika284, jābaidās no "izmisušiem" cilvēkiem, kuri var atvest slimus bērnus ar vējbakām, paši ceļot ar psoriāzi vai vēl foršāk - smēķēt lidmašīnā (kā viens "izmisušais" pagājušajā gadā mūsu lidojumā ), un Tas nekas, ka lido ap 400 cilvēku.
Un neviens nav pasargāts no koronavīrusa, tāpat kā neviens par to nedos garantijas.
аватар AllOverTheWorld
Papildus koronavīrusam ir daudz briesmīgāku čūlu, ko pārnēsā ar gaisā esošām pilieniņām.
ak, un neviens nav pasargāts no ķieģeļa nokrišanas, nemaz nerunājot par citiem nepārvaramas varas apstākļiem.
galvenais nekrist panikā, citādi jau, pateicoties sanžāriem, viņi ir apkaunojuši visu pasauli.
аватар agent_borabora
Vai vēlaties, lai kāds no mums garantētu slimu cilvēku neesamību jūsu vidē?
аватар camomille
tagad, protams, teiks, ka esmu paranoiķis, trauksmes cēlējs utt., bet ja iešu, tad ietu februāra beigās. cenas šobrīd ir patīkamas Ēģiptei, nekas nav dzirdēts par koronavīrusa uzliesmojumiem Ēģiptē. kas notiks martā-aprīlī - neviens nezina. pilnīgi iespējams, ka TO koriģēs lidojumu programmu un cenas pieaugs.
Ņemot vērā to, ka Krievijas pierobežas rajonu iedzīvotāji pastāvīgi masveidā ceļo (ceļoja) uz Ķīnu, kā arī to, ka mums ir atvērtas robežas ar Krieviju un ORDLO, domāju, ka vīruss drīzumā pie mums pārpludinās no austrumiem.
bet kopumā. tas ir jūsu ziņā. Pagājušajā nedēļā man gadījās atrasties aziātu pūlī nelielā slēgtā telpā. Šodien man ir gripa, un es to atcerējos. kaut kā tas kļuva rāpojoši)))
аватар AllOverTheWorld
kumelīte, tu esi dievs un dārgums farmācijas uzņēmumiem)))) placebo efekts tev strādā 100%)))), neapvainojies, es pazīstu daudzus ļoti labus cilvēkus ar tādu pašu aizdomīgumu un trauksmi))
Visiem veselību, mieru un labus iespaidus, jo drīz pavasaris!
аватар V.Zolot
agent_borabora, es gribētu :)) Bija daudz plānu ceļošanai dažādos virzienos.
аватар moy_contakt
vezha2, Katram gadījumam, acīmredzot jūs nezināt, psoriāze ir hroniska neinfekcijas slimība, dermatoze, kas galvenokārt skar ādu. Fakts, ka ir ļoti daudz slimu cilvēku ar jebko un mēs vienkārši nezinām, ir fakts. Tā pati tuberkuloze... zinu cilvēkus, kuri regulāri lido ārstēties uz Turciju (bet tas notiek arī dažādās stadijās, gan infekciozi, gan ne, bet kurš par to pastāstīs). Mums ir ģimenes ceļojums uz Ēģipti aprīļa beigās un jūnijā liela grupa (ģimene + tētis + draugu ģimene) uz Spāniju.... un tagad sēžu un domāju, kāda ir varbūtība, ka pirms jūnija viņš nokļūs pie mums vai Spānijā vai jau būs visur ...... Nolēmu, ka labāk par to nedomāt, jo biļetes nopirktas, viesnīca rezervēta un apmaksāta.....
аватар camomille
VisāPasaulē
Es apskaužu jūsu tērauda nervus ar baltu skaudību))) atrasties grūstošā Āzijas tūristu pūlī, kuri norauj maskas un kā siseņi sāk grābt veikalā salikto šokolādi pārbaudei, kas atrodas uz trauka un no kuras tu pats vienkārši paņēmi dažus gabaliņus un paēdi (jā, par velti un etiķis ir salds, un beļģu šokolāde vēl jo vairāk) .......
ņemot vērā mūsdienu realitāti, tas nav gluži labi
аватар vezha2
moy_contakt, es esmu informēts par psoriāzi, es domāju vairāk estētisko pusi (mēs ieejam vienā jūrā, no vienas pludmales).
Nākamnedēļ lidojam uz Šarmu, nemainām tradīciju 8.martu svinēt siltās vietās, lai gan draugs no Sanktpēterburgas atteicās no ceļojuma vīrusa dēļ.
аватар moy_contakt
vezha2, mēs visi esam gudri cilvēki. Reāli apskatiet mirušo un slimo attiecību. Arī dažādas akūtu elpceļu infekciju formas nopļauj ar letālām un reizēm vēl smagākām (precīzāk, komplikācijām pēc pārciestām akūtām elpceļu infekcijām). Taču mūsu reģionā tā ir nepierādāma statistika, jo diagnozi bez pārbaudēm nosaka acs, pamatojoties uz simptomiem, bieži vien ar nepareizu ārstēšanu. Un pat ja viņš nokļūs pie mums, viss būs pa vecam. Parastā diagnoze bez jebkādām pārbaudēm, parastā ārstēšana, kurš neizdzīvoja, nomira no komplikācijām... viss kā parasti. Mēs pat neuzzināsim, ka mums ir kāda cita akūta elpceļu slimība, nevis tā, kas tika nopļauta agrāk... Nu, ārstēšanas nav jebkurā gadījumā. Izārstēt jau saņemtās komplikācijas. Nekādas panikas.
аватар Vika284
daži nepareizi priekšstati par ARI - un dažādām formām
SARS — akūta elpceļu vīrusu infekcija — SARS ietver saaukstēšanos, gripu un bronhiolītu, kā arī smagas koronavīrusa infekcijas formas, piemēram, SARS, MERS un COVID-19 koronavīrusa infekciju, ietver arī elpceļu infekcijas (ARI) vai akūtu elpceļu slimību. (ORZ)
ir daudz pētījumu par vienu no psoriāzes cēloņiem ir retrovīrusi
аватар moy_contakt
Nerunāsim par psoriāzi, tiešām sāpīga tēma, un cilvēku attieksme pret šo pušumu sagādā vēl lielāku"prieku" .... kāpēc un kāpēc, vēl neviens nav izdomājis, citādi ir pierādīts fakts, ka tā nav lipīga. Un es domāju, ka tas var apstāties. Un uz SARS, akūtām elpceļu infekcijām un pārējā rēķina es neesmu ārsts, bet manā konkrētajā darbā man ir tieša saistība ar visu šo atkritumu un tikai nedaudz, tas mani galvenokārt skar. Kā un kā to konkrēti sauc, par ko iedala, nav mana tēma, tie ir biologi. Bet es domāju, ka es to skaidri aprakstīju, galvenais, lai pēc komplikācijām vienmēr ir mirstības procents. Nu, mirstošo kontingents, kā parasti, ir veci cilvēki un cilvēki ar veselības problēmām. Pavisam nesen mūsu rajonā jau bija sava veida akūta elpceļu vīrusu infekcija ar plaušu komplikāciju (slimojām visa ģimene kopā), man un dēlam bija grūtāk nekā parasti, jo mums ir šī sāpīgā vieta. ar viņu. Vīrs un meita kā parasti, viegli un ātri. Neizslēdzu dažus patiešām grūtus brīžus, kas saistīti tieši ar koronavīrusu, bet mirušo statistikas izsekošanu, tāpēc šodien nav tas sliktākais.
аватар Vika284
"Bet tas, ka tā nav lipīga, ir pierādīts fakts." - pretrunīgi vērtētā psoriāzes vīrusu teorija, šīs teorijas zinātniskie pētījumi tiek veikti gan Krievijā, gan Francijā un ASV.
аватар moy_contakt
Vika284, papildus psoriāzei blakus sēdošajā tūristu kaimiņā dzīvo tik daudz čūlu, ka tu pat nezināsi, jo tās nav redzamas, bet tev ir visas iespējas tās iegūt pēc sarunas ar šo kaimiņu.. ... Es labāk klusēšu. Šī ir tēma, kuras apspriešana var būt ilga un nogurdinoša, taču rezultāts nemainīsies.
аватар Vika284
mans_kontakts 100%
аватар ollennka
Zīlēšana uz kafijas biezumiem. Kurš var uzminēt, kur būs nākamais uzliesmojums pēc Itālijas?
Varam tikai ieteikt doties ekskursijā uzreiz izbraukšanas priekšvakarā, lai būtu aktuālā informācija par vīrusu tieši Ēģiptē.
Noteikti ir vērts atturēties no liekiem ceļojumiem gados vecākiem cilvēkiem un tiem, kuri vairs nav īpaši veseli, piemēram, slimo ar sirds un asinsvadu slimībām. Pats koronavīruss nav tik slikts kā tā komplikācijas.
аватар okorsun103
Sveiki, mūsu ceļojums uz salu ir atcelts. Hainan, mēs mainījāmies uz Hurgadu. Izbraukšana 5. martā cerībā, ka viss norims, bet tā nebija. Vecāku panika mani atrunā, bet, cik saprotu, sods būs 100%. Pat nezinu, ko darīt.
аватар lazy_person
V.Zolots
Par šo var runāt daudz. Kāds salīdzinās ceļojumu ar pārtikas veikala apmeklējumu (arī tur ir pilns ar visādām infekcijām), un kāds pārliecinās, ka jūs nevarat doties ceļojumā (koronavīruss ir visur). Izlemt iet vai nē katrs var tikai pats.
Tātad jūs atnācāt, teiksim, no Ukrainas uz Šarm eš Šeihu. Un Ukrainā, starp citu, arī jau ir inficēti (šodien ziņās tika ziņots, ka viņš tādu atvedis no Ungārijas). Tas nozīmē, ka jūs izkāpāt no lidmašīnas, un lidostā viņi reģistrēja temperatūras paaugstināšanos jums vai jūsu bērnam. Tas var būt gan no noguruma, gan no lidojuma utt. Bet kas notiks pēc tam? Karantīna, nevis atvaļinājums...
Savukārt ekskursijas kļūs lētākas (visos virzienos).
аватар lazy_person
okorsun103
Atceros to diskusiju par došanos uz Ķīnu. Tas bija pirms mēneša. Es viņus atrunāju no došanās... Tagad viņi baidās doties uz Ēģipti.
Vairs nav jautājumu par Hainanu.
аватар ollennka
okorsun103, nedari neko. Izlidošanas priekšvakarā izlemiet, lidot vai nelidot. Un, kā pareizi atzīmēja iepriekšējais runātājs, varbūt sliktāks ir nevis pats vīruss, bet gan risks tikt karantīnā uz pāris nedēļām atvaļinājuma vietā (vai pēc tā).
аватар okorsun103
Bet jūs varat arī piedāvāt kā atceltu ceļojumu ar atlaidi, vismaz naudu atpakaļ. Mūsu ekskursija, protams, ir dārga, 3 personām uz 10 naktīm viņi to paņēma. Tagad es redzu, ka cenas ir daudz zemākas.
аватар camomille
slinks_cilvēks
ja, salīdzinot "ceļojumu uz pārtikas veikalu", jūs domājat mani, tad arī tas bija ceļojums. un "deli" ir šokolādes veikals Briselē iepretim pissing zēnam
аватар camomille
jau Tenerifē cilvēki tika ieslodzīti viesnīcā (((
https://www.bbc.com/russian/news-51630100
Mans kaimiņš inficēja vīrusa periodu Hainaņā. viņas vārdiem sakot: tās bija šausmas. viss tika slēgts, visas ekskursijas tika atceltas, veikali un kafejnīcas pārtrauca darbu, viņi bija spiesti visu laiku valkāt maskas. viņi ieņēma viesnīcu brokastīs. nebija kur ēst un dzert. pārtiku nav kur nopirkt. viesnīcā vakariņu cenas uzreiz uzkāpa līdz neiespējamībai, ka viņi dzīvoja no rokas mutē.
аватар lazy_person
kumelīte
Neuztraucies. Es tevi neizmantoju kā piemēru. Viņš izskatīs pašu pirmo atbildi: - "... kad jūs ejat uz veikalu pēc pārtikas, apmeklējat teātrus vai kinoteātrus.." (runājam par to, ka infekciju var saķert visur). Bet es runāju par ko citu...
Ieejot veikalā savā mājā, jūsu temperatūra netiek mērīta pie ieejas (vēl ne). Un Ēģiptē, ierodoties lidostā, viņi var nomērīt... Es tur gāju četras reizes caur bāru, novilku kurpes, izkratīju somu, vilku koferi uz lidmašīnu. Rūpīgi uzņemiet pilsoņus.
аватар camomille
Mēs ieradāmies pirms nedēļas. Bija Vācijā, Beļģijā un Nīderlandē. Tajā brīdī visur viss bija absolūti mierīgi. Maskās lidostā redzēju tikai Āzijas tūristus un vienu eiropiešu puisi. Neviens cits. Temperatūru neviens nekur nemērīja. Sanitārās kontroles nebija vispār.
аватар Vic-Grin
Ēģiptē slimie tūristi ar drudzi un tie, kas ar viņiem ir nonākuši saskarsmē, tiks ievietoti karantīnā 100 km attālajā tuksnesī. no tuvākās apdzīvotās vietas un tur viņi tiks ārstēti. Kurš nomirs un kurš atveseļosies. Ēģiptē koronavīruss daudz neiesakņosies. Tuksnesis ir liels. Tātad, lai jums jaukas brīvdienas Ēģiptē.
аватар dima_80_
"Lai baidītos no vilkiem - neejiet mežā!" Lidojiet bez bailēm! Jebkurš kontakts ar cilvēku no Āzijas vai Itālijas var būt pat viņu pašu valstī.
аватар V.Zolot
camomille: "Temperatūru neviens nekur nemērīja. Nebija redzama sanitārā kontrole..."
Pirms nedēļas tādu nebija, bet šodien Eiropa jau lemj, vai slēgt savas robežas. Un KAS var pasludināt pandēmiju. Tāpēc šobrīd ne viena vien aģentūra man ir sniegusi saprotamas atbildes uz jautājumu, kas notiks ar tūristiem, kuri atrodas tajā pašā Ēģiptē, kad tiks izsludināta (nedod Dievs) pandēmija. Satraucošs ir arī rezervāciju trūkums ekskursijām pirms vasaras sākuma vietējās aģentūrās. Rezervējiet tikai Turcijā. Izrādās, ka mans jautājums ir aktuāls. Un tas nav par ķieģeli, kas var nokrist (es negribēju nevienu aizvainot). Būtība ir iekšējā cīņā: iet, nevis iet. Šarma jau sen ir kļuvusi par otrajām mājām, kur gūsti milzīgu uzlādi no jūras, zivīm un saules!
аватар ollennka
"Rezervējiet tikai Turciju."
Varētu domāt, ka Turcijā kāds dos garantijas, ka vīruss tur nebūs)).
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl