Jautājums par viesnīca Dahab Lagoon Club & Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
14 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai Dahaba ir garlaicīga iesācējiem?
Cienījamie tūristi, jautājums ir: cik garlaicīgi ir cilvēki Dahabas viesnīcās, kuriem nav sveši jūras sporta veidi: vindsērfings, niršana un citi līdzīgi. Vēlos vest uz Dahabu bērnu no 11 gadu vecuma, lai no pludmales brīvdienām Mēģinātu iemācīties, piemēram, vindsērfingu bez pārtraukuma un tajā pašā laikā vispār dotos uz Izraēlu, lai pilnībā atpūstos, bet ne pilnīgi garlaicīgi: mūsu ceļojumu aģentūra mūs atrunā, saka, ka viesnīca visu dienu ir pilnīgi tukša un mums būs garlaicīgi.. Tāpēc mani interesē: cik grūti ir iesācējiem apgūt vindsērfingu un vai ir alternatīvi āra aktivitāšu veidi? apsveram viesnīcas lagūnā ar labu servisu un smilšu pludmali un teiksim cenas nav mazas, vēlos pakonsultēties, paldies!!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2013-04-0711 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар orbittours.ru
Apgūt sērfošanas veidu nav grūti, to uzvar gandrīz visi, kas iet zem burām))) Mani aizkustināja apgalvojums brošūrā par ūdens aktivitātēm, ka ja bura nepadevās, tad nauda tiek atgriezta. Dodieties uz Blue Lagoon viesnīcām, skaista vieta, bet diezgan garlaicīga, jo ārpus viesnīcas nav ko darīt. Protams, var iegādāties jūras ekskursijas un doties uz Izraēlu, bet iesaku izvēlēties viesnīcu ar labu animāciju))) Dahabā par izklaidi un labu garastāvokli jādomā galvenokārt pašam (ja esi aktīvs, tad tas nebūs būt problēma jums).
аватар natalyturist
paldies par atbildi! mēs ar bērnu esam vienkārši pašpietiekami un vidēji fiziski sagatavoti, un mūs vairāk kaitina dīkdieņi, kas visu dienu dzer vai ēd saldējumu pie baseina. Lasu daudz informācijas, ka vindsērfings lagūnā ir ļoti profesionāls, bet kā ar vakariem? Vai ir vismaz kaut kāda programma, ja nakšņo viesnīcā? iet īpaši uz ibis styles dahab?
аватар orbittours.ru
Nezinu par tavu viesnīcu un tās animāciju, bet mēģināšu precizēt, uzrakstīšu informāciju)))), Dahabas problēma diemžēl ir vakaros (pa dienu būsi aizņemts), ir pāris restorāni, kur vakarā var iziet paēst... izklaides tur nav tik daudz
аватар elenako
Rifi tur ir labi, garlaicību aizstās maska ​​un snorkelis.
аватар orbittours.ru
zilā lagūna ir slavena ar savu vindsērfingu un pilnīgu rifu neesamību. aiz rifiem būs jābrauc tālāk no lagūnas. no zilās lagūnas līdz zilajai bedrei apmēram 8 kilometrus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dahab Lagoon Club & Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl