Jautājums par viesnīca Four Seasons Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kā ar vakariņām?
Ko iesakāt: paņemt brokastis + vakariņas viesnīcā, vai ir iespējams pusdienot pilsētā, vai dažreiz vakariņas nopirkt viesnīcā? Cik daudz tas ir?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2012-04-2412 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Tretyakovka
Iesaku paēst brokastis. Viesnīca atrodas tūristu zonā, ko ieskauj krodziņi, bāri, restorāni. Ja vēlaties, varat pusdienot kādā no viesnīcas restorāniem, bet nebūt "piesaistītam" galvenajam bufetes tipa restorānam.
аватар sigur62
Noteikti tikai brokastis. Limasolā ir tik daudz dažādu tavernu un kafejnīcu ar visādiem labumiem, vīnu un labu mūziku, ka ir ļoti stulbi vakaros sēdēt viesnīcas restorānā, nevis apmeklēt dažādas interesantas vietas. Turklāt piesaisties konkrētam ēdienreizes laikam, parasti no pulksten 19 līdz 21 vai pulksten 19 līdz 22, ir vēl stulbāk. Tas ir kā pionieru nometnē, nepietiek tikai ar celtniecību vakariņām. Bet brokastis viesnīcā ir ērtas. Dažas kafejnīcas ir atvērtas pulksten 7:00, tāpēc brokastis viesnīcā ir saprātīgas. Jauku atpūtu!
аватар papapri
Nu viss ir atkarīgs no tā cik var atļauties tērēt vakara kafejnīcas apmeklējumiem.Kipra nav nabadzīga valsts un cenas tur kož.Un tad ir vēl viens aspekts (ar ko, piemēram, es personīgi saskāros) ir zināšanas angļu valodu un it īpaši vietējās virtuves zināšanas.Jā, ir kafejnīca ar personālu, kas runā krieviski, bet tādu ir maz.Un cik tas maksā, tas atkarīgs no tā, kur.Jāņem vērā, ka jebkura dzērieni Kiprā ir dārgi.Piemēram 330mg Coca-Cola skārdene kafejnīcā ir 3,30 eiro.Viss atkarīgs no jūsu vēlmēm.Vakariņas divatā ar dzērieniem domāju par pieticīgiem 25-50 eiro.Lai veicas !
аватар Tretyakovka
Vakariņas viesnīcas Four Seasons galvenajā restorānā bez dzērieniem maksā EUR 35 vienai personai. Tāpēc ekonomisku apsvērumu dēļ arī labāk ir ieturēt brokastis. Limasolā reti kad redz kafejnīcu vai restorānu, kur neviens nevarētu izskaidrot ēdienu sastāvu krievu valodā. Turklāt visur ēdienkartes tiek tulkotas krievu valodā.
аватар sigur62
Pilnīgi visi Kipras grieķi vai nu brīvi runā krieviski, vai saprot to pieļaujami labi. Coca-Cola tiešām ir dārga, jo neviens to nedzer. Kafejnīcās, kur bijām, jaunais zaļais vīns no ledusskapja aizmiglotā krūzē maksā 3-5 eiro litrā. Un kas man par jūsu Coca-Cola?
аватар papapri
mīļais sigur62.kolu iedevu tikai piemēram.Varbūt mēs ar tevi bijām dažādās kafejnīcās,bet tur kur es (un kur nav krievvalodīgo darbinieku) ne tikai krieviski bet arī vāciski maz kas smidzina. Jā, ēdienu nosaukumi gandrīz visur tiek tulkoti krieviski, bet labāk pirms došanās uz Kipru noskaidrot, kas ir tas vai cits ēdiens. Pat Pizza Hut neviens nevarēja pateikt nevienu vārdu. Pirms trim gadiem varbūt kaut kas ir mainījies.Bet pat par pāris dolāriem nepavakariņos.Attiecībā uz to,ka visi kiprieši saprot krieviski un vēl runā..Nu nezinu.Varbūt vietās kur bieži ir daudz Krievi, kuriem nav kur likt savus bablos- tas tā ir.Materiālais atpūtas līmenis Kiprā ir ļoti dažāds .. brīžiem.
аватар sigur62
Kādos laikos? Ēst Kiprā ir lēti un garšīgi, tas arī viss. No Kipras kūrortiem Pafa ir pretenciozāka, atbilst savam nosaukumam, tā ir dārgāka it visā, Limasola jau ir daudz lētāka un pieejamāka, bet kopumā Kipra ir ideāla vieta relaksējošai un lētai atpūtai!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Four Seasons Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl