Jautājums o Kranevo

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
91 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Sakiet lūdzu, vai ir kādas grūtības samainīt Amerikas dolārus pret levām
Sakiet lūdzu, vai ir kādas grūtības samainīt Amerikas dolārus pret levām
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2016-06-148 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар Murder
Ar valūtas maiņu nav problēmu. Bet maiņa tikai bankā. Ja nolemjat apmainīt apmainītājā, tad pirms pašas maiņas un maiņas čeka parakstīšanas pāris reizes pārbaudiet, cik levu saņemsiet par savu valūtu. Parasti bankās valūtas maiņas kurss ir labvēlīgāks.
аватар irina_1901
Ar maiņu problēmu nav, bet dolāra kurss Bulgārijā atšķirībā no eiro peld. Redzēju no 1,35 līdz 1,65.Tāpēc es personīgi ņemu eiro. Tad es precīzi saprotu, cik man atliks. Un ar dolāru jūs varat gan uzvarēt, gan zaudēt. Bankas kurss ir 1 eiro = 1,95 levas plus mīnus santīms. Kūrorti ir sliktāki. Kraņevā redzēju 1.92. Bet apmainītāji Centrālajā ielā labi, komisijas nav. Skatieties uzmanīgi, lai uz tablo būtu divas kolonnas pie siltummaiņa: Kupava (VIŅI pērk) un Prodava (VIŅI pārdod). Ja nu vienīgi Pārdod. tad neej pie viņiem, tur nemanāmi aiz durvīm karāsies cits kurss, ļoti neizdevīgi. Kraņevā apmainītājus-krāpniekus neesmu redzējis, bet brīdinu, ka tā var būt. Pirms parakstīšanas pārbaudiet summu. Kad esat abonējis, nav ko atgriezties. Veiksmi un labu atpūtu.
аватар Akklarissa
Ar naudas maiņu nav absolūti nekādu problēmu, vairāki apmainītāji maina pat mazu naudu, lai gan maiņas kurss ir atšķirīgs.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kranevo
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl