Jautājums par viesnīca Pancho 2*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
5 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai istabā ir ledusskapis? Fotoattēlā nav redzams
Meklēju viesnīcu 2014. gada vasarai Kraņevā. Istabā vēlams ledusskapis.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-03-1310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар sent2008
Es paskatījos uz viesnīcu, kuru norādījāt citā ceļojumu vietnē: tur ir ledusskapis, gandrīz vienmēr mazi ledusskapji, tie ir arī minibāri, tie ir skapjos, naktsskapīšos utt., bildē nav redzami. Šīs viesnīcas vērtējums ir ļoti labs, atsauksmes ir maz, bet visas labas.
аватар irina_1901
Mans draugs bija šajā viesnīcā pagājušajā vasarā. Viņai bija ledusskapis. Bet es jums neiesaku šo viesnīcu, es viņu atrunāju, tas ir bezjēdzīgi. Tikai vēlāk viņa atzina, ka man bija taisnība. Pirmkārt, nav gaisa kondicionēšanas, un tas bija ļoti smacīgs. Otrkārt, tas ir ļoti tālu no jūras un ne tajā veiksmīgākajā pludmalē, kur jūrā ietek kaut kāda netīra upe. Netālu ir Niko viesnīca, arī lēta, bet ar gaisa kondicionētāju un doties uz citu pludmali. Iesaku apskatīties Bellevue Hotel Kranevo. Nedaudz dārgāk, bet daudz tuvāk jūrai, ar kondicionieri un labām brokastīm. Vai Margarita, vēl dārgāka. Tādā pašā attālumā no jūras kā Pančo, zaļajā Svētā Konstantīna kūrortā atrodas villa Marciana, lēta un mājīga.
аватар Natassha_Kiev
Kranevo papildus iepriekšminētajam: Palma Hotel - tieši pludmalē, lēti, plusi - tieši pludmalē, netālu ir viesnīca Družba, tur var doties uz baseinu, turpat pludmalē ir kafejnīca, jūs varat ēst lētas zivis, tieši ar kājām smiltīs)))) mīnusi - tālu no centra, bet kājām - apmēram 7 minūtes pa līdzenu ceļu, telpas ir vienkāršas. Netālu no viesnīcas ir privātais sektors un modē ir atrast diezgan labus numurus tieši uz vietas
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pancho 2*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl