Jautājums o Burgasa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
22 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, palīdziet man izvēlēties viesnīcu!
Atvaļinājums izrādās vēls (septembra beigas, oktobra sākums), pirmo reizi gribam uz Bulgāriju. Izlasīju no atsauksmēm, ka Burgasā šajā periodā ir siltāks!? Kuru viesnīcu izvēlēties, kādu ēdienu, kādus laikapstākļus (vējjakas ņemt līdzi? Mans vīrs nevēlas braukt uz Turciju, Grieķijā katru gadu. Mēs vēlamies apmeklēt Bulgāriju. Lūdzu, iesakiet, es negribētu aizēnot pirmais brauciens. Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2013-07-2211 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар sandra-art
vispirms pārbaudiet datumus pie tūrisma operatora. no Kijevas, pēdējais lidojums 26. septembrī. Proti, oktobra sākumā tie jau ir slēgti. Es nezinu, kā tas lidos no Krievijas.
аватар kalashnicova
Paldies par atbildi, es to pārbaudīšu. Vajag izvēlēties viesnīcu, un protams pārcelsim datumus, lai tas ir 26.septembris....
аватар irina_1901
Bulgārijā sezona beidzas 20. septembrī, tālāk peldēt nevar. Kādi ir tavi plāni? Kāpēc tu esi jūrā? Jūs esat dzirdējuši, ka Burgasā ir siltāks. Kas kur? Droši vien bija domāts Burgasas REĢIONS, tas ir ne tikai Burgasa, bet visi dienvidu krasta kūrorti. Bet ne visiem šajā laikā ir ko darīt. Jūs izlemjat, ko sagaidāt no atvaļinājuma, tad varat sniegt padomu. Varbūt kalnos ir labāk?
аватар Natassha_Kiev
Pagājušajā gadā tikko bijām Burgasā, ar jaunāko atlidoju 28. septembrī, laiks bija lielisks, peldējāmies - ūdens jūrā bija 21 grāds, vienkārši brīnišķīgi! Starp citu, Bulgārijā septembra beigas - oktobra sākums ir samta sezona un katru gadu ir labi laikapstākļi. Kā būs šogad – nezinu. Tāpēc es ieteiktu jums pilsētas viesnīcu tajā pašā Burgasā, tāpēc mēs bijām Aqua Hotel - tur brokastis un iekštelpu baseina izmantošana ir iekļauta numura cenā - mēs bijām slikta laika gadījumā. Un jau Burgasā jūs staigāsit un pludināsiet, ja laikapstākļi ļaus, ar autobusu varat doties jebkur - uz Sozopoli, uz Nesebāru. Un, ja jūs nomājat automašīnu - vēl jo vairāk! Jūs varat atgriezties ar wizzeyr no Sofijas uz Kijevu. Ja vajag ko sīkāk - rakstiet personīgi
аватар mashka106
Iesaku doties uz Nesebāru, tā atrodas netālu no Burgasas, viesnīcas Marina Palace. Nesebāra ir skaista vieta, viesnīcai ir peldbaseins uz jumta, tas ir, tā silda saulē un jumts ir aizsargāts no vēja. Viesnīca ir skaista, gandrīz no visiem numuriem paveras skats uz jūru, ēdiens tur ir lielisks.
аватар irina_1901
Nu, savukārt, es arī konsultēju Nesebāru, bet Marieta Palace Hotel, par to dzirdēju labas atsauksmes no cilvēkiem, kuriem uzticos. Vispār pilsētas, kurās dzīvo paši bulgāri, nevis tīri kūrorti. Divus gadus pēc kārtas Bulgārijā septembrī bija ļoti labi, bet tā nav sistēma, un šovasar nezinu, ko gaidīt... Joprojām Pomorie, vecpilsētā ir pilsētas viesnīca Zeus, arī nav slikti. Un pats labākais, ja viesnīcā ir arī iekštelpu baseins, tad uz jūru šajā periodā nevar cerēt. Arī Varnā droši vien var redzēt, lai gan šī nav dienvidu, bet ziemeļu piekraste, bet attālums starp šiem reģioniem ir ap 100 km. Skaista pilsēta. Ekskursijas diez vai būs, tāpēc jāiet tā, lai būtu ērti ceļot. Šeit, iespējams, Nataša Kijeva jums pastāstīs labāk.
аватар valeraevstrat
saulaina pludmale, optimāls variants, isola poradais viesnīca
аватар Natassha_Kiev
Kas attiecas uz Saules krastu - es neiesaku. kūrorts septembra beigās ir pustukšs, jā, protams, daudzas viesnīcas vēl strādās - bet tā, uz pusspēku. Personāls noguris, ēdiens nav daudzveidīgs, puse kafejnīcu slēgtas. Starp citu, tas pats notiek Nesebārā, Sozopolē un Pomorijā, bet pilsētā tas būs vēl noslogotāk
аватар magazin_new
Dārgais, netiecies pēc Grieķijas uz Bulgāriju. Iznieko savu naudu un atpūties dabiski! salīdzinās ar jūsu iepriekšējo atvaļinājumu. Un Bulgārijā viņš tev šķitīs nekas. Bet, ja jau tik ļoti sliecies uz Burgasu, tad izvēlies viesnīcu ar viss iekļauts. Es ieteiktu Nesebārai, jo. uz robežas man izdevās aprunāties ar daudziem tūristiem un viņi teica, ka Nesebāra ir labākā Burgasas reģionā. Ēdiens vietējās kafejnīcās/restorānos ir dārgs (ja brokastīs/pusdienās/vakariņās var dabūt pietiekami daudz salātu tad...). Jo īpaši tāpēc, ka jūs dodaties ārpus sezonas! Būs jau auksti. +18 jūras ūdens temperatūra, ja ne zemāka. Ja ir interese, rakstiet personīgi, visu aprakstīšu sīkāk. Bet, ja es būtu jūsu vietā, es šobrīd lidotu uz Tunisiju / Ēģipti / Šrilanku. Cena būs tāda pati ar Bulgāriju.
аватар irina_1901
Izlasīju recenziju par Demionu 2002. Viņam vienkārši tāds noskaņojums ir grūtā ceļa dēļ ar mašīnu un, iespējams, nepareizās viesnīcas dēļ. jūtu līdzi. Bulgārijā ir ļoti cienīgas iespējas - gan dārgas, gan lētas. Un ir grūti vadīt automašīnu. Es pat nevaru iedomāties...
аватар magazin_new
Pūla, paldies par līdzjūtību, bet par viesnīcu neko nevaru pateikt. Viesnīca ir IDEĀLA. Krievvalodīgo darbinieku tikpat kā nav, un attiecīgi dzērāju kautiņi utt. nav klāt. Valodas barjeras dēļ viņi, iespējams, nevēlas apmesties šajā viesnīcā. Kopumā viesnīca visādā ziņā ir otrā sarakstā aiz SOL viesnīcu ķēdes 5 * viesnīcas, bet ceļš ir pilnīga tumsa. Es pat nevaru iedomāties, kas motivē krievus un baltkrievus doties tādā attālumā?!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Burgasa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl