Jautājums par viesnīca Elit Palace & Spa Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kāds ir serviss viesnīcā? Cik tālu no jūras?
Kāds ir serviss viesnīcā? Cik tālu no jūras?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-07-0110 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар irina_1901
Es rūpīgi pētīju šo viesnīcu nākotnei kā budžeta viesnīcu. Kāds ir pakalpojums lētā viesnīcā? Atbilst savai cenai. Ir gaisa kondicionieris, peldbaseins. Dažas SPA procedūras par papildus samaksu. Atrodas tālu no jūras, metri 500. Jāpērk Botāniskā dārza abonementi, lai to izstaigātu. No bildes redzu, ka tev ir bērni. Balčiku nemaz neiesaku. Pludmales praktiski nav. Kalnu kūrorts, grūti staigāt, ēdiens par vidējo cenu. Tur nav daudz ko darīt. Ja vēlaties lētu viesnīcu, es ņemtu Čaika Sv. Konstantīnā, Loru Albenā, Brezu Saulainajā krastā, Kranevo Niko. Tikpat labi varētu izdomāt ko dārgāku. Viss atkarīgs no budžeta. Ja ir kādi jautājumi - rakstiet.
аватар Natassha_Kiev
Nevis pēc Balčikas kūrorta ar Pūlu tur ir pludmale, ļoti jauka. Es ieteiktu viesnīcu Victoria vai Jupiter, ir baseins, un blakus pludmalei - vienkārši šķērsojiet ceļu. Kā opciju varat apsvērt arī viesnīcas Oasis un Helios - tās atrodas pašā pludmalē un ir ļoti labs serviss. Bet tie nav lēti.
аватар Natassha_Kiev
par kūrorta reljefu - parasti iesaku tiem, kas mīl Krimu - šeit ir ļoti gleznaina. Tas joprojām ir tālu no Krimas skaistuma, bet ēdināšana ir labāka nekā Krimas
аватар irina_1901
Nataša, un par Elitu, konkrēti. Es saprotu, ka jums jāiet līdz Botāniskajam dārzam, 30 metri, un tad caur to un jādodas uz pludmali (es nezinu, kā to sauc). Par tuvējām viesnīcām saprotami. Pagājušajā gadā braucām no Albenas pie draugiem uz Balčiku. Viesnīca Regina Maria 4 *, pludmalē. Viņš viņiem bija ļoti piemērots, viņi vispār nesauļojas. No viesnīcas lejup pa kāpnēm tieši jūrā. Krastā uz betona plāksnēm ap 10 guļamkrēsli, bez maksas. Bērni, attiecīgi, nē, miers un klusums. Bet amatierim. Iekšpusē ir ļoti jauka viesnīca. Es redzēju pludmali netālu no Holandes ciemata (Helios, Oasis). Bet šīs viesnīcas, lai arī ne lētas, tūristi lamājas. Izlasīju daudz recenzijas, visu laiku domāju par nedēļu paņemt Balčikā un tad pārdomāju. Labāk ir pastaigāties tikai, lai dotos, ko mēs darām katru gadu. Bet, izvēlēties, protams, tūristus. Galvenais ir zināt informāciju, lai vēlāk nelamātu visu Bulgāriju, kā tas bija pēdējā apskatā par Nasladu Balčikā. Ko jūs zināt par Viktoriju un Jupiteru? Vai viņi ir slavēti? Šovasar kādu nedēļu būsim Sv.Konstantīnā, brauciens uz Balčiku ir obligāts. Es uz viņiem paskatītos.
аватар suhons
Liels paldies jums visiem par palīdzību. Cik saprotu, īpašu problēmu ar viesnīcu nav. Bet pludmale rada daudz jautājumu. Dzirdēju, ka pilsētā ir Centrālā pludmale. Vai ir tāda pludmale un cik tālu tā ir?
аватар irina_1901
Godīgi sakot, es nezinu, kurš no tiem ir Centrālais. Pieņemu, ka netālu no Botāniskā dārza. Tur vispār pludmales ļoti šauras (zinu divas ar smiltīm) un uzreiz kalns. Šī iemesla dēļ sezonā ir ļoti daudz cilvēku. Pārējās ir betona plātnes. Elitē ir jābrauc kalnā. Ne tuvu, metri 500. Kādam normāli, bet kādam grūti. Vispār amatierim. Es labprātāk dotos uz Kranevo, tur ir lēts ēdiens, un pludmales ir plašas. Un Balčikā es dotos pastaigāties pa Botānisko dārzu vai ekskursijā pa Balčiku-Kaliakras ragu.
аватар chorkitnatasha
Ak, es jau pasūtīju Balčiku. Tāpēc es meklēju izeju no šīs situācijas. Šķiet, ka viesnīca nodrošina transfēru uz Varnu un Burgasu. Tāpēc padoms ir apsveicams :)
аватар irina_1901
Lai pastaigātos pa Botānisko dārzu, jāiegādājas abonements. Pagājušajā gadā bija tādi abonementi, citādi būs ļoti tālu. Vienkārši pastaigājieties pa Botānisko dārzu katru dienu, tas ir ļoti jauki. Notiek arī ekskluzīvu vīnu degustācija (bezmaksas). Paši vīni nav lēti, bet ļoti garšīgi. Pagājušajā gadā ņēmām "Regīnu", tas ir bez piedevām, medus vīnogas. Ļoti patika. Tas ir augšā. Un lejā ir vēl viens veikals ar degustāciju, tur ir lētāk. Daži vīni ar piedevām, un bez piedevām - "Sniegs". Droši vien ir pārskaitījums, bet par naudu domāju. Brauciet uz Dobriču, tas nav tālu. Mēs tur Mall pērkam vīriešu apģērbus: džinsus, T-kreklus. Ja ir interese, rakstiet personīgi, pastāstīšu sīkāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Elit Palace & Spa Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl