Jautājums par viesnīca Lotos 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
par ekskursijas izmaksām, izmantojot Biblio Travel
1.3.214 rezervēja ekskursiju uz Balchik Hotel Lotos 3 4 personām par 64700 rubļiem ar biļeti - 3 pieaugušie un 1 bērns 11 gadus vecs Cik vajadzētu izmaksāt ekskursijai pilnībā ar ceļojumu apdrošināšanu? pasts [email protected]
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2014-06-0410 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар Oleksii64
Kaut kas nav līdz galam skaidrs. Ja rezervēja ekskursiju par 64 000 rubļiem, tad maksā tik daudz, un ja tas bija avanss, tad bija jāpaziņo pilnas izmaksas (ieskaitot automašīnas apdrošināšanu ar apdrošināšanu :))) - kā var maksāt avansu, nezinot visas izmaksas?
Atbildēt uz jautājumu "cik vajadzētu maksāt" ir diezgan grūti. Cik tirgū vajadzētu maksāt kartupelim?
аватар irina_1901
Uz šo jautājumu nevar atbildēt, jo Jūs nerakstāt, uz cik dienām un kurā mēnesī dodaties, un tas ir ļoti svarīgi. Mūsu mājaslapā 3-vietīga istabiņa 3+1 bērnam uz 14 dienām no 4.jūlija bez ceļa, vīzām un apdrošināšanas maksā 720 eiro brokastīs. Nav iespējams sniegt jums vairāk informācijas. Manuprāt, kūrorts un viesnīca tika izvēlēta neveiksmīgi. Balčikā praktiski nav pludmales, un tās, kas ir, ir pārpildītas. Kalnu kūrorts. Netālu no viesnīcas atradās telts (kā ūdenspīpes klubs), kurā mūzika dārdēja līdz pusnaktij. Kā tu gulēsi? Martā varēja rezervēt ko labāku atpūtai ar bērnu. Ja ļoti gribas Balčiku (ir mīļākie), tad labāk paņemt lētu Elit viesnīcu. Tas ir tālu no jūras, bet, iegādājoties abonementu, jūs varat izstaigāt Botānisko dārzu. Viesnīcā ir baseins, un tā ir klusa.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Lotos 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl