Jautājums o Dubaija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
794 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai kāds var paskaidrot, kā lietot Flexi Pass? Sapratu, ka parkiem var parādīt QR kodu. Bet, piemēram, es vēlētos doties uz Safari, izmantojot šo karti. Kā rezervēt un sakārtot?
AAEDubaija
Vai kāds var paskaidrot, kā lietot Flexi Pass? Sapratu, ka parkiem var parādīt QR kodu. Bet, piemēram, es vēlētos doties uz Safari, izmantojot šo karti. Kā rezervēt un sakārtot?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2021-06-173 gadā atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар _699603
Safari viss ir daudz vienkāršāk: jūs dodaties uz pludmali pie Marinas (kur hmaroči pienāk tuvu ūdenim un kamielis tiek vests pa pludmali), varat arī braukt ar metro. un tur nemitīgi iet un piedāvā safari (paņems no viesnīcas, aizvedīs ar džipiem, brauks pa tuksnesi, ir koncertprogramma, pabaros divreiz, ievedīs zem viesnīcas lieveņa ) 2019. gada decembrī viss šis prieks bija 30 dolāri vienai personai. Starp citu, gids ir krieviski runājošs, pats staigā pa pludmali un piedāvā visas baltās (var redzēt tikko atbraukušas) vairākas reizes dienā.
аватар _699603
Un jā, neaizmirstiet apmeklēt Global Village (World Village) tur ir super forši, visiem patiks (iedodu zobu), ceturtdien arī salūts. Ja jums ir bērni, tad dodieties uz puķu parku (tas, protams, ir dārgi, bet redzēt šādu mākslas darbu ir tikai šoks) Jebkurš vakars Marina (lai būtu vakariņas uz laivas), paskatieties pie Dubai Frame(skaista!),Nu kā parasti uz Sail Beach,Dubai Venēcija,vakarā uz strūklakām un Burj Khalifa ir pasaulē lielākais akvārijs.Noteikti pamājiet ar roku uz Emirātu galvaspilsētu,jo ne redzēt šeiha Zajeda mošeju ir tas pats, kas Emirātos nebūt vispār.... No turienes mīlētāji vēl var Ferari aiziet uz parku (pa ceļam). Īsāk sakot, ja esi Dubaijā, netērē laiku tikai pludmalē, nopērc ērtas čības un no rīta līdz 14 pludmalē, un tad skaties uz skaistumu.............
аватар nadin65
Ar Flexi Passu, kā arī ar citu maksājumu karti var norēķināties tikai daļēji (par noteiktu summu, ko piemaksā darba devējs), pārējo apmaksā pats.
Par Emirātiem lasiet šeit
https://www.getyourguide.ru/dubai-l173/dubai-gibkii-abonment-iventure-card-flexi-pass-t162591/
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dubaija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl