Jautājums o Abu dabī

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
88 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Vai viņi pieņem vecā stila dolārus maiņai?
Labdien! Pastāsti man, lūdzu, šodien apmaiņas laikā viņi izdeva jauna parauga dolārus. "Vecie" 100 dolāri palika no pēdējā brauciena. Vai tos pieņems apmaiņai? Vai tikai jaunu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-08-297 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар AllOverTheWorld
pieņems
аватар Olgaolga153
Jāpieņem. Šeit ir izvilkums no instrukcijām:
Krievijas Federācijas Centrālās bankas 2010. gada 16. septembra instrukcija N 136-I “Par kārtību, kādā pilnvarotās bankas (filiāles) veic noteikta veida bankas operācijas ar ārvalstu valūtu skaidrā naudā un operācijas ar čekiem (ieskaitot ceļojumu čekus) , kuras nominālvērtība norādīta ārvalstu valūtā, piedaloties fiziskām personām
2.4. Pilnvarotai bankai (filiālei), veicot operācijas ar ārvalstu valūtu skaidrā naudā un čekos, nav tiesību savos iekšējos dokumentos noteikt:
apgrozībā esošo ārvalstu (ārvalstu grupu) banknošu nominālvērtības un izdošanas gadu ierobežojumi;
ierobežojumi skaidrā naudā iegādātās (saņemtās) un pārdotās (emitētās) ārvalstu valūtas apjomiem, izņemot ierobežojumus ārvalstu (ārvalstu grupas) monētām un skaidrā naudā emitētās ārvalstu valūtas daudzuma ierobežojumus, veicot šo instrukciju 3.1.punkta 3.1.11.apakšpunktā noteikto darbību
аватар Olgaolga153
Ārzemēs tā arī nav problēma. Gan vecajām, gan jaunajām banknotēm ir vienādas tiesības. Lai gan dažkārt tūristi sūdzas, ka tirgotāji atsakās pieņemt vecās banknotes. Jo īpaši bija sūdzības par Tunisiju un Taizemi. Bet tas, visticamāk, attiecas uz privātajiem tirgotājiem.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Abu dabī
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl