Jautājums o Karpati

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4637 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai ceļojat ar 9 mēnešus vecu mazuli?
Kur Karpatos labāk apmesties un pie kā? Svarīgs ir uzturs un daba.Vai ratiem būs nepieciešams spieķis? Vai vienkārši ergo mugursoma. Vispār gribas būt tuvāk kalniem un upei, paelpot svaigu gaisu. Varbūt Jaremče? Bet kurš gan nejūtas slikti? Mēs ierodamies Ļvovā un nezinām, no kurienes no turienes (tas būs aprīļa beigas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-04-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар
Yaremche, Mykulychyn, Tatariv, Vorokhta, Polyanytsya (pirms Bukovelas) - labākās vietas atpūtai.
Mykulychyn un Polyanytsya ir labu īpašumu telefoni. Ja ir interese rakstiet uz LM iedošu kontaktus.
Starp citu, ja jums ir nepieciešams transfērs no Ļvovas uz Jaremče, Mikuļičinu, Tatarivu, Vorohtu, Poļanicu, tad ir automašīnas ar gaisa kondicionētāju 4-6 cilvēkiem, zvaniet O9Z-796-7OO8 Aleksandram.
аватар Pachok
No Ļvovas vislabāk ir doties uz Skhidnicu.
1. aizvērt
2. Daba apkārt ir skaista
3. Ir civilizācija - bazārs, lielveikals, klīnika
4. Liela izvēle viesnīcām un viesnīcām ar normālu pārtiku, diētisko arī nav problēmu atrast.
аватар kuzmich5
Es pats īrēju mājas Mikuļičinā, bet ja jums ir 9 mēnešus vecs bērns. un jums bez sava auto, es ieteiktu izvēlēties Yaremche (ja izvēlaties mūsu virzienu), jo tuvumā ir veikali, kafejnīcas, aptiekas un slimnīca (un tas ir svarīgi tiem, kam ir mazi bērni). Atrašanās vietu vari izvēlēties Google kartē (tuvāk upei, prom no ceļa, bet ne pārāk tālu, lai tev nebūtu grūti katru dienu ar bērnu no kalniem doties lejā uz veikalu vai uz autobusu pietura, lai dotos ekskursijā). Un izvēloties vairāk vai mazāk vietu, pietuviniet karti un skatiet, kādas mājas atrodas šajā rajonā. Google būs arī atsauksmes par dzīvošanu šajos īpašumos. Tātad jūs varat atrast vietu, kur palikt.
Kas attiecas uz cukurniedru ratiem, es neiesaku. Ir tādi ceļi, ka diez vai tas tev noderēs ar saviem trauslajiem riteņiem. Man ir visurgājēji rati, un es ne vienmēr varu viegli braukt. Ja tu būtu mašīnā, tad katram gadījumam varētu paņemt, bet tas nav tā vērts.
аватар kuzmich5
Un no Ļvovas līdz Jaremčei var nokļūt ar vilcienu Ļvova-Rakhiva.
аватар gabrielle11
Nekādā gadījumā neejiet uz Polyanytsya. Tur nekā nav. Nav pat ietvju. Mēs pavadījām 7 dienas slēgtā telpā. Viņi pat nevarēja staigāt. Taksometrā nav drošības jostu. Braukt ar mašīnām ir biedējoši. Man šķiet, ka Jaremče ir bērnišķīgāka pilsēta. Neklausiet vietējos ieteikumus. Viņi arī iztīra savas atsauksmes savās vietnēs. Ievērojiet tikai ieteikumus. Brīvdienas ar maziem bērniem ir ļoti specifiskas, pārējais var pāraugt depresijā (kā man ir agrā pavasarī).
аватар VasiLkova34
Labdien. Mikuļičins - paziņas stāstīja, ka dažos dārzos pudelēs ved ūdeni dzeršanai. Padomājiet paši visu, kas ir tuvu Bukovelai: ļoti liels augļu dārzu blīvums un tikpat daudz notekūdeņu bedru. Es ar bērniem uz kalniem braucu kopš pirmajam bija gadiņš. Nekad nebiju apsvērusi vietas ar tik lielu atpūtnieku blīvumu.
Varu ieteikt - Spravzhnya kazka. Šī ir Podoboveca. Kaimiņciemā - Pylypets visu gadu darbojas moderns divvietīgs pacēlājs. Šī ir tieša pāreja uz Boržavas pļavām. Internetā ir daudz fotoattēlu.
Kopumā kalni šeit ir augsti, bet ne stāvi. Biju šeit bez vīra ar diviem bērniem 2 un 7 gadu vecumā un visu paspēju redzēt. Netālu atrodas Shypit ūdenskritums.
Mēs dzīvojām un ēdām Sprazhnaya tale. Viss ir sagatavots ar nazi, tā teikt. Tas ir, visi ēdieni tiek gatavoti speciāli jums. Lai pasūtītu, jums jāgaida 30 minūtes.
Paralēli mums bija pāris ar mazuli līdz gadam. Viņi bija ļoti priecīgi :)
аватар VasiLkova34
Rati attaisnojas tikai tad, kad bērns tur gulēs pa dienu netālu no viesnīcas. Kā pārvietošanās līdzeklis kalnos - bezjēdzīgs.
аватар Bovik
Un kāpēc jūs apiet Truskavecu?
Skaists kūrorts, skaista pilsēta.
Tiešais mikroautobuss Ļvova-Truskaveca.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Karpati
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl