Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es gribēju pirmo reizi apmeklēt Taizemi ar 10 gadu bērnu / Pastāstiet man lētu viesnīcu ar savu pludmali (pirmā līnija)
Es gribēju pirmo reizi apmeklēt Taizemi ar 10 gadu bērnu / Pastāstiet man lētu viesnīcu ar savu pludmali (pirmā līnija)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-09-266 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар JeryLee
Tai pludmales galvenokārt ir pašvaldības. Tur, kur reāli zemi nopērk viesnīca (tādas vietas ir, bet maz), ieeja pludmalē maksā lielu naudu. Piemēram, Paradīzes līcis starp Patongu un Karonu. Ieeja pludmalē pirms 5 gadiem (sauļošanās krēsls, galds ...) maksāja 100 batus, tagad maksā 500! Tas ir neprātīgi dārgi. Runājot par sauļošanās krēsliem. Tagad privātie uzņēmumi pamazām "spiež cauri", lai padarītu to tādu, kāds tas bija agrāk. Iepriekš visi sauļošanās krēsli bija privāti un lēti. No 50 batiem. Tad viņi visi tika noņemti! Pēc militārā rīkojuma. Cīņa ar negūtajiem ienākumiem. Tagad oficiāli līdz pat 10 procentiem pašvaldības pludmales var iznomāt sauļošanās krēslu pārdevēji. Tas patiesībā dara vairāk. Viesnīcām ir sauļošanās krēsli pie saviem baseiniem. Bet ne jūrā. Un privātajās zonās ar savām pludmalēm viss ir ļoti dārgs. Un kāpēc ar 10 gadīgu bērnu vajag "pirmo rindu"?
аватар lysenko.lau1
Jēdziens par lētu un viesnīcu ar savu pludmali Taizemē nav savienojams, ja vien, protams, nedodas atpūsties uz kādu salu, piemēram, Koh Chang, tur var atrast viesnīcas, kas atrodas netālu no pludmales. Visticamāk, ziemā dosieties uz Puketu, kur ir tīras pludmales, un sezonas sezonā cenas nav lētas pat labās 3 * un 4 * viesnīcās. Puketā un Pataijā ir vēl viena iezīme: ja ir viesnīcas, kas atrodas tiešā pludmales tuvumā, tad tās ir diezgan izolētas no citas infrastruktūras, pievērsiet uzmanību tam, jums būs jāēd tikai viesnīcas restorānā, tas maksās vairāk, parasti Taizemē tiek ņemtas brokastis, laba viesnīca pie normālas pludmales un kafejnīcas, nakts tirgi, pludmalē par papildus samaksu var paņemt sauļošanās krēslu un lietussargu, kas nav tik problemātiski, ir pludmales, kur var paslēpties koku ēnā. Tur ir karsts, paisumi pa dienu ir zemi, tāpēc maz ticams, ka visu dienu būsiet pludmalē, kā Turcijā.
аватар lysenko.lau1
Ja Pataijā ar tuktuku joprojām var braukt par 10 batiem vienai personai, tad Puketā tuktuki strādā kā taksometri no 200 batiem braukšanai starp blakus esošajām pludmalēm līdz 500 -700 batiem ceļojumiem uz tālākām pludmalēm, tāpēc iesaku apstāties uz pirmo reizi populārās pludmalēs: Karon, Kata, Kamala, Patong. Patongā, trokšņainākā brīvdienā, jūra ir pretrunīga tīrības ziņā, tāpēc iesaku tur rūpīgāk izvēlēties viesnīcu. Ieskaties šeit:
Beyond Resort Kata 4 * atrodas Kata Beach 1. līnijā, nav lēts, jūs varat sauļoties sauļošanās krēslos pie baseina un nekavējoties doties uz pludmali peldēties.
Viesnīca KATA THANI PHUKET BEACH RESORT 5 * atrodas Kata Noi pludmalē, ir kafejnīca, 30 minūšu gājiena attālumā atrodas Kata pludmales zona.
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 5 * teritorijā ir viesnīca ar savu piekļuvi pludmalei ar sauļošanās krēsliem un nelielu ūdens atrakciju parku. Skatiet šo viesnīcu atsauksmes un fotoattēlus vismaz vietnē Turpravda, vismaz citos avotos.
аватар ninok54
Paldies
аватар ninok54
Es negribu Pataju, viņi saka, ka tur ir netīrs un ir daudz mūsu
аватар almaz437
viesnīca Karon Princes, 1 līnija, Puketa, ceļoja ar mazbērniem.
аватар ninok54
Aizmirsu uzrakstīt, ka plānojam vilcienu maijā ...... Gribētos, lai šajās pludmalēs nebūtu viļņu. Un paldies par padomu
аватар JeryLee
Viļņi, visticamāk, būs, bet ne letāli. Visi ieteiktie līči un pludmales (Karon, Kata, Surin, Patong ....) atrodas rietumu pusē. Šī ir atklātā Andamanu jūra, kas ieplūst Indijas okeānā. Vējš, it īpaši no rīta, ir tieši no turienes. Vistuvāk jūsu datumam bijām aprīlī. Viļņi bija lielāki nekā ziemā (ziemā parasti ir mierīgi viļņi un viļņu nav vispār), bet ne tādi, lai nebūtu iespējams peldēt. No metra līdz pusotram. Ūdens ir pārsteidzoši dzidrs, neskatoties uz smiltīm. Peldēšana mums patika vēl vairāk nekā ziemā. Šūpoties uz maziem, tīriem viļņiem ir ļoti forši. Ja jums absolūti nepatīk viļņi, meklējiet viesnīcu salas austrumu pusē. Tur ir daudz klusāk. Devāmies turp uz ostu un tālāk jūras ekskursijās (Krabi, Phi Phi.....). Viļņu nebija vispār.
аватар ninok54
Paldies
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl