Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kurš lidoja pēc pirmslaulības ar pasi? Vai kāds prasa citus dokumentus?
Sveiki, pastāstiet man, kurš lidoja pēc pirmslaulības ar ārzemju pasi? Vai kāds prasa citus dokumentus? Man nav laika līdz novembrim izveidot savam vīram svešu vārdu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-09-136 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар ollennka
Kāda ir jūsu pilsonība? Dažādās valstīs tas ir savādāk. Krievijā uz bezvīzu valstīm var droši lidot ar "meiteņu" pasi līdz tās derīguma termiņa beigām.
аватар d.w.10
Krievijas Federācijas pilsonība, baidos, ka varbūt viņiem ir kaut kāda bāze, par to, ka iekšējais jau ir spēkā Uz cita uzvārda
аватар ollennka
Kam ir "viņi"? Starptautiskā pase ir derīga līdz derīguma termiņa beigām, un jūsu iekšējā pase robežsargus neinteresē. Ja dodaties uz vīzas valsti, jums būs jāmaina pase.
аватар d.w.10
Paldies! Es vēlreiz pārlasīju, cik daudz, un visiem ir divkāršs viedoklis, bet arī FMS man ieteica, ka ir tik iespējams lidot!
аватар kozlova.n
Jūs nerakstiet uz kuru valsti lidojat.Ja dodaties uz Dienvidaustrumu Āziju, tad paņemiet līdzi laulības apliecību, jo katrā viesnīcā ir krieviski un angliski runājošs gids (ja vien, protams, lidojat uz dzīvoklis, pēc tam runā angliski), un problēma tiek atrisināta viegli.
аватар JeryLee
Lidojiet un atpūtieties. Nevienam nerūp tavs uzvārds. Un viņiem tas ir nesaprotami un noslēpumaini, kā mums Devanagari. Vai pase ir derīga? Tad uz priekšu un ar dziesmu! Daudzas reizes mans vienkāršais uzvārds dažādās pasēs bija rakstīts savādāk. Un dzimšanas vietā reiz Krasnojarskas apgabala vietā viņi rakstīja Krasnodara. Lai gan kopumā tas bija Irkutskas apgabals. Viņš 5 gadus lidoja uz Eiropu, Āziju un Āfriku. Jūs uz robežas NEVIENAM neinteresē. Neviens tev nekad neprasīs Krievijas pasi. To var droši aizmirst mājās. Galvenais, lai pasei nebeidzas derīguma termiņš vai atrodas "derīguma koridorā". Lai priecīgi svētki!
аватар haber-x
kozlova.n
Kas notiek ar viesnīcas ceļvedi? Vai viņš pārbauda starptautisko un iekšējo pasi?)) Jautājums attiecās uz pārbaudi pasu kontrolē lidostā ...
аватар kozlova.n
Un pasu kontrolē ārzemēs tiks pārbaudīta tikai pase, un iereģistrējoties ir svarīgs viesnīcas gids, ka ar dažādiem F var netikt izmitināti vienā istabā, tāpēc uzrādiet laulības apliecību.
аватар JeryLee
Un Dienvidaustrumāzijā (Taizemē, Kambodžā, Laosā, Malaizijā, Vjetnamā) un Ķīnā (Hainaņā) NEKAD un NEVIENU neinteresē kolonistu vārdi. Mums ar sievu ir pilnīgi atšķirīgi uzvārdi, un tas vienmēr visiem ir uz lielajām bungām. Visbiežāk viņus vispār interesē tikai viena pase, kurai no abām ir izsniegta biļete. Otrais tiek piespēlēts kā "balasts", ar pilnīgi jebkuru segvārdu. Arī ekskursijās ilgāk par vienu dienu. Tieši Izraēlā var skalot smadzenes par to, vai tu tur nodarbosies ar aktīvu prostitūciju, nevis pasīvo atpūtu. Ja vien jūs, protams, neesat vientuļa sieviete, bez vīra ar laulības apliecību ...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl