Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Pastāsti man, kur Patongā paēst lētāk, kurā kafejnīcā?
Pastāsti man, kur Patongā paēst lētāk, kurā kafejnīcā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2016-01-138 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  26
аватар Waldi
Desiņas un nūdeles pulksten 7-11 iznāks ļoti lēti
аватар 4yuka
Tirgos svaiga un lēta pārtika no makaroniem. Jūs varat pasūtīt zivju gatavošanu Big C, arī lēti.
аватар Waldi
4yuka, joprojām lētāk par 7-11 nederēs. Un zivs maksās vismaz 200-300 batus (veseli un ar labu atlaidi), kas, manuprāt, jau ir no cenu kategorijas "dārgi"
аватар 4yuka
Zivis Big C no 30 batiem un vairāk, bet jums nav jāmaksā par ēdienu gatavošanu.
аватар buh.tula
Vai Patongā ir lielais C? un kur?
аватар Waldi
tirdzniecības centrā Jungceylon
аватар buh.tula
paldies! viesnīca tuvāk?
аватар buh.tula
paldies! Vai jūs dzīvojat Patongā? kā iet ar degvīnu?
аватар yui40183358
Mans jautājums ir par lētu pārtiku. Ge domāja nūdeles un desiņas. Un rajonā lētas kafejnīcas.Es tur ēdu tikai jūras veltes.
аватар buh.tula
tikai jūras veltes. Vai tie ir jūras tārpi? barojieties ar apakšas pielāgojumiem!
аватар Waldi
Nāc, jūras veltes ir dažādas. Tikai tagad tie nemaz nav lēti =) Visparastākajā taju restorānā, kur nav nekādi farangi, vesela grilēta zivs maksā ap 300 batiem. Turklāt tas nav kūrorta zonā. Šeit 4yuka konsultēja BigS. Tur var mēģināt. Paskaties, tev patiks =) Neesmu mēģinājis - nevaru pateikt =)
Jā, es dzīvoju Puketā. Bet es izmēģinu ūdeni jūrā Krabi - tur pludmales ir klusākas un tīrākas, un ūdens ir labāks =)
аватар buh.tula
uz Krabi? Tagad Krabi ir dārgi! nav tieši no Maskavas! ko jūs ieteiktu no pludmales viesnīcas? gulēt uz karstas squeak zem spožas saules un ēst duriand? Vai Krabi ir dārgāka par Patongu? Es runāju par tirgu. Vesela grilēta zivs maksā ap 300 batu.Tas ir dārgi! LAŠIS 1kg - 600 rubļi (300BAT)
аватар Piligrim44
"Duriand" - kāds dzīvnieks vai zivs tas ir ?!
аватар buh.tula
Duriands ir jāēd! mute!?
аватар vipapril11
Sākumā es iesaku ikvienam, kurš vēlas ēst Patongā, atvērt karti un izpētīt apkārtni. Gandrīz visa Patonga sastāv no 4 ielām, kas iet gar jūru. 2. ielā atrodas milzīgs iepirkšanās centrs "Jungceylon" 200 000 kvadrātmetru platībā, kurā ir vesela aleja ar kafejnīcām un restorāniem dažādām gaumēm un budžetam. McDonalds, KFC, Fuji (suši), spice house (krievu smēde), Starbucks, pica..... Dairy Queen DQ saldējums, saldējums uz 15 datelēm. Un daudzi, daudzi citi. No iepirkšanās centra ir izeja uz 3. ielu, pa labi no izejas ir Jefferson kafejnīca - ļoti garšīga un lēta. 3. ielā iepretim Jangtseylon atrodas Banzaan svaigo produktu tirgus, 1. stāvā ir tirgus, 2. stāvā ir ēdamzāle, kur var paēst garšīgi un lēti. Un pats galvenais, nebaidieties ne no kā un izmēģiniet visu, ko vēlaties. Labu apetīti!
аватар vipapril11
kafejnīca
аватар vipapril11
Čipsi
аватар vipapril11
Šeit ir kafejnīcu nosaukumi
аватар vipapril11
Cenas KFC
аватар vipapril11
Lielveikals Big C
аватар vipapril11
Krievu virtuves restorāns
аватар Waldi
Un tu, mans draugs, esi cēls surogātpasta izplatītājs =)
аватар 4yuka
Tas tiesa!!! Valdi +!!!
аватар Comet182
Labdien, mani sauc Maksims, un es dzīvoju un strādāju Puketā.
Ja grib paēst lēti, tad jāēd tur, kur ēd vietējie, tas ir, taizemieši. Šādas kafejnīcas galvenokārt specializējas vienā ēdienā: vista un rīsi, zupas, cūkgaļa un liellopu gaļa utt. Šāda veida iestādēs jūs neatradīsiet greznu dizainu, bet ēdiens tur būs ļoti svaigs un garšīgs, un galvenais, ļoti lēts.
Netālu no Patongas ir pludmale, to sauc Kalim, vakarā tur ierodas taizemieši ar tā sauktajiem macaroons un piedāvā dažādus ēdienus par cenām no 10 līdz 100 batiem par porciju. Parasti no vēdera ēdam par 150 - 200 batiem diviem.
аватар s.stepina
Labdien!
Atpūtāmies Puketā (Patongā) 2017. gada decembra beigās, devāmies uz Orange restorānu vakariņās, pusdienās viss bija kārtībā un apkalpošana, viens taizemiešu viesmīlis runāja pat krieviski, ļoti patīkami un izpalīdzīgi, līdz kādu dienu krievu viesmīlis tika atrasts no kaut kurienes , kurš nav īpaši draudzīgs (kas gan viņa paša tautiešiem ir pārsteidzoši), un pat rupjš, uz mūsu jautājumu kliedza, kādi augļi, no kuriem mūsu acu priekšā bārā taisīta svaiga sula. Mūsu uzrunā tika pacelta balss ar vārdiem, ka mēs uzdodam stulbu jautājumu. Turklāt, atrodoties Taizemē pirmo reizi, viņi nemaz nezināja, kādi augļi un viņu nosaukums! un no otras puses, viņa uzdevums ir izskaidrot klientam, būt pieklājīgam utt. Protams, pēc šādas attieksmes mēs viņam neatstājām dzeramnaudu un neiesakām! :) Vispār turpmākajās vizītēs centāmies izvairīties no šī rupjā viesmīļa, un mēģinājām sazvanīt taizemiešu oficiantu, kurš runāja krieviski un bija patīkamāks par mūsu tautieti
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl