Jautājums o Atrakcijas Lamai pludmale

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
86 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Palīdzība gida vai ceļojumu aģentūras izvēlē
Palīdziet izvēlēties ceļvedi vai ceļojumu aģentūru uz Saium. Pataijā braucām ekskursijās no Amiras - gribētos, lai būtu tikpat forši, profesionāli, individuāli un sirsnīgi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2015-05-209 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Pachok
Jā, jums nav nepieciešams ceļvedis. Sala ir maza, ekskursijas ir standarta jebkurā aģentūrā, īpaši uz Lamai - krievu mītni :)
аватар dizmar2
Jā, tad paldies par atbildi. Račok, pasaki man lūdzu. izvēlējāmies Marina Villa. Pēc atsauksmēm, nav dārgi un labi. Gribētos zaļu, mājīgu rajonu un netālu no veikaliem, jo. ar mazuli. Un, protams, laba pludmale.
аватар Pachok
Normāla viesnīca. Lamai piekraste centrālajā un dienvidu daļā ir laba visur. Blakus veikali, tirgus, bāri, bet ne zem logiem. Ar bērnu (jā, un bez viņa) noteikti iesaku apmeklēt Paradise Farm, un labāk bez ekskursijas, ar taksometru, agri no rīta vai otrādi, pēc pusdienām. Brīnišķīga vieta. Ekskursiju maksimums ir aptuveni no 12 līdz 15, bet ir labi, ja ir maz cilvēku.
аватар dizmar2
Pačok, liels paldies.
аватар artjar
Pilnīgi piekrītu Pachokam. Tūrisma aģentūras atrodas pie galvenā ceļa, pie Lamai pludmales, netālu no Čavengas.Un gandrīz katrā ir kāds kurš saprot krieviski.Un gids tur nebūs vajadzīgs. Vienīgais, ko es piebilstu, ja iespējams, izvēlieties viesnīcu Chaweng pludmalē.Tur smiltis ir sniegbaltas un plānas - sagādās prieku uz visu atvaļinājumu, gan bērniem, gan pieaugušajiem. Lamai smiltis ir dzeltenas un daudz raupjākas.
аватар Pachok
Bet paisumi nav tik izteikti :)
аватар olechka.tischenko
Mēs visi pasūtījām caur internetu Online Koh Samui vietnē, kas galu galā ir progresa laikmets)). viss tāpat kā aģentūrās uz ielas, bet neviens netraucē, var viegli palasīt, rezervēt internetā, ja ir kāds jautājums, ir krieviski runājoši operatori. Tiesa, tā mēs sapratām lielāko daļu ekskursiju uz Koh Samui bez krievu gida.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Lamai pludmale
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl