Jautājums o Polija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
457 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Ryanair: ir 2 biļetes turp un atpakaļ (Polija - Ukraina - Polija). Ja lidosim TUR agrāk ar jaunu biļeti, vai varēsim izmantot agrāk iegādāto ATGRIEŠANAS biļeti?
Biļetes uz 11. febr. uz Ukrainu un 15. febr. atpakaļ uz Poliju. Šodien izrādījās, ka TUR vajag aizlidot pāris dienas ātrāk. Esam gatavi zaudēt naudu par neizmantotām vienvirziena biļetēm un iegādāties 2 jaunas biļetes uz Ukrainu, jo skaidrs, ka tas izmaksās lētāk nekā izbraukšanas datuma maiņa ar visiem sodiem un piemaksām. Bet vai tad mēs varēsim izmantot atgriešanās biļetes, kuras nevēlamies mainīt? Nekur nevaru atrast atbildi uz šo jautājumu...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2020-01-204 gadā atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар arydi691
Labvakar, agrās aviobiļetes nav savstarpēji saistītas, to nepraktizē zemie ugunsgrēki, kad jāseko maršrutam. Tavā personīgajā kontā tās jāskaita kā dažādas rezervācijas, kad maršruts ir svarīgs, tad tas turp aiziet kā viena rezervācija. Vietnē varat arī mainīt tur esošās biļetes uz nepieciešamajiem datumiem. Ja cena tur lielāka, maksā tikai starpību, ja prasa 30 eiro, raksti tiem. atbalstu un maksā tikai starpību.
Ja jums ir jautājumi par Raneir, tie ir pieejami vietnē satst. atbalstu, viņi vienmēr atbild un palīdz. Tam ir arī tālruņa numurs, uz kuru zvanīt.
аватар ollennka
Ja šī ir viena biļete, tad atgriešanās lidojums, diemžēl, tiks zaudēts. Mēģiniet runāt ar pārvadātāju, iespējams, viņi varēs paturēt atgriešanās lidojumu par kādu ne pārāk lielu piemaksu.
аватар kolyan_cat
Raienam nav nevienas biļetes :)
аватар ollennka
Nu tad viss kārtībā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Polija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl