Jautājums o Neprātīgi

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
51 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
ko ņemt līdzi no drēbēm meitenei ceļojumā februārī?
kā ģērbties vakarā, piemēram, Goa ir vēss vakarā un naktī (īpaši, kad braucat ar motorolleru), bet Taizemē nav ko elpot, ir karsts dienā un naktī.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2012-02-0312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар pora-vTur
Gaisa temperatūra dienā 31, naktī 20 grādu. Sāciet no tā un izlemiet: braukt T-kreklā vai sporta kreklā.
аватар olga_maldives
paņem vasaras drēbes, ja brauc ekskursijā, tad vienu siltu jaku, un pārējo var nopirkt, ir ļoti lētas lietas.
аватар Fidel
Ceļojumos uz tropiem vislabāk ir ņemt līdzi kokvilnas drēbes, noteikti līdzi ir kaut kas (T-krekls, blūze, kleita) ar piedurknēm - jo. piemēram, Zobu relikvijas templī Kandi nevar ieiet ar kailām rokām vai ļoti atvērtās drēbēs Apavi vislabāk ir ērti uz zemu. Ja nakšņojat kādā foršā viesnīcā vai plānojat atvaļinājumu *****, tad vajag kaut ko vakaram. Lai gan parasti Rietumu tūristi uz vakara kokteili ierodas šortos un T-kreklos. Bet silts džemperis vai jaka ir obligāts nosacījums, īpaši ekskursijās uz kalniem.
аватар Marysa-Klimova
ekskursijām - piekrītu, var paņemt garus svārkus, šalli un garlapu vai ko tādu ar garām piedurknēm (templim). Pārējais - pāris peldkostīmi, trikotāža, veļa, jo karstums + liels mitrums, pretējā gadījumā - būs vanna. Kurpes ir vienkāršas sandales un flip flops. Lai iekļūtu ūdenī - ja bija vētra - nepieciešami speciāli apavi, jo vētra var iznest krastā jūras ežus (ja kaut kur tuvumā ir akmeņi, tie sākotnēji ir pieķērušies kaķim) - arī tas ir no pieredzes.
аватар Marysa-Klimova
ļoti spēcīga saule, tāpēc neaizmirstiet tumšākas un kvalitatīvākas brilles - šoreiz. un platākas, no dabīgiem materiāliem, panamas cepure, cepure. Uzmanies dienas laikā - āda apdegs - to pat nepamanīsi - 20 minūtēs, ja būs bez krēma. Krēma SPF ir labāks par maksimālo.
аватар Marysa-Klimova
un vēl krēms no odiem, odi - var paņemt. Bet labāk un ērtāk ir ņemt fumigatoru. Viesnīca nodrošinās adapteri kontaktligzdām.
аватар Fidel
Visās viesnīcās, kurās apmetos, un vēl jo vairāk pie jūras vakarā paši kalpi atveda un ieslēdza fumigatoru + pie tā, dažās viesnīcās man virs gultas bija baldahīns. Zem tā bija ļoti forši gulēt – kā vecajos labajos koloniālajos laikos. Atkal tas tika pacelts no rīta un nolaists vakarā. Pats neko nedarīju.Bet vakara pastaigai dārzā vai gar krastu kaut kam jābūt pret odiem.
аватар TRACKovna
te ir forši!!! ļoti karsts un mitrs! odi tiešām dabūja...
аватар Plydmila
Ko labāk lietot pret odiem.
аватар TRACKovna
vietējie tev parādīs..
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Neprātīgi
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl