Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet izvēlēties brīvdienu galamērķi Šrilankā
Labdien! Palīdziet, pzhl, ar brīvdienu galamērķa izvēli Šrilankā.
Viesnīcas zvaigžņu vērtējumam nav nozīmes. Galvenais: iespēja peldēt mierīgā okeānā, labi skati, iespēja nokļūt līdz apskates vietām kājām, ar motorolleru, ar vilcienu. Plānojam izbraukt 5 dienu laikā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2018-04-196 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  74
аватар nadin65
Hikaduvas un Unavatunas pilsētas
аватар kara77
Uz mierīgā okeāna rēķina tas maz ticams. Interesanta un ērta vieta ir Bentota. Tur ir viss, ko uzskaitījāt.
аватар Angela_k
Mierīgs okeāns Hikka Tranz by Cinnamon viesnīcā Hikaduvā. Bet visi apskates objekti atrodas salas dziļumos, nevis piekrastē.
аватар nadin65
Pašā Hikaduvā ir daudz interesantu vietu-12, skaisti tempļi.
Jūs varat doties peldēties lagūnā pie Hikka trans no jebkuras budžeta klases viesnīcas, piemēram, labs Lanka Supercorals ar labu ēdienu par adekvātu cenu, varat ņemt puspansiju.
аватар 13lizaveta
Un visvairāk Hikaduvā mums patika pludmale iepretim viesnīcai Coral sand. Tas ir, ja stāvat ar skatu uz okeānu, pa labi no lagūnas, kur atrodas bruņurupuči, aiz laivām. Tā ir tīrāka, vairāk vietas un miljoniem zivis.Īpaši skaisti agri no rīta.
Un mums arī ļoti patika Mirisa.Tur aizej uz pludmali,pāri kalnam,uz akmens uzbērumu.Skaistums arī neticams.Ir ļoti viegli nokļūt.Iekāp autobusā uz Mataru un saki Mirisas pludmali.
Ja jums ir laba pludmale ar bērniem Unawatuna.Bet tur ir ļoti silts ūdens, sekls un tīrs.
Toreiz bijām Kalutārā, man tas galīgi nepatika, nebija iespējams peldēt
аватар V.Zolot
Ko jūs varat teikt par Shangrela beach 2*, pludmali pie tās un ekskursiju bez ēdienreizēm?
аватар moroshenka
Mirisa. Skaists!!! Ar kājām tas nedarbosies, ja Sigiriya atrodas salas dziļumā, Boji koks ir salas dziļumā, templis zem klints ir salas dziļumā ...))) Mēs palikām Negombo. Tas ir novietots kā pilsēta netālu no lidostas - divas vai trīs dienas pēc lidojuma / pirms lidojuma. Principā tā ir, bet ir daudz tūrisma biroju, no turienes ātrāk nokļūt salas centrā, un pats galvenais - pamesta milzīga pludmale !!! Tikai pludmale, tikai okeāna pludmale!!! Un gandrīz tukšs! Lētas kafejnīcas - jūra! Ja ceļojat viens, sāciet ar to. Pēc ekskursijām iekšzemē – ceļojumu gar piekrasti var sākt ar pieturu Gale.
аватар nadin65
Shangrela Beach Resort 2 * atrodas Ambalangodā, tas ir 15 km attālumā. no Hikaduvas. Par pašu viesnīcu neko nezinu, tikai uz pašu Ambalangodu ar parasto autobusu uz 20 min.. Pastaigājāmies pa pilsētiņu, īpaši nesajūsmināja. Mums patīk tieši Hikkaduwa - pludmales katrai gaumei bez viļņiem, ar viļņiem, ar zivīm.Ir lielveikali, ir tirgus, ir arī kafejnīcas. Transporta autobuss un vilciens pastaigas attālumā nav dārgi.
аватар V.Zolot
Koggalā esmu satraukts, bet man ne visai patīk šīs vietas attālums un lielie viļņi. Par Shangrela Beach Resort 2 * ir daudz ļoti pozitīvu atsauksmju. Man galva griežas, es nezinu, kur apstāties....
аватар nadin65
Jūs jautājat par ekskursiju bez ēdienreizēm. Visu laiku Šrilanku ņēmām ar HB puspansiju, jo viesnīcās ir laba ēdienu izvēle gan brokastīm, gan vakariņām. Ēdiet kafejnīcā no 15 USD.
Budžetam draudzīgākā ēdināšanas viesnīca Hikaduvā pēc pagājušā gada renovācijas Hotel Lanka Super Corals 3* https://www.turpravda.com/lk/hikkaduva/Hotel_Lanka_Super_Corals-h34545.html#reviews

Mēs vēlamies palikt šajā viesnīcā vēlreiz
vai vietnē Coral Sands https://www.turpravda.com/lk/hikkaduva/Coral_Sands_Hotel-h28027.html-htl#reviews
аватар V.Zolot
Viesnīca Lanka Super Corals 3 *, vai tur ir iespējams peldēties vai arī viļņi ir lieli?
аватар nadin65
Koggalā pirms tam bija problēmas ar lielveikaliem un tirgiem, nezinu, kā ir tagad, 11 km līdz Unavatunai.
аватар nadin65
Hotel Lanka Super Corals 3 tieši pie viesnīcas ir neliela līdz krūtīm dziļa lagūna, kur vienkārši noskaloties, un pēc tam, kad iet pa labi pa krastmalu apmēram 200 metrus, ir liela lagūna bez viļņiem, tur dzīvo lieli bruņurupuči, kuri labprāt spēlējas ar cilvēki, mazliet tālāk līdz laivām daži viļņi sasniedz bet peldēt var. Ja gribi lēkt pa viļņiem, tad jāiet pa kreisi, arī kādi 200 metri. Lielveikals un dzērienu veikals atrodas arī tieši iepretim viesnīcai Lanka supercorals
аватар nadin65
te var redzēt lagūnu iepretim viesnīcai Lanka Supercorals, viļņi laužas uz koraļļiem un nesasniedz krastu
аватар nadin65
Šī ir liela lagūna netālu no viesnīcas Hikka Trans Cinnamon, kur var peldēties ar bruņurupučiem, duša atrodas tieši uz pakāpiena netālu no pludmales, netālu no Lanka Supercorals viesnīcas.
Visas Šrilankas pludmales ir publiskas.
аватар 13lizaveta
Gribējām dzīvokli ar virtuvi Hikaduvā.Esam ļoti apmierināti.Zivis,garneles,vārītas kokosriekstu pienā 10min.Super garšīgi.
Mani draugi dzīvoja Debesīs septiņos. Es pasūtīšu desmito, lai iet uz turieni. Dali istaba 210 .... šausmas, viss ir sēnīti, viss ir netīrs, nobružāts, smird mitrums un pīlings, gaisa kondicionieris balkons sarūsējis bedrēs.Pēc nedēļas lamāšanās nomainīja uz normālu istabu.Bet cik daudz laika un nervu iztērēja.Ēdiens arī nebija īpaši labs,katrs maizes gabaliņš tika uzraudzīts.Mazos banāniņus pārgrieza uz pusēm un dota uz pusēm.Un vispār porcijas bija ļoti mazas.Sola bufeti,bet bija kā ēdienkartē.Ļoti žēl,ka paņēma HB .
Sievietes dzīvoja pludmalē
un slavēja Hikkaduwa beach hotel, tā ir tieši pludmalē ar zivīm, blakus Coral smiltis (arī super viesnīca) Saka, ka atsauksmes nav īpaši labas, bet pēc atsauksmēm visiem patika.
Ja viesnīca atrodas pludmalē bez rifa vai lagūnas, jūs nevarēsit peldēt. Ļoti izplūstošs vilnis ievelk jūs okeānā. Labāk pielieciet naudu un brauciet uz Hikaduvu, jūs to nenožēlosit.
аватар hanno4ka
Mierīgs okeāns ir Trincomalee (austrumu pusē) vasarā, rietumu pusē vēlams peldēties lagūnās, jo plīsuma straume, man ļoti patīk Hikaduva, ir vietas, kur var peldēties nesezonā, vienīgais lieta ir tāda, ja upē līst stiprs lietus dubļains okeāns nes ūdeni.
аватар ollennka
Esmu par Trincomalee, tur bija ļoti mierīga jūra.
аватар V.Zolot
Lūdzu, paziņojiet visas vietas, kur var peldēties laika posmā no aprīļa beigām-maija, jūnijā. Izbraukšana vairs nav 24.04, jo viņi nav lēmuši par viesnīcu. Atvainojiet, ja atkārtoju, mums (manam vīram un man) ir vajadzīga skaidra izpratne par to, kurā Šrilankas apgabalā varam peldēties mierīgā lagūnā vai līcī, staigāt pa džungļiem, apskatīt apskates vietas, iegādāties svaigu jūras dzīvi no zvejniekiem, nokļūt līdz budžeta transportam un apbraukt pēc iespējas vairāk apskates vietu. Naktsdzīve, alkohols mums absolūti nav vajadzīgs. Priekšroka: skaista daba, pludmale un peldvietas klātbūtne. Atbilstoši viesnīcai - strādājoša kondicioniera klātbūtne numurā, tīrība un skats uz okeānu no istabas.
аватар 19611959
Okeāns gandrīz vienmēr un visur ir lieli viļņi! Bet vietām ir līči.... tas mums patika... Atpūtāmies Kogalā, Kogalla pludmales viesnīcu gribēja... No dažādiem priekšlikumiem, kā tev, man galva griezās.... Galvenais Gribēju peldēt uz viļņiem, labi peldu, bet kad draudzene stāstīja, kā viņa peldējusies okeānā, viņa gāja gandrīz tikai virs ceļgala un laupījums pa smiltīm !!!!! Es neticēju... kā?
Bet, izlasot atsauksmi par šo viesnīcu, un to, ka netālu, 10 minūšu attālumā ir neliels līcītis, kur viļņi "lūst, un var droši peldēties, mēs to izvēlējāmies ...... UN NEMALDZIES !!!!!
Šī ir pasakaina vieta - okeāns - TAS IR KAUT KAS!!!!! Pludmale, pat pastaigāties ar zirgu, viesnīcā gandrīz visi peldējās baseinā...nesaprotu, kāpēc lidot tik tālu un peldēt balinātājā???.... nu tā ir viņu izvēle.... bet okeāna skaņa ir dzirdama ...
Februārī atpūtāmies, ūdens +30, gaiss karsts..... Viļņi lieli, vīrs ar tiem brauca, neriskēju... bet ej mazliet tālāk pa pludmali (smiltis . ... un ne dvēseles .... ) un lagūna, tur visi peldas
аватар 19611959
Ja vēlaties uzzināt sīkāk, izlasiet manas atsauksmes un rakstiet - es ar prieku atbildēšu, un par ēdienu viņi pasūtīja no Asi-tel. !!!!!! un atpūties!!!!!
аватар 19611959
Braucām ekskursijās uz Kandiju, patika, bijām Khikaduwa un Una Watuna, BET - ir troksnis un troksnis, daudz cilvēku, mūzika utt. un mēs vienkārši gribējām atpūsties no burzmas un vienkārši ...... BAUDIET OKEĀNU, ko viņi izdarīja Koggalā !!!!
аватар 19611959
tā ir lagūna!!!
аватар agent_borabora
Šri ir tikai 3 vietas ar mierīgu okeānu:
1. Hikaduva.
2. Unavatuna.
3. Tringcomale.
аватар 13lizaveta
1) Hikkaduwa, zivju pludmale????????????, daudz labāk nekā bruņurupuču lagūna
2) Mirisa????????????
2) Unavatuna, mums te bija maz
Hikaduvā ir liels augļu un zivju tirgus, labāka infrastruktūra.
Var nopirkt jūras veltes un gatavot kafejnīcā.Ļoti garšīgi paēdām kafejnīcā Red lobster.Ļoti garšīgi pagatavoja zivis ar dārzeņiem un jūras veltes ķiploku mērcē.
Diemžēl mēs nebijām Trincomalee.Bija draugs, milzīga pamesta pludmale, bet infrastruktūra tikai sāk attīstīties.
аватар 13lizaveta
Klienti devās uz Koggala...saka, ka ir šokā no visa.Viņus nomierināja ceļojumu aģents.Vēlāk noskaidrošu sīkāk.
аватар V.Zolot
Ļoti interesanti, ka viņi tur bija tik sašutuši..... Mēs vēl ejam, pētām informāciju. Noteikti rakstiet, jo Koggala neatlaidīgi piedāvā vietējās aģentūras, motivējot ar peldēšanas lagūnas un skaistās pludmales klātbūtni.
аватар nadin65
Un viņi - vietējās aģentūras, vadītāji bija tur, peldējās okeānā? Vai reklāmdevējs un redzēja tikai istabu un restorānu?
Es klausītos patiešām atpūtušos, nevis aģentu. Aģentūra nevar iet visur, un pārsvarā mācās internetā.
аватар 13lizaveta
Tikko atgriezāmies.Labākā lagūna Hikā un Mirisā.Iepriekšējā reize kad bijām Kalutarā sajūta bija savādāka.Nevarējām peldēt,atklāts okeāns.Viesnīca bija super Tangerine beach.Teritorija neslavējama.Bet mēs devos peldēties lagūnās. Tas tagad esam gudri, mēs zinām, ka jūs varat braukt ar autobusu par santīmu. Un tad jūs katru reizi nesaskrienat taksī par 30 USD.
Koggalā nav kur doties. Kandi atkal aizņem 6-7 stundas, lai dotos atpakaļ uz Kolombo un tad uz Kandi.
Palasi YouTube,šoreiz informāciju vācu pusgadu.Informācijas ir daudz.
Aģenti tiešām neko reālu pateikt nevar.Visas viesnīcas,ko piedāvā,nekad nav redzējuši.Informācija no interneta.Pats par to pārliecinājos.Teica,ka mūsu viesnīcā nav virtuves istabā,bet tikai iekšā. viesnīca Patiesībā mums istabā bija virtuve.
Un tomēr, kad atbrauc reklāmdevējs, viņiem tiek rādītas labākās telpas fotogrāfijām un tiek barotas savādāk,reklāmai.Mūsu draugi dzīvoja Debesu septiņos,tad vēl Šri vajag meklēt tādu izgāztuvi.Lai gan ir labas istabas.
аватар nadin65
Es piekrītu 100%, Hikkaduwa, Unawatuna un Trincomalee.
V.Zolots tad atrakstās, ko esi izvēlējies un kāds iespaids ir vēlāk apskatā, jo mēs visi pirms brauciena lasām atsauksmes, bet pašiem slinkums rakstīt.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl