Jautājums o Itālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
783 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
"Servant REBOOK" no Joins - vai tam ir jēga?
Jūnija beigās rezervējām tūri uz Rimini, taču Itālija robežu noteikti neatvērs. Ir samaksāts avanss. Pievienojies tagad piedāvā Rebook pakalpojumu ar tiesībām izmantot līdzekļus jebkurai ekskursijai līdz 31.03.2021. Akcijas norises laiks ir satraucošs - līdz 11.05. Citiem vārdiem sakot, papildu līgums tiek parakstīts oficiālās nepārvaramas varas apstākļos (karantīna Ukrainā pagarināta līdz 11.05.). Vai ir jēga iesaistīties vai gaidīt jūniju un izdomāt to tuvāk oficiālajam turnejas sākumam?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-04-304 gadā atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар camomille
Es to nedarītu un gaidīju, kad TO atcels tūri
Join standarta līgumā saudzējošākus nosacījumus, pretējā gadījumā jums būs ierobežoti datumi
pēc tam, kad ekskursija ir atcelta saskaņā ar standarta līgumu, jums nevajadzētu būt ierobežojumiem līdzekļu izlietošanā, un tāpēc jūs apņematies doties ekskursijā līdz 31.03.21.
аватар aholodulkina
Piekrītu. Bet tā var būt jebkura tūre, arī Ukrainā.
Vienkārši Join "maigi" dod mājienus, ka atcelšanas laikā tiks ieturēti tūroperatora izdevumi, un šī summa viegli var būt vienāda ar avansa summu. Tāpēc nolēmu pakonsultēties ar turguru :)
аватар camomille
Es sapratu viltību – esi samaksājis avansu. teorētiski jums ir jāsamaksā visa summa 14 dienas pirms paredzētā izbraukšanas datuma. Pretējā gadījumā jūsu ceļojums tiks atcelts un jūs zaudēsit visu. tas, protams, ir slikti.
tad jā, tev nav citas izvēles.
bet vienkārši atceliet ceļojumu, lai jums būtu parāds, kuru kādreiz varat izmantot bez datuma ierobežojuma. varbūt to var izdarīt? Join līgums nosaka, ka mēneša laikā ekskursijas var atgriezt bez soda naudas. skaidrs, ka naudu neviens neatdod, bet vismaz bez laika limitiem.
аватар aholodulkina
Es tikai domāju. Saprotu uzturēšanas problēmas, saprotu, ka piedāvājums ir vilinošs - teorētiski priekšapmaksu varu izmantot jebkuras ekskursijas iegādei. Satrauc tikai tas, ka patiesībā nepārvaramas varas apstākļos es laužu līgumu un piekrītu nosacījumiem, kas nav līdz galam skaidri. Juridiski šādas vienošanās oficiālās nepārvaramas varas apstākļos ir spēkā neesošas, jo īpaši tāpēc, ka līgums tiek slēgts nevis ar TO, bet gan ar FOP. Varbūt tāpēc datums sakrīt ar karantīnas beigu datumu.
Laiks ir līdz 11.05. Gaidīšu, kad gidi pastāstīs.
аватар moy_contakt
Tagad neviens naudu neatdod, turklāt TO izliek fpz, kas var būt vienāds ar 100% no ekskursijas izmaksām, nevis avansu. Iespējams, ka ne tikai zaudēsi avansu, bet arī nāksies piemaksāt (draugiem tāda situācija ar jūnija tūri pievienojas). Un tā, jūs ietaupāt šo naudu grivnās, un tad varat to izmantot kā. Es savas trīs tūres izgāzu vienā (jau pilnībā samaksāto naudu pārskaitīju vienā tūrē par septembri uz Ēģipti. Manā gadījumā neredzēju jēgu iemaksāt depozītu
аватар moy_contakt
Un es neapsvēru jūsu iespēju “gaidīt” aprīlī, kad nebija runas par tūrēm maijā, jūnijā un turpmāk, un viņi man teica, ka es lidošu uz Spāniju, neuztraucieties. Noa stāvēja uz to, ka bez fpz (citādi viņi negribētu) mans maksājums 30% tika pārskaitīts uz tūri. Toreiz man bija marta (100% apmaksāta) un aprīļa maksājums 30% tūres uz Ēģipti un 30% tūres uz Spāniju. Es tos visus sapināju vienā. Naudas pietika, lai pilnībā samaksātu par visu ģimeni lieliskā viesnīcā. Un tagad kas būs.
аватар moy_contakt
Un vēl viena lieta, kuras dēļ es šodien neuzskatu depozītu - valūtas maiņas kurss. Maksājums par Ēģiptes tūrēm man tika pārskaitīts dolāros (pēc tāda paša kursa, kādu es maksāju), bet Spānija tika pārrēķināta pārskaitījuma dienā pēc pašreizējā dolāra kursa, jo maksājums bija eiro, bet jebkurā gadījumā vismaz tas nebija kritiski zaudēts kursā. Kāpēc norādīts datums 11.05....tātad šis ir karantīnas beigu datums šodienai, pirms tam tika izsludināts 04.24 ... tas ir, pēc karantīnas beigām nepārvarama vara, bet naudu tāpat neviens neatdos . Tavā gadījumā ir iemaksāti 30% vai labāk, jo nav pietiekami daudz naudas, lai pilnībā samaksātu par jebkuru ekskursiju, un tie ir labi sadārdzinājušies.Kad viss nokārtosies, izmantojiet šo naudu kaut kādai ekskursijai.
аватар aholodulkina
my_contakt, paldies par detalizēto atbildi. Visticamāk, es piekritīšu priekšlikumam TO. "Kādu dienu karantīna beigsies..." Šajā gadījumā man ir brīvība izvēlēties savu turpmāko atvaļinājumu. Vai vismaz tā redzamība :)
аватар dima_80_
Varbūt jums vajadzētu piekrist.
аватар Slav_na
Un ar šo pakalpojumu līgums tiek pārrunāts? Un kas ir jaunajos avīzēs?
аватар aholodulkina
Tīmekļa vietnē nav informācijas. Viņi aģentūrā vēl nav bijuši. Tāpēc jautāju pēc padoma - nepietiek datu, lai pašam mājās izdomātu.
аватар Slav_na
aholodulkina,
tas ir, piedāvā jaunus nosacījumus, neuzrādot nekādus konkrētus papīrus? stipri!
аватар moy_contakt
Tur tiek noslēgts jauns līgums, katrā ziņā draugi dokus sūtīja pa jauno pastu, jo bija jāparaksta. Tas viss jums jāpastāsta jūsu ceļojumu aģentam.
аватар veritasana
Vai pievienojas? grābeklis, viens un tas pats..
аватар aholodulkina
veritasana, velti tu esi tik. Man nav pretenziju pret Joinin, visi braucieni bija veiksmīgi. Jā, viņi nozog daļu dienas, bet pārējā organizācija bija augšpusē. Reiz salūzuša transfēra autobusa ar tūristiem dēļ kompānija aizkavēja lidmašīnas izlidošanu no Odesas.
Jautājums bija tiem, kas saskārās ar šo TO priekšlikumu un cik juridiski tas ir patiess. Žēl, ka nesaņēmu šādus komentārus.
аватар moy_contakt
veritasana, arī mani pievienošanās bija melnajā sarakstā, bet kad notika tas viss miskastes ar karantīnu, mēs 14. martā sēdējām uz koferiem un gaidījām vismaz kādu informāciju par izbraukšanu 15. martā pulksten 1 un klusumu.. un tas ir teztour .... dažas stundas pirms izlidošanas vēl ziņoja, ka neviens nekur nelido (labi, ka lidojums no pilsētas, kurā dzīvojam un lidostas ir 20 minūtes ar mašīnu). Nu tad sākās ...... nulle info ilgu laiku, kamēr joins sazinājās (mans ceļojumu aģents tajos laikos strādāja tikai pauzes dēļ un saka, ka tikai joiniem bija ātrākā un adekvātākā info , bet par citiem MOT klusēšana un nolaidība). Pēc tam, kad radās jautājums par naudu, pašas pirmās atbildes bija no pievienošanās, adekvātākā rīcība bija no viņiem, pārējie TO iegāja švakā un gaidīja.... piemēram, TUI tikai pavisam nesen vismaz kaut kā sākās lemt par tūrēm, un pirms tam viņš aizgāja karantīnā un attaisnoties.... Manās acīs pievienojies. Esmu bijis tik aizņemts ar tēzēm..
аватар aholodulkina
Slēdzu tēmu un dalos pieredzē. nauda "iesaldēta" ar lietošanas tiesībām līdz 31.03.21. Es neriskēju un izmantoju avansu, lai samaksātu par ekskursiju uz pieklājīgu Koblevo viesnīcu. Protams, es varēju rezervēt tieši pats, taču tādā veidā es varēju izmantot avansu agrās rezervācijas veikšanai.
Join visu sakārtoja, iedeva talonu un apdrošināšanu, informēja viesnīcu par jubileju (istabā gaidīja dzimšanas dienas torte un ledus šampanietis). Nevis Itālija, bet pandēmijas laikā pilnīgi adekvāta nomaiņa pusotras stundas brauciena attālumā no mājām.
аватар Slav_na
aholodulkina,
PRIECĪGU GADADIENU!!!
аватар aholodulkina
Paldies! Visiem reģiona ceļotājiem bezgalīgas ceļošanas iespējas!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Itālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl