Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
512 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Mēs lidojam ar vīru un mammu. Mammai ir ielūgums no draudzenes, viņa dzīvos pie viņas, mums ar vīru ir viesnīca un atgriešanās biļete. Mana vīra māsa dzīvo Izraēlā - vai tev vajag uzaicinājumu no viņas?
Vīra māsa tika repatriēta. Kāds ir labākais veids, kā tuvināties logam? Pa vienam, mēs trīs? Mums ar vīru pasēs ir daudz atzīmju, bieži lidojam uz Eiropu, bet no Ēģiptes ir diezgan daudz zīmogu. Mammai ir tikai Polija. Izlasīju, nožēloju, ka nolēmu jau iet... Paldies jau iepriekš par padomu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-09-245 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар Alex_classic
Sāksim no sākuma - tavai mammai NAV NEVIENA AICINĀJUMA.
Un ir informatīva vēstule, kurā ir dati par dzīvesvietu Izraēlā (kur, ar ko, uz kādu laiku).
Domāju, ka ar to pietiks, lai šķērsotu robežu, nenogriežoties uz interviju. Ar biļeti turp un atpakaļ un skaidru naudu, protams. Medicīniskā apdrošināšana un vismaz 1-2 ekskursijas nenāks par ļaunu (tas viss, lai apstiprinātu ceļojuma TŪRISTU mērķi).
Tagad par tevi. Informācijas vēstule no vīra māsas nav nepieciešama. Ko viņa var uzrakstīt par tavu uzturēšanos viesnīcā? Ēģiptes pastmarku klātbūtnei nav nekāda sakara ar lietu.
Mums trim vajadzētu pieiet pie robežkontroles kabīnes loga. Un tam, kurš ir mazāk nervozs, jāatbild uz jautājumiem (protams, uz vispārīgiem jautājumiem).
аватар olyasav91
Liels paldies, viss ir, izņemot ekskursijas, pateicoties jūsu padomiem nopirkšu iepriekš. Vēl viens brīdis, vai tas ir labi, ka mana māte ir ar ielūgumu, un mēs ar vīru esam viesnīcā? Atgriešanās biļetes (dažādiem datumiem, mēs ar vīru lidojam mājās agrāk), apdrošināšana utt., katram ir.
аватар sugak70
Izraēlas robežsargu rīcība ir pretrunā ar jebkādu loģiku, un viss, ko šeit lasāt, var nebūt aktuāls jūsu vizītes laikā. 50%, ka viss noritēs gludi un 50%, ka ne. Viņi nekādus komentārus nesniedz un kādu ekskursiju, viesnīcu, ielūgumu esamība vai neesamība var vispār neko neietekmēt. Ja jūs robežsargam (-tse) nepatīkat, vienkārši nelaidīs cauri un viss. Kā tas ir, viss ir ļoti neparedzams.
аватар Alex_classic
olyasav91, neuztraucies, nav nekādas atšķirības starp tevi un tavu vīru un tavu māti. Jūsu mātei nav ielūguma, viņai ir tikai Izraēlas pilsoņa rakstīts papīrs ar informāciju par dzīvesvietu (kur un ar ko). Jums ir viesnīcas rezervācija (ceru, ka ir apmaksāta) ar informāciju par dzīvesvietu. Tāpēc robežsargu attieksme pret jums visiem būs +/- vienāda. Un VISIEM TRĪM vienlaicīgi jātuvojas robežkontroles kabīnei.
Nav svarīgi, ka jūs un jūsu vīrs lidojat atpakaļ agrāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl