Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
512 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Es pats esmu no Ukrainas, bet vēlos dabūt darbu Izraēlā. Ko jūs varat ieteikt šajā sakarā? Personīgi es jau ilgu laiku meklēju vietni ar pārbaudītām un reālām vakancēm.
Es pats esmu no Ukrainas, bet vēlos dabūt darbu Izraēlā. Ko jūs varat ieteikt šajā sakarā? Personīgi es jau ilgu laiku meklēju vietni ar pārbaudītām un reālām vakancēm.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-07-285 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар Alex_classic
Jums nav vajadzīga nekāda "pārbaudīta" darba vietne. Jāizlemj par ceļojumu uz Izraēlu un PAREIZI tam jāsagatavojas. Un pēc tam, kad jūs atrodaties Izraēlas teritorijā, jūs ātri orientēsities.
SVARĪGS!!! Nemaksājiet neko iepriekš. Līdzi jābūt vismaz 1000$ skaidrā naudā + līdzīga summa uz bankas kartes (pagaidām samierinies ar izdevumiem).
аватар alex45
Patiesībā tā ir tūrisma vieta. kuri sazinās atvaļinājumā, tāpēc nav konkrētas vietnes darba vakancēm.
Un Zaporožje personīgi redzēju kādas piecas firmas,kas piedāvā darbu ārzemēs.Tiesa,nezinu vai Izraēlā ir brīvas vietas.Viens no tiem ir Diānas ieroču veikalā pie dambja.
аватар veritasana
Es redzēju brīvas vakances Izraēlā būvniecības profesijās nodarbinātības fondā .. ej uz vietni, izlasi!
аватар Bovik
Uzmanīgi izlasiet.
https://www.eurabota.ua/dokumenty-dlya-raboty-za-granicej/razreshenie-na-rabotu/kak-poluchit-raz reshenie-na-rabotu-v-izraile
Un atcerieties "... darbs tūristu labā Izraēlā ir mīts."
аватар annushkaa
Vai jums izdevās atvērt darba vīzu uz Izraēlu? Vai arī vēlaties kļūt par nelegālu?
аватар Alex_classic
Alex45:
Jums taisnība, šī ir ceļojumu vietne. Bet tā sagadījās, ka tūrisma un nodarbinātības jautājumi par tēmu "Izraēla" bieži krustojas ...
Kas attiecas uz darba piedāvājumiem, tos nevajadzētu meklēt nodarbinātības firmās ārvalstīs. Galu galā Izraēlā nav valodas barjeras, tāpēc jūs varat sazināties tieši ar Izraēlas darba brokeriem.
Par Boviku
Nē, nav mīts. Nāciet ciemos uz Netānijas pilsētu Vidusjūras piekrastē un tērzējiet ar simtiem Ukrainas, Krievijas, Moldovas pilsoņu, kuri šeit strādā legāli (gaidot bēgļa statusu, kuru nesaņems) un nelegāli (tīra un rūpējas par bērniem) / vecāka gadagājuma cilvēkiem).
аватар ollennka
Meklējiet darbu darba vietās, beidziet aizsprostot tūrisma portālu ar darba meklējumiem, pupu maisiem, angļu skolām un citiem atkritumiem.
аватар zolyshka111
Alex_classic, bet arī ne visi var pretendēt uz bēgļa statusu. Tev vajag pierādījumus, kāpēc tu esi bēglis, vai ne?
аватар ira.novo2000
Man ir viens draugs, kurš apceļojis visu ES - kā tūrists. Viņš apmetās lētās viesnīcās un strādāja kafejnīcās un restorānos spārnos - pie trauku mazgājamās mašīnas, uzkopšanas un galda klāšanas zālē starp apmeklētājiem, būvlaukumos (vienu reizi pat par brigadieru 2 mēnešus). Starpbrīžos staigāju, devos uz tūristu vietām. Ietaupīja naudu - pārvācās uz citu vietu. Rezultātā viņš apmetās uz dzīvi Stokholmā. Viņam tur bija attāli radinieki. Viņam atrada dzīvesvietu un vienlaikus par santīmu pieskatīja tukšu dzīvokli. Saimnieki to nevienam nevēlējās īrēt, bet par mājas uzturēšanu tik un tā bija jāmaksā.
аватар ollennka
Kad tev ir 20, varbūt ir jautri klīst pa Eiropu kā nelegālam viesstrādniekam. Vecākā vecumā vajadzīgs stabilāks un legālāks darbs.
аватар ira.novo2000
Tikai ne - cilvēks gāja uz izdienas pensiju - ginekologs - 56 vai 57, manuprāt.
аватар ollennka
ira.novo2000, piekrītu, pensija arī ir tas vecums, kad var atļauties. Bērni izauga, viņš pilnībā nodevās ģimenei un darbam, laiks dzīvot sev.
аватар Alex_classic
zolyshka111:
Lai iegūtu statusu, ir nepieciešami pierādījumi. Tāpēc viņi dod, bet nesaņem ...
аватар ira.novo2000
Kāds tur sakars ar tiem pierādījumiem - pietiek ar kaut ko antifašistisku atbildēt Ukrainas godam, saņemt par to sitienu, noņemt tos, un ceļš ir vaļā. Man ir draugs, kurš aizbrauca uz Franciju un jau pretendē uz pastāvīgu dzīvi.
аватар Alex_classic
Varbūt Francijā šis triks derēs, bet Izraēlā ne. Turklāt "piesakās" uz pastāvīgu dzīvi un "saņem" - tās ir divas lielas atšķirības!
аватар ollennka
Un kādas ir problēmas Francijā iegūt uzturēšanās atļauju? Tur arī bez bēgļiem viss kārtībā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl