Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
512 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Vai ir iespējams vispirms nopirkt biļeti uz Telavivu un vēlāk, pēc divām vai trim nedēļām, samaksāt par bagāžu?
Paskaidroju, ka biļete maksā 3000 UAH, par bagāžu jāmaksā atsevišķi, 900 UAH.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-08-226 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар AlexZimin
Ja šī ir UIA aviokompānija, tad jā. Pērciet aviobiļetes, un jūs varat pārsūtīt bagāžu dažas dienas pirms izlidošanas, jūs varat pat dienu pirms izlidošanas
аватар serebrova72
Jā, UIA, paldies!
аватар catalina777
Un ja Izraēlas aviokompānijas?
аватар AlexZimin
Izraēlieši var arī: http://www.flyup.com/ru/PassengersInfo/FlyingUP/FAQ/Pages/FAQ-Baggage-041213.aspx
Starp citu, šeit ir saite uz UIA nosacījumiem: https://www.flyuia.com/ua/ru/information/baggage/checked-and-hand#xbaggage
аватар ira.novo2000
Jūs varat maksāt par bagāžu, reģistrējoties vietnē vai lidostā.
Vai esi jau bijis Izraēlā? Vai jūs zināt, ka pēdējā laikā daudzi mūsējie tur netiek ielaisti? Un izraidīšana nav cukurs - sēdi cietumā par savu naudu, zaudēsi uz atgriešanās biļešu atgriešanu... Te viņš ir tāds dzīvniecisks bezvīzu smīns... Nav svarīgi, kāpēc tu ēd - viņi neielaiž cilvēkus ar taloniem un izraēliešu ielūgumiem, cilvēkus, kuri maksāja par ārstēšanu Izraēlā, svētceļniekus, pat ebrejus, kuri vēlas atvadīties no Izraēlā mirstošas ​​izraēliešu mātes.
аватар catalina777
Mēs devāmies pagājušajā gadā. Turklāt viņi lidoja ar regulāru lidojumu, biļetes tika pirktas atsevišķi no tūres. Organizatori nodrošināja ekskursiju, sākot no Telavivas lidostas. Ielaida bez problēmām, nekādu īpašu jautājumu nebija. Vīrs ceļoja ar vecu pasi, tur bija pielīmēts vecākais bērns. Viņš nebija pie mums, palika mājās, vairāk jautājumus neuzdeva. Bet tas, ka daudziem nav atļauts, ir fakts. Ja jūs vismaz nevarat samaksāt par viesnīcām iepriekš, jums tas jāizmanto. Mēs apzinājāmies riskus, kad lidojām. Bet paldies Dievam, viss izdevās. Ekskursija bija vienkārši neticama, un šogad mēs atkal lidojam tajā pašā tūrē, lai gan daudzas vietas tiks atkārtotas. :) Saka, ka otrajā un nākamajās reizēs nav jautājumu par kontroli. Viņi atlaida bez problēmām.
аватар ira.novo2000
Jā, viņi atkal ir atļauti. Tāpēc jautāju.
аватар mishatour
catalina777, vai es varu iegūt informāciju par ekskursiju?)
аватар catalina777
Šo tūri reizi gadā organizē Ezra tūre. Pats uzņēmums nodarbojas ar palīdzību ebrejiem pārcelties uz Izraēlu. Ekskursija ir vērsta uz evaņģēliskajiem kristiešiem. Gids ir Bībeles arheologs, tāpēc apceļojām arī vietas, kas tikai nesen atklātas un tur vēl nav neviena tūrista. Uzraksti savu adresi, nosūtīšu ekskursijas programmu ar organizatoru kontaktiem. Šogad plānoju veidot video apskatus par pašām vēsturiskajām vietām kanālam, pērn iemūžināju tikai pāris viesnīcas. Atsauksmes var noskatīties kanālā šeit https://www.youtube.com/channel/UCwpaHl5rnI5eparxQFvVp_w vai aizbrauciet un skatieties savām acīm. :)
аватар mishatour
[email protected]
аватар catalina777
Nosūtīts.
аватар serebrova72
Es apstiprinu! Var!
аватар Israel4u
catalina777, jūs labi reklamējat savus videoklipus. Žēl, ka informācija tajos ne vienmēr ir patiesa. Un tā ir tūristu maldināšana :(
аватар catalina777
Israel4u, kāda tieši ir informācija manos videoklipos, kas neatbilst patiesībai? Pakalpojums man ir emocijas, kas rodas, izmantojot noteiktus pakalpojumus. Un tās ir emocijas, ar kurām es dalos savos videoklipos. No vienas puses, tas ir noderīgs saturs tūristiem, kuri var savām acīm redzēt, ar ko viņi saskarsies konkrētajā viesnīcā, no otras puses, šī ir noderīga informācija pašām viesnīcām, lai sniegtu savu apkalpošanu jaunā līmenī. līmenī. Līdz šim gandrīz katra manos video pieminētā viesnīca ir redzējusi video par savu apkalpošanu (lai gan es nesūtu saites) un saņēmu tikai paldies par atsauksmēm, kā arī informāciju no jaunajiem tūristiem, ka nelielas kļūdas ir novērstas un tas ir forši. !
Pēdējos 14 gadus strādāju pakalpojumu biznesā. Es palīdzu uzņēmumiem izveidot patiešām lielisku pakalpojumu saviem klientiem. Ja esat tās viesnīcas pārstāvis, par kuru tika filmēts mans video, rakstiet man uz [email protected], es jums veiksim bezmaksas pakalpojuma mini auditu. Esmu pārliecināts, ka tas sniegs jums daudz foršu ideju! Un šaubas par maldiem pazudīs. :)
аватар catalina777
Israel4u, kas attiecas uz Izraēlu, ko nožēloju no pēdējā ceļojuma, ka īrēju tikai viesnīcas. Tas bija mana kanāla sākums, maz pieredzes. Un Izraēlā jums nav jādodas uz pakalpojumu. Izraēla iemīlas neticamās vietās, kas jūsu acu priekšā atdzīvina Bībeli. Un par to ir jārunā, par ko jāšauj. Un es noteikti to salabošu. :)
аватар mishatour
Galvenais, ka viņi izdarīja PAREIZO secinājumu !!! "Ērglis un astes", jūs to nevarat pārspēt) Bet, lai tūristam nodotu Izraēlas priekšrocības un vērtības... Paļauties uz Bībeli, vēsturi un pikantiem stāstiem - ideja ir laba un reāla.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl