Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
511 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai viņus var deportēt, ja viņi uzturējās valstī mazāk nekā 90 dienas?
Mēs braucām atpūsties ar meiteni uz Izraēlu, mums lidostā paņēma pases, viņus nopratināja, viņi iedeva karti (vīzu) uz 3 dienām, bet mēs tur palikām 80 dienas, atgriešanās laikā, viņi teica lidostā. ka deportācija. Vai viņi var deportēt, ja starp valstīm ir noslēgts bezvīzu līgums uz 90 dienām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-04-176 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар AllOverTheWorld
Tas tev jau ir iedots...
Nu jā... un, protams, viņi tev ticēja, ka tu "atpūties" 80 dienas.
90 dienu periods nenozīmē, ka jums ir tiesības tur uzturēties 90 dienas, lēmumu par robežas šķērsošanas pārkāpumiem robežsargi pieņem gan ieceļojot, gan izceļojot no valsts.
аватар mishatour
... devās ar meiteni atpūsties uz 80 dienām ....)). Nākamajos 10 gados būs "jāatbrīvojas" citās valstīs. Vai jūs plānojāt strādāt Izraēlā 180 dienas gadā?
аватар Alex_classic
Jā, protams, viņi var. Galu galā neviens neatcēla vīzas Ukrainas pilsoņiem. Vairākus gadus viņi vienkārši vienkāršoja vīzu režīmu (tāpat kā kaimiņvalstu Baltkrievijas, Krievijas, Moldovas uc pilsoņiem).
Tāpēc viņi izsniedza VISA uz robežas uz 3 dienām. Šāds uzturēšanās laiks Izraēlā bija atļauts, un, ja viņi neizbrauca laikā, viņi pārkāpa vīzu režīmu!
аватар kolyan_cat
80 dienas "atpūtās" Izraēlā :) Smieklīgi.
Kāpēc te melot, mēs neesam Izraēlas robežsargi?
аватар ollennka
Jo vairāk lasu TurPravdu, jo vairāk pārliecinos, ka Izraēlas robežsargi var vēl vairāk. Izraēlā gaisma nesaplūda kā ķīlis, jūs atradīsit citu valsti, kur atpūsties ar meiteni).
аватар AllOverTheWorld
Un esmu pārliecināts, ka Izraēlas robežsargiem nevajadzētu ko tādu darīt...
Viņi iedeva vīzu koridoru uz 3 dienām .... un pāris to pārkāpa 77 dienas viņi arī ir pārsteigti par izsūtīšanu
Viņi arī dod vīzas uz valstīm uz 10 gadiem, bet tas nenozīmē, ka jūs varat tur uzturēties 10 gadus .... un tas ir robežsargu ziņā, kuru vīzu koridoru jums noteikt ....
аватар mishatour
Olja, ar vienu lasījumu nepietiek, jāsaprot arī rakstītais un pat jālasa starp rindām). Godīgi sakot, es joprojām nesaprotu jūsu nostāju. Vai jūs esat par tiem, kas mēģina šķērsot Izraēlas robežu par nelegālu darbu, vai jūs esat par tiem, kas cenšas viņus apturēt???. Vai arī jūs domājat, ka puisis un meitene tiešām atpūtās 80 dienas Izraēlā un negodīgi saņēma izsūtīšanu? Ceru, ka jūs vienkārši neuzmanīgi izlasījāt visu tēmu ...
аватар mishatour
Un par ķīli piekritu... Jā, piekrītu, tiem, kas grib strādāt, tā ir taisnība. Bet tie, kas vēlas kaut reizi dzīvē ieelpot Jeruzalemes gaisu, pastaigāties pa alejām, kas glabā Jēzus krusta ceļa vēsturi, apmeklēt vienīgās krustnešu zāles pasaulē, kas saglabājušās sākotnējā formā. , apmeklējiet pasaulē garākos bahajiešu dārzus ar terasēm, apmeklējiet klosterus 3 -4 gadsimtus, kur līdz mūsdienām dzīvo vientuļnieki, kuri ir atteikušies no visa pasaulīgā.... šo sarakstu var turpināt līdz rītam. Jautājums ir, vai tas ir nepieciešams? Cilvēki nav līdz galam, un mēs viņus netiesāsim un neliksim etiķetes.... Pēc dienas Izraēlai aprit 70 gadi, un tas, kas šajā īsajā laikā paveikts tuksnesī Osmaņu impērijas pagalmos sanāk kā ķīlis.
аватар ollennka
mishatour, neuztveriet manas atbildes tik nopietni, sen neesmu neko saprotamu rakstījis TurPravda, tāpēc esmu dumjš.
Konkrēti par puisi un viņa 80 dienām. Man arī jaunībā bija nelegālā darba pieredze, tikai Turcijā. Viņi noteica ieceļošanas aizliegumu uz 3 vai 6 mēnešiem. Ja Turcija aizliegtu iebraukt kā Izraēlai uz 10 gadiem, tā stulbi pazaudētu mani kā tūristu, kurš pēc tam atbrauca vēl 8 reizes un tur tērēja naudu. Tāpēc Izraēlas robežsargu attieksmi pret nelegālajiem imigrantiem, salīdzinot ar citām valstīm, es, maigi izsakoties, uzskatu par pārmērību.
аватар mishatour
Ar šādu reputāciju es būtu muļķīgs)). Izraēla nav Turcija. Šī ir pārāk maza valsts gan pēc platības, gan iedzīvotāju skaita ... Un ja katrs 10. ukrainis nāks šeit strādāt, tad pēc pāris gadiem būs jāmaļ Magendavid par trijnieku) Nezinu kādas briesmīgas lietas gadās uz robežas, bet tūristi no Ukrainas, ar kuriem reizēm sadarbojos, vienmēr sekmīgi mani sasniedz.
аватар Alex_classic
Ja katrs desmitais ukrainis te nāks un STRĀDĀS, tad Izraēla būs laimīga!
Mājas cels profesionāļi, nevis "meistari", kas iepriekšējā dienā ganīja aitas un vilka atkritumus... Remontu veiks amatnieki, kuri zina, kas ir SNiP un nebrīnīsies par aizliegumu špaktelēt uz slapja apmetuma (no personīgā pieredze).
Par bērniem rūpēsies gādīgas auklītes, nevis stulbas Izraēlas feministes (diemžēl tikpat kā nav "krievu vecmāmiņu", kas ar prieku rūpējās par bērniem...).
Viņi tīrīs mājas, birojus un viesnīcas, kā nākas, nevis kā afroizraēlieši vēlas (precīzāk, viņi negrib - es redzēju viņu sejas kaut kā 5 * viesnīcā, kad palūdzu pārvietot papildu gultu ejas vidus).
Problēma ar profesionālu dzelzceļa inženieru trūkumu tiks atrisināta (tie imigranti no bijušās PSRS, kas palīdzēja veikt izrāvienu pirms 10-15 gadiem, strauji aiziet pensijā un viņiem nebija laika sagatavot aizstājēju).
Varu uzskaitīt ilgi...
аватар ollennka
Kāda tad ir problēma ar viesstrādnieku ielaišanu, kāpēc šīs zvērības uz robežas?
аватар mishatour
Aleks, nedomāju, ka foruma dalībniekus interesē Izraēlas iekšējās problēmas. Viņu ir pietiekami daudz, kā jebkurā citā valstī, špaktelēt uz slapja ģipša, protams, ir negods)), bet tas nenozīmē, ka apmetēji, šoferi (viņiem arī nav tik karsti), atslēdznieki, virpotāji, maiznieki no plkst. Ukraina. Ko mēs ar tevi darīsim? Jautājums ir daudz nopietnāks par mitro apmetumu.
аватар ira.novo2000
Nē, ES NEIZVEIDU KĪLI.
Mans draugs pavadīja 10 stundas, stāvot lidostā. Pēc tam viņš cietumā pavadīja 12 stundas. Es patiesi gribēju redzēt Izraēlu, knapi izlūdzos nedēļas atvaļinājumu darbā. Rezultātā gan viņa, gan viņa pavadoņu izsūtīšana. Kopumā līdzekļu zaudējums sasniedza 20 tūkstošus UAH. Gaidīsim politiskās pārmaiņas. Kissingers jau sen ir devis uzmundrinošus solījumus.
аватар mishatour
Žēl tava drauga un žēl 20 tūkstošus... Ko darīt... "zāģē malku, skaidas lido." Un kādas politiskās pārmaiņas jūs gaidāt? Ja jūs runājat par Henriju Kissingeru, tad viņš neko nav solījis 40 gadus)
аватар ollennka
Vai viņš vēl dzīvs??
аватар mishatour
Dzīvo un pat sniedz intervijas
аватар ira.novo2000
70 gadi valstij?
Vecie Izraēlas iedzīvotāji, kas nebija ieradušies lielā skaitā, saka, ka ebreji dzīvojuši labāk musulmaņu laikā.
Pirms šīs vienības izveidošanas ebreji un musulmaņi dzīvoja mierā. Gan no jūdaisma, gan no islāma viedokļa abu reliģiju pārstāvji varēja lūgties viens otra kulta vietās. Un pat ebrejiem bija atļauts mošejā turēt kurpes kājās.
аватар mishatour
Ira, vai tu zini teicienu "gudram cilvēkam esi kluss"?
аватар Alex_classic
Jā... Pilnīga nezināšana par Izraēlas vēsturi!
Lai zinātu, kā ebreji dzīvoja musulmaņu laikā, ir jābūt vīrietim vecumā no 110 līdz 120 gadiem. Galu galā musulmaņu - Osmaņu impērijas - valdīšana beidzās pirms 101 gada ...
аватар ira.novo2000
Aleks, kur tu redzēji mani rakstot, ka TAGAD dzīvie pamatiedzīvotāji to saka? Es rakstīju, ka tās ir to cilvēku atmiņas, kuri dzīvoja teritorijā, kas kļuva par Izraēlu, pat musulmaņu laikā.
Apvienotā Karaliste parasti ir slavena ar savu spēju pretstatīt tautas un valstis viena otrai, lai visi nebūtu viņu ziņā. Un tad agri vai vēlu, galu galā, kāds, apvienojies, savu purnu būtu iztīrījis.
Es nezinu, kad Kisindžers deva savu slaveno solījumu par Izraēlu, un es nerakstīju, ka tas bija nesen, bet datums tika nosaukts - es domāju, ka visi to atceras - 2022.
аватар mishatour
ira.novo2000, velti tu visu pārtulko politiskajā kanālā... Un tu atsaucies uz muļķībām no izdzīvojušā prāta... Iesaku mainīt bibliotēku, un tajā pašā laikā savus uzskatus....
Es ceru, ka daži gudri cilvēki jums palīdzēs.
Izraēla ir Rietumu vērtību grauds, kas iemests neauglīgā austrumu tautu tuksnesī, kas nespēj panākt Rietumus un tikai tos nomelnot. Likumsakarīgi, ka Palestīna pieder Izraēlai – tai vajadzētu piederēt tiem, kas tur spēj uzcelt civilizētu valsti. (Valērijs Novodvorska)
Izraēla nav radīta, lai izzustu – tā uzplauks un attīstīsies. Tas ir cerības bērns un mājas drosmīgajiem. Viņu neiznīcinās nelaimes, un pat panākumos viņš nezaudēs savus morāles principus. (Džons Kenedijs)
Ebreji ir nenogremdējami! Ja arābi tos iemetīs jūrā, Izraēla kļūs par lielu jūras spēku. (Vjačeslavs Verhovskis)
Un pats galvenais!!! Mūsu nākotne nav atkarīga no tā, ko saka pasaules tautas, bet gan no tā, ko dara ebreji. (Deivids Bengurions)
аватар ira.novo2000
Nedomājiet, Miša, ka esmu pret ebrejiem vai viņu valsti. Esmu pret totalitārismu jebkurā tā izpausmē. Man nepatika PSRS, nepatīk tagad Ukrainā, un es (nekad neesmu interesējies par citu valstu vēsturi, bet pēdējā laikā kaut kas ir uzzīmēts) skaidri redzu viņa dzimšanas pazīmes valsts, par kuru dziedi. Valsts, Miša, piespiešanas mašīna, nevis tautā vai valstī, kā to apdzīvojošo tautību teritorija un kopiena. Viņš patiešām sāka izskatīties pēc mūsu kopējās dzimtenes. Un ar totalitārajiem režīmiem vienmēr ir tā – nekad nevar zināt, cik cilvēku patiesībā mīl šo valsti un cik daudzi ir liekulīgi un nostāsies tās iznīcinātāju pusē visnepiemērotākajā brīdī.
аватар mishatour
Izraēlā esi bijis???
аватар ira.novo2000
Nē, un pēc visa, ko esmu iemācījies, es diez vai apmeklēšu.
Pirmkārt, mūsu valstij izšķērdēt tādu naudu, kādu zaudēja mani draugi, tas ir vienkārši briesmīgi.
Un, otrkārt, mana valsts jau tā ir nabadzīga. Es labāk šeit tērēšu naudu, nekā vilkšu uz valstīm, kuras piedalījās - tieši vai netieši, darbos vai vārdos, vienalga - Ukrainas iznīcināšanas projektā - un tie ir visi vispārinātie Rietumi, ieskaitot Izraēlu. Neesmu atriebīgs, bet nevienam no PSRS sabrukuma izpildītājiem un sponsoriem neko labu nenovēlu, ka tagad Ukrainai ir labi.
аватар mishatour
Skaidrs, bet citu norēķinu platformu viņi neatrada ??? Domāju, ka tev ir nepareiza adrese un te nevarēsi izskaidrot ar ko PSRS un Ukrainas "demokrātiskais" režīms atšķiras no "totalitārajiem" Rietumiem, Amerikas un Izraēlas. Sirsnīgi atvainojos par nostalģiju pēc tā "labā" laika, par to, ka nevar savām acīm redzēt, kur un kā cilvēki dzīvo. Un es novēlu jums un jūsu valstij labu un labklājību.
аватар ira.novo2000
Pastāstīju draugiem par notikušo un viss. Galveno jautājumu puiši uzdeva par izraidīšanu un pareizi atbildēja, ka ir pārkāpums no viņu puses - gribēja palikt ilgāk nekā robežsargi lēma - varēja vērsties instancē - Iekšlietu ministrijā ja nemaldos - ar lūgumu pagarināt vīzu un nebūtu nekādu pārkāpumu . Un jūs sākāt attīstīt valsts tēmu. Vai arī jūs vēlaties pārraidīt un neiebilst? Tātad jūs varat to darīt TIKAI savā valstī. Starp citu, tā ir skaidra totalitāras valsts pazīme, kad par dažām tēmām ir tabu. Un cilvēks, kurš ceļ šīs tēmas, tiek vai nu atstumts, vai pat sodīts. Es pazīstu daudzus ebrejus, kuri ir atgriezušies mājās no Izraēlas. Un tas nav tikai tāpēc, ka Izraēlā, tāpat kā PSRS, daudzas tēmas var apspriest mājās virtuvē, ievērojot labu skaņas izolāciju. Bet par politiku nerunāsim. Mēs atbildējām uz cilvēku jautājumiem. Viņi pārkāpa likumu, tika deportēti, un tas, visticamāk, ietekmēs iespēju iegūt vīzu uz citām attīstītajām valstīm
аватар ira.novo2000
Un vēl viena lieta - es ceļoju jaunībā un mani absolūti neinteresē, kā dzīvo citi cilvēki - ja vien viņiem nav vajadzīga mana palīdzība. Mani interesē arhitektūra, glezniecība, tēlniecība. Savulaik tam pieskāros savā dzimtenē – tie, kas bijuši gan Versaļā, gan Pēterhofā, saka, ka pirmajam nelīdzinās otrajam. Un mums Ukrainā ir daudz vietu, kur, atrodoties savā dzīvē, jūs neuzminēsit, kurā valstī atrodaties. Es varu iztikt bez Izraēlas un bez Versaļas. Kā es varu uz turieni doties, ja šeit man ir jāpalīdz saviem mazāk laimīgajiem radiniekiem un nav jāpalīdz jau bagātajām valstīm. Ļaujiet viņiem baudīt bagātību. Bet es vienmēr slavēšu tās viesmīlīgās valstis, kurās cilvēki labi atpūšas un lamāšu tās, kuras nabaga tūristus vilina ar bezvīzu režīmu un atstāj bez atpūtas, bez naudas un ar šausmīgiem Izraēlas cietuma iespaidiem. Dievs lai ir viņu tiesnesis, viņš pats izlems, kā sodīt vai nesodīt.
аватар mishatour
Viņš jau sen ir izlēmis un soda ...
аватар ira.novo2000
Pārsteidzoši, ka gandrīz visi nelegālie imigranti nonāk Izraēlā, savukārt tūristi un svētceļnieki nenonāk.
Man personīgi nav neviena paziņas, kurš ietu uz darbu un tiktu atstumts.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl