Jautājums o Ungārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
346 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai varat pastāstīt, kas tagad notiek uz robežas Ungārijā? Cik ātri brauc garām automašīnas? Vai ir iespējams šķērsot robežu?
Vai varat pastāstīt, kas tagad notiek uz robežas Ungārijā? Cik ātri brauc garām automašīnas? Vai ir iespējams šķērsot robežu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2021-04-173 gadā atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар Bozhyk.nastya
Un es gribēju piebilst! Interesē ieceļošana Eiropā tūrisma nolūkos. Sev un savam 8gadniekam. Galamērķis Slovākija. Ļoti nepieciešams. palikt pusotru mēnesi. Ir kur palikt. Man ir pases un tēva atļauja doties uz ārzemēm. Varbūt kāds zina, kā vai ar ko var sazināties ar šo jautājumu. Būšu ļoti pateicīgs!
аватар agent_borabora
Ukrainas pilsoņiem, kuri vēlas šķērsot Ungārijas teritoriju TRANZĪTĀ, nav jāsaņem individuālā tranzīta atļauja, ja Ukrainas pilsonis atgriežas Ukrainā, kā arī gadījumos, kad:
- personai ir dokuments, kas apliecina tiesības ieceļot galamērķa valstī (atkarībā no konkrētās valsts prasībām: uzturēšanās atļauja, darba vīza, viesnīcas rezervācija, īpašuma tiesību akts, nekustamā īpašuma pārbaudes rezultāti u.c.), kā arī , ja nepieciešams, dokumentus, kas apliecina Jūsu ieceļošanas iespēju citās tranzītvalstīs (Rumānija, Serbija, Horvātija, Slovēnija, Austrija, Slovākija).
аватар agent_borabora
Ieceļošana Slovākijā
Ieceļošanas atļauja:
- Ukrainas pilsoņi, kuriem ir uzturēšanās atļauja Slovākijas Republikas teritorijā;
- to Ukrainas pilsoņu radinieki (sieva/vīrs, nepilngadīgs bērns, nepilngadīga bērna tēvs/māte), kuriem ir pastāvīgās vai termiņuzturēšanās atļauja Slovākijas Republikas teritorijā;
- Iepriekšēja reģistrācija:
- Personām, kas ierodas Slovākijā, ir jāievēro mājas pašizolācija līdz 14 dienām. PCR pārbaude iespējama ne agrāk kā 8. dienā no pašizolācijas brīža. Ja RT-PCR tests ir negatīvs, pašizolāciju var pārtraukt.
аватар tschingiss
Visas ES valstis (izņemot Horvātiju) pašlaik ir slēgtas tūristu ceļošanai. Tranzīts caur Ungāriju ir iespējams tikai ES un ES valstu iedzīvotājiem un viņu ģimenēm. Tranzīts ir atļauts arī tiem, kuriem ir tiesības likumīgi uzturēties (darbs, mācības, aizbildnība utt.) kādā no ES un SC valstīm un viņu ģimenes locekļiem. Kas attiecas uz rindu uz robežas - vienu reizi tas nav nepieciešams. Varu ieteikt nokārtot darba vīzu uz Poliju un apmeklēt caur Poliju. Vai arī sazinieties ar viesnīcām Horvātijā un jautājiet par rezervāciju un saistīto ierakstu.
аватар Bozhyk.nastya
Liels paldies par jūsu atbildēm! Darba vīza uz Poliju neder, jo braukšu ar 8 gadīgu bērnu. Viņam tādu dokumentu netaisīs. Sapratu, ka tranzītam caur Ungāriju speciāli dokumenti nav vajadzīgi. Ir svarīgi rezervēt viesnīcu, kurp došos, un droši zināt, vai robeža starp Slovākiju un Ungāriju ir atvērta.
аватар holub_juliya_gmail_com
Ja jums nav pamata apmeklēt Slovākiju vai kādu ES valsti, ungāri nepalaidīs garām.
аватар Bozhyk.nastya
Tranzīta mērķis caur Ungāriju, brīvdiena atvērtā ES valstī. Tad garām?
аватар holub_juliya_gmail_com
Iepriekš rakstījāt, ka plānojat doties uz Slovākiju. Un tas ir slēgts tūristiem. Jums tika sniegts citāts no oficiālā dokumenta iepriekš. Šobrīd ir atvērta tikai Horvātija.
аватар Bozhyk.nastya
Šobrīd ir atvērta Melnkalne, Horvātija, Albānija (starp ES valstīm), vai es maldos?
аватар agent_borabora
No Eiropas Savienības tagad ir atvērti ukraiņiem: Īrija, Kipra.
Horvātija ir slēgta, bet ielaiž tūrisma nolūkos.
Citas atvērtās valstis Albānija, Melnkalne, Serbija, Ziemeļmaķedonija, Bulgārija, Turcija un Apvienotā Karaliste nav ES valstis.
аватар holub_juliya_gmail_com
Aģents, Bulgāriju ieveda mazliet. Tā ir ES dalībvalsts, bet nav Šengenas zonas dalībvalsts. Nesaprotu, ko vēlas jautājuma autors.
Slovākija ir slēgta tūrismam un vēl nav paziņojusi par savu nodomu atvērt ukraiņiem. Līdz ar to tūrisma nolūkos turp doties nav iespējams.
Es zinu, ka cilvēki ierodas caur Horvātiju ES (Vācijā), bet diez vai tas atbilstu autoram.
аватар agent_borabora
holub_juliya_gmail_com, Bulgāriju nekur nenesu. Īpaši Šengenas zonā.
аватар holub_juliya_gmail_com
Aģent, es jūs citēju "Bulgārija nav Eiropas Savienības valsts".
Tā nav pilnīga taisnība, bet es negribu strīdēties, šis ir tūrisma, nevis izglītojošs forums.
аватар agent_borabora
holub_juliya_gmail_com Protams, Bulgārija ir Eiropas Savienības dalībvalsts. ES pieļāvu kļūdu.
Paldies par labojumu.
аватар tschingiss
Bozhyk.nastya — vēl viena informācija jums. Ja dodaties caur Ungāriju uz Horvātiju, tad uz robežas ar Horvātiju tiks pārbaudīti jūsu dokumenti un tiesības iebraukt. Ir robežkontrole. Un nav sistemātiskas kontroles uz robežas starp Ungāriju un Slovākiju. Var būt tikai izlases veida, selektīvas pārbaudes. Bet labāk ar to neriskēt.
аватар Bozhyk.nastya
Paldies par jūsu atbildi. ļoti vērtīga informācija. Ja uzzini ko citu par Slovākiju, lūdzu raksti. Šodien, 19.aprīlī, pozitīvi dzirdēju, ka uz Ukrainas-Slovākijas robežas gaidāma karantīnas apstākļu atvieglošana. Bet man nav izdevies saprast, kuras. Varbūt kāds papētīja vērīgāk, lūdzu atsūtiet linku. Es ļoti priecāšos!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ungārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl