Jautājums o Opatija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
16 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Opatija – viesnīca vai apartamenti?
Laba diena visiem. Plānojam braucienu uz Horvātiju no 18. līdz 25. augustam. Biļetes tiek nopirktas līdz Zagrebai, tad pasūtīsim transfēru vai nokļūsim ar autobusu. Tagad aktuāls ir jautājums par viesnīcas vai privāto dzīvokļu rezervēšanu Opatijā. Cena būtiski atšķiras 3 cilvēku ģimenei izvēloties dzīvokli. Paskatījos Opatijas karti, turpat centrā ir veikals un dažādi pārtikas bodes, krastmalā arī daudzas kafejnīcas un restorāni. Mēs neesam izvēlīgi attiecībā uz pārtiku, nemeklējam īpašus precizējumus. Kādas vēl varētu būt viesnīcas priekšrocības salīdzinājumā ar dzīvokli?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2012-07-1712 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар sigur62
Viesnīca vai dzīvoklis - man nav lielas atšķirības. Dzīvokļi var būt ērtāki mazā cilvēku skaita dēļ, viesnīcā ar maksas brokastīm nav problēmu ar rīta gatavošanu. Dzīvokļos veļa un dvieļi bieži netiek mainīti vispār, un arī viesnīcā ar to nav problēmu. Visbeidzot, dzīvoklī īpašnieks var noteikt savus uzvedības noteikumus, kas ne vienmēr jums ir ērti, jo īpaši viņš var aizliegt ienest viesus vai atgriezties vēlu vakarā, viņš var noteikt telpu atbrīvošanas laiku kā viņš iepriecina, pat 8 no rīta. Savukārt dzīvoklī ir ērti pagatavot svaigu ēdienu, un būsiet pārliecināts, ka jūsu vakara salātos nebūs pusdienu pārpalikumu. Izlemiet, domājiet. Jauku atpūtu!
аватар m_svetlana
Viesnīcā ir iespējams ēdiens, animācija un "ir ar ko runāt krieviski" :) ... var būt papildus pakalpojumi, piemēram, veļas mazgāšana... tajā pašā laikā, kā pareizi atzīmējāt, cena viesnīcā būt augstākam par dzīvokļu cenu ... ja jums nav problēmu organizēt ēdināšanu, tad varat droši izvēlēties dzīvokļus
аватар AdriaticCruises
Opatija ir ļoti maza skaista pilsētiņa, kas slavena ar savām senajām villām, kur atrodas gan viesnīcas, gan privātie dzīvokļi. Visai tūristu līnijai, kas atrodas galvenokārt gar piekrasti, Marshal Tito ielā, ir labi attīstīta infrastruktūra un daudz veikalu, kafejnīcu un restorānu, pilsētas centrā, netālu no autoostas, ir tirgus.
Viesnīcas priekšrocības:
- organizētas maltītes
- papildu pakalpojumi (tīrīšana, veļas maiņa)
- dažās viesnīcās !!! ne visas animācijas
Dzīvokļu priekšrocības:
- Jūs varat izvēlēties katrai gaumei un budžetam, sākot no VIP līdz ekonomiskai
- brokastīs un vakariņās nav pieejams krāmu tirgus
- lielāka telpu platība salīdzinājumā ar viesnīcas numuriem
- veļas maiņa un uzkopšana pēc vienošanās ar saimnieku
- dzīvoklī parasti ir veļasmašīna, ledusskapis, kondicionieris
Šeit jūs varat izvēlēties to, kas jums patīk vislabāk.
Ja rodas jautājumi par dzīvokļu atlases organizēšanu, transfēriem un ekskursijām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs ar prieku organizēsim: www.dini-tours.com
аватар irinaver1975
Vairākas reizes atpūtāmies privātajos apartamentos Horvātijā. Atšķirīga horvātu iezīme ir tīrība. Pat visvienkāršākajos dzīvokļos sniegbalta gultas veļa. Man ļoti patīk, ka dzīvokļiem bieži ir savs iekšpagalms ar bārbekjū, kur uz oglēm var cept gaļu.
аватар vladimir18
Noteikti varu apliecināt Horvātijas dzīvokļu īpašnieku pieklājību un tīrību. Jūlija sākumā atpūtāmies Horvātijā, iepriekš rezervējām apartamentus. Reģistrējoties, par godu mūsu ierašanās brīdim, saimnieki pat uz rosteļa uzcepa čevapčiči (vietējās desiņas grilēšanai) un dabiski ielēja glāzi slivovica. Pirms izbraukšanas pacienājām saimniekus, lai nepaliktu parādā. Dzīvoklī ir ļoti ērta virtuve, var gatavot ko vien vēlies, īpaši ģimenēm ar bērniem.
аватар igormatveev
Horvāti ir ļoti cienījami cilvēki, draudzīgi, un tējas dzeršana parasti izvēršas interesantā draudzīgā sarunā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Opatija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl