Jautājums o Vācija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
246 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Taksometrs uz Eiropu — kādas ir nepilnības?
Mēs plānojam ceļojumu uz Eiropu ar nelielu grupu. Vēlamies īrēt minivenu tieši no Maskavas. Kādas problēmas var būt? Ko viņi var vairoties par naudu? Par ieteikumiem +100500 uz karmu :)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-01-084 gadā atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар tripbus
Nevajadzētu būt problēmai :) Var pārbaudīt šofera jaunākās vīzas un robežšķērsošanas vietas. Tas apstiprinās biežās izbraukšanas faktu un, pats galvenais, iebraukšanu atpakaļ.
аватар mmu2003
Apskatīja aprakstu. Es rīt piezvanīšu. Paldies!
аватар itertrans
Vai plānojat minivenu ar vai bez vadītāja? Ja ar šoferi, tad vadītājam ir jābūt šādu braucienu pieredzei, ja bez vadītāja, tad jābūt šai pieredzei (vai izpratnei par robežas šķērsošanas niansēm ar auto).
аватар ollennka
Var rasties problēmas ar rindām uz robežām, autovadītājam jāsaprot, kurā robežšķērsošanas vietā pavadīsiet vismazāk laika. Un būtu jauki, ja šoferis būtu pieredzējis braucienos uz Eiropu. Tā kā katrai valstij ir savas problēmas saistībā ar ziemas riepām un transportlīdzekļu aprīkojumu, jums tas viss ir jāzina.
аватар mmu2003
Plānojam īri ar šoferi. Izrēķinājām, ja ir 6 cilvēki, tad sanāk izdevīgi. Ne jau autobusu, protams, bet ne pats braucu un ne lidmašīnu ar sabiedrisko transportu. Kādu iemeslu dēļ viņi noņēma saites uz uzņēmumu, viņiem ir labs piedāvājums.
Robežšķērsošanas vietas ir ļoti tālu viena no otras, tāpēc laiks netiek īpaši ietaupīts, bet nobraukums ir ļoti atšķirīgs. Tomēr, kā parasti, vai nu laiks, vai nauda.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vācija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl