Jautājums o Kipra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1133 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kuru Kipras reģionu jūs ieteiktu? Kura viesnīca?
Labdien formētāji!
Sakiet, mani ļoti interesē Kipra, tā sagadījās, ka nekad nebiju tur bijusi, un tagad pienāca brīdis, kad sapratu, ka gribu uz turieni!
Es nezinu daudz par Kipru, dārgie formučaņi, kādu salas reģiona daļu jūs ieteiktu?
Interesē: kluss, ne ballīšu brīvdienas, bet esmu jauns, bet patīk atpūsties kā pensionārs_) Kādas viesnīcas ieteiktu ar budžetu līdz 1500 eiro diviem uz 7-10 dienām.
Un tomēr, kurš jums pateiks, vai ir jēga pašam doties uz Kipru, piemēram, nopirkt Visa yer biļetes no Kijevas un rezervēt māju airbnb ?? Kas notiks par naudu, kā to vislabāk izdarīt?
Jau iepriekš paldies par padomu.
P.S. Plānoju braukt septembra otrajā pusē.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2018-06-036 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар 19062005
Kiprā visur ir labi! Ir lētāk un vienkāršāk veikt komplekso ceļojumu, tagad ir ļoti vilinoši piedāvājumi no Kijevas. Eirozonā ēst būs dārgāk. Reģionā man visvairāk patīk Protaras un Ayia Napa. Izīrējiet automašīnu un ceļojiet pa salu. Septembra vidū jūra būs krāšņa, un ceļojumiem ne tik karsta.
аватар Pavel1900
Piebildīšu, interesē skaista jūra, pludmale, mazapdzīvota vieta, viesnīcas atrašanās vieta + vēlams viesnīca pēc iespējas tuvāk jūrai. Noteikti noīrēsim auto, cenas jau sakārtošu uz vietas, paldies.
аватар Pavel1900
19062005
Pastāsti man, tāds moments, kuru komplekso ceļojumu ņemt vērā uztura ziņā un būtu optimālāk, piemēram, ņemt tikai brokastis un iet uz tavernām tur ēst vai kā?
аватар natalie2992
Es atbalstu Ayia Napa un Protaras. Larnakā pludmales nav īpaši labas, smiltis pelēkas + moli un osta, Limasolā arī nav tā, Pafa nav slikta, bet jūra ir dziļāka un šī ir angļu pensionāru mājvieta :))) Protaras ir mierīgs, mazs, ir dziedošas strūklakas vakara pastaigai. Aijanapā varu ieteikt ļoti labu viesnīcu trijatā Tasia Maris Sands. Atrodas pie pašas lagūnas, ūdens tīrs, pludmale arī, personāls patīkams, pieklājīgs. Kluss, mierīgs rajons, blakus daudz veikali, kafejnīcas, restorāni. Līdz ballīšu zonai 20 minūšu gājiena attālumā lasiet atsauksmes par viesnīcu. Ir labi braukt ar auto Kiprā vai ja nav tiesību, vai negribi braukt droši var doties ekskursijās ielu aģentūrās (vienmēr ir kāds kurš runā krieviski), 2p lētāk nekā viesnīcu ceļveži, un pakalpojumu kvalitāte ir laba. triks nevar baidīties.
Par māju/dzīvokli es jums nestāstīšu, vietējie teica izmaksas, bet es jau aizmirsu. Domāju, ka tūrē būs lētāk, ja nebrauksi uz turieni uz mēnesi :)
аватар Ger
Ja esat pilnīgi mierīgs, pludmale, daba un maz cilvēku, tad jums jāapskata viesnīcas Polisas pilsētas rajonā.
аватар natalie2992
Par pārtiku - paņēmām brokastis + vakariņas, tā kā apceļojām salu un vakarā atgriezāmies viesnīcā. tas bija tik ērti. Kad palikām viesnīcā, pusdienās devāmies uz vietējiem restorāniem netālu no viesnīcas, 9-15 eiro, kopā ar dzeramnaudu par vienu un glāzi vīna vai alus, atkarībā no tā, ko ņemsiet. Porcijas lielas. Vietējos restorānos bieži ir dienas piedāvājumi - salāti, neatceros precīzi cik, kādi 11 vai 14 eiro. Vai arī kā variants - veikali ar augļiem, sieru, vīnu :)) Ja neplāno ceļot - var ņemt viss iekļauts.
аватар natalie2992
dienas ēdienu piedāvājums ir izdzēsts :))) parasti liela porcija 2 personām - salāti, zivs, piedeva grilēti vai sautēti dārzeņi, frī kartupeļi un glāze sausa baltvīna.
аватар Pavel1900
natalie2992
paldies, mācies!
аватар ollennka
Kopumā labāk neaprobežoties tikai ar vienu kūrortu, bet apskatīt visu salu. Bet, ja jūs patiešām vēlaties doties pensijā kā pensionārs, es ieteiktu Ayia Napa un Famagusta. Labākās pludmales, smiltis nav pelēkas, kā citur. Famagustā, protams, būs lētāk nekā Grieķijas daļā, vienkārši tur ir saprātīgāk īrēt māju vai dzīvokli. Uztura ziņā labāk brokastis vai brokastis + vakariņas, lai pusdienlaikā varētu mierīgi staigāt, nepiesiets pie viesnīcas.
аватар 19062005
Runājot par uzturu, apskatiet savu apetīti un atpūtas programmu. Bet mazāk par brokastīm un vakariņām es neieteiktu. Mēs tradicionāli ņemam all inclusive, jo ceļojam ar bērnu, kurš ir šausmīgi izvēlīgs ēdienam. Pieaugušie var arī ieturēt brokastis un vakariņas, pusdienas pokatushki laikā parasti ir ceļā. Kas attiecas uz vietējiem krodziņiem, viņi gatavo garšīgus ēdienus. Cenas ir eiropeiskas, porcijas nav sarkanas. Noteikti izmēģiniet meze, bet ne tūristu iecienītā vietā, bet kādā ciematā. Jā, gadās, ka no viesnīcas līdz tuvākajai tavernai ar kājām 15-20 minūtes. Karstumā ir skumji...
аватар sol99
Apskatiet Elias Beach Hotel (5 * AI) Limasolā, Good. klusa viesnīca, klusā pilsētas rajonā (gandrīz nomalē). Labs ēdiens, draudzīgs personāls.
аватар AnVas70
Izīrē dzīvokli. Brokastīs visu var nopirkt Lidl, pusdienas un vakariņas - tavernās. Izīrējiet automašīnu un brauciet pa salu. Tu nekam neesi piesiets. Lai gan tas nav pensionāra variants (gan jau pensionāri ir dažādi).
аватар natanechka
protaras, hotel astreas 3, normāli numuriņi, labs ēdiens, pirmā līnija un lēti. Bet pludmale liela, pārpildīta, bet netālu.
аватар yulacha2011
Iesaku apsvērt pēdējā brīža pārtikas kompleksās tūres: brokastis/vakariņas, auto noma un lēta viesnīca
аватар larisaGuban
Jums ir jāsaprot, kāda veida atvaļinājums jums patīk. Mierīgs vai aktīvs. Kas nepieciešams brīvdienām – infrastruktūra vai skaistas pludmales un klusas viesnīcas. Aktīviem - Paphos, Ayia Napa. Mierīgajiem - Protaras, Larnaka
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kipra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl