Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kas apmeklēja Debesu un elles templi Taizemē? Cik maksā ieeja, kā nokļūt no Puketas?
Kas apmeklēja Debesu un elles templi Taizemē? Cik maksā ieeja, kā nokļūt no Puketas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-10-304 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Alex714
Biju līdzīgā pie Patajas, veicu visaptverošu tūri, lai apmeklētu vairākas apskates vietas, uzskatīju, ka lētāk un nav jāstāv rindā, tūres grupām priekšroka. Varbūt jūsu viesnīcas tuvumā ir tūrisma birojs, paskatieties tur cenas, tas var izrādīties arī izdevīgāk nekā pašam + vairāku Puketas apskates objektu apmeklēšana, līdzīgi kā Pataja.
аватар Evharisto
Kā jūs kopumā iespaidoja? Esmu redzējis tikai bildes
аватар Alex714
Nu, piemēram, daļa no ekskursijas dosies, kā patstāvīgs (tikai Tempļa apmeklējums) nē, pareizāk, es netērētu laiku, ar sarežģītu eksk. apmeklējām arī divus zoodārzus (valsts un privātos), ķīniešu templi, austeru fermu un apmeklējām čūsku šovu.
Pašā templī papildus statujām ne pārāk interesēja debešķīgie, bet gan elles - ir ko redzēt un padomāt. Bija budistu templis, vienkārši notika kaut kāds dievkalpojums ar dziedāšanu (diezgan interesanti) un dīķis ar zivīm, kuras var pabarot, interesanti vērot, kā tās gandrīz izlec no ūdens pēc garduma.
аватар Kleo3569
Debesu un elles templis atrodas netālu no Čiangmai. Tas nav pašā pilsētā, apmēram 30 km. Jūs varat nokļūt Chiang Mai no Puketas ar Air Asia lidmašīnu. Čhīanmai kalnā ir ļoti skaists zelta templis un lielisks zoodārzs. Uz 2-3 dienām tas arī viss.
аватар Apyatka
Atrodas Phang Nga. Tieši pilsētā. Autobuss iet no Puketas pilsētas, no autoostas, apmēram pusotru stundu. Klosteri sauc Wat Tham Ta Pan. Ieeja bez maksas. Strādā no 8 līdz 18.
Es neesmu bijis klosterī, bet esmu bijis Phang Nga. Ir lieliska ziloņu ala, un jūs varat doties ar laivu uz Phang Nga līci.
Mēs noīrējām automašīnu, jūs nevarat staigāt pa pilsētu, un es nezinu, kas tur notiek, Phang Nga pilsētā. Pilsēta ir plaši izplatīta, mazstāvu.
Ar ceļojumu aģentu nebūs lētāk.
аватар Kleo3569
Acīmredzot Taizemē ir vairāki šādi tempļi.
аватар Alex714
Protams, daži, es aprakstīju Bang Saen, labākais iesācējs interesējās par Phang Nga, un jūs aprakstījāt to, kas atrodas Chiang Mai;)
аватар JeryLee
Bijis šajā PHANNGNGA templī. Pa ceļam uz Khao Sok. Es nebrauktu atsevišķi. Tur nav daudz ko redzēt, lai no Puketas vilktos turp. Bet kā daļa no lielas ekskursijas uz Khao Sok - brīnišķīgi. Pa ceļam ir daudz interesantu vietu, un ezers ir lielisks jebkurā gadalaikā. Bija divas reizes. Ziemā miglas un salīdzinoši vēss ūdens +25. Brīnišķīgi atsvaidzinoši peldoties un ap sižetu no Avatar. Degunradži virs galvas. :-))) Un pavasarī-vasarā ļoti silts ūdens +30 un lido milzīgi spāru tauriņi. Es iesaku.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl