Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Vai reģistrēties tiešsaistē Thai Airways?
Lidojam uz Puketu ar pārsēšanos Bangkokā. Pirmais lidojums uz Bangkoku ar obligātu tiešsaistes reģistrāciju (dažāda aviokompānija). Vai man ir jāreģistrējas tiešsaistē lidojumam Bangkoka–Puketa? Vai arī reģistrēties jau lidostā, ierodoties Bangkokā, pie reģistrācijas galda? Ja vajag (iesaku) reģistrēties internetā, tad rodas cits jautājums: reģistrējoties tiešsaistē Thai Airways mājaslapā, varu reģistrēties tikai reisam Bangkoka-Puketa vai pirmajam lidojumam uz Bangkoku (jo redzu vairāk nekā viens Thai Airways lidojums rezervācijā, bet viss ceļojums, t.i., divi lidojumi, no kuriem viens NAV Thai Airways)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2019-08-215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар galiya1962
Spriežot pēc jūsu paskaidrojumiem, otro lidojumu veic aviokompānija, kurai ir līgums ar Thai Airlines. Reģistrējieties tiešsaistē diviem lidojumiem uzreiz, jūs varat izvēlēties vietas.
аватар ollennka
Cik atceros, pat ja tie ir koda koplietošanas lidojumi, tad uzreiz tikai VIENAS aviokompānijas mājaslapā reģistrēties uz abiem pleciem neizdosies. Ar ko jūs lidojat uz Bangkoku?
Es tavā vietā reģistrētos tiešsaistē abiem lidojumiem uzreiz (ja ir tāda iespēja), un jau lidostā pie reģistrācijas galda palūdzu reģistrēt bagāžu uz Puketu (atkal, ja tāda iespēja tiek nodrošināts, var būt dažādas iespējas), lai Bangkokā neveiktu liekus žestus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl