Jautājums o Rumānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
84 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Mašīna cieta avārijā, nav jēgas remontēt
Uz slidena ceļa auto apgāzās uz šosejas, visi dzīvi, auto tika iznīcināts. Nav jēgas remontēt. Pārdod par metālu? Pamest? Kā ar muitu? Automašīna paliks Rumānijas teritorijā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-10-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар klichko
Šīs ir tējkannas, kas ir piepildījušas valsti ar mirušām plāksnēm. Uz laba ceļa vasarā vajag saimniekot. Bet viņi ņem atkritumus uz plikām riepām, iekļūst lietū bez pieredzes, vēl trakāk uz putekļu plēves un voila. Labi, viņi vismaz ir dzīvi. Izmetiet jums šo negodu, ar to nepietika, lai vilktu mājās. Un īrē nevis metālam, bet rezerves daļām. Bet kādas ir vērtīgās automašīnas atkritumu daļas? Ir nepieciešams to noņemt no reģistrācijas, likvidēšana maksās diezgan santīmu. Mest un nolaist neatgriezeniski. Un mūsu muitai garām kasei, tas ir rumāņu štrunts
аватар rudenkon
Automašīna ar Ukrainas reģistrāciju. Cilvēki bija atvaļinājumā, notika avārija, viņi guva traumas. Un tu šito raksti, klusē labāk, ja nav konkrētības. Un tad galu galā es varu nosūtīt nah * d.
аватар klichko
Atvainojiet. Un es pats došos norādītajā virzienā ... kārtējo reizi, atvainojos
аватар ollennka
Galvenais, lai visi būtu dzīvi.
Es nezinu, cik maksā automašīnas izmešana Rumānijā, bet jums noteikti ir nepieciešams izņemt automašīnu no reģistrācijas, lai vismaz nemaksātu par to nodokli savā valstī. Turklāt ES muitai tavs auto tiek uzskatīts par uz laiku ievestu, ja nemaldos, tad beznodokļu vari paturēt ES gadu, tad būs jāmaksā nodeva. Pieļauju, ka par spīti traģēdijai tomēr kaut kad aizbrauksi uz ES, proti, agri vai vēlu iekasēs maksu, ja auto nenorakstīs.
аватар ollennka
Vēl prātā nāk eksotisks variants - samaksāt par auto eksportu uz kādas specializētas transporta firmas dzimteni un tikt galā ar pārstrādi mājās. Protams, ja tas ir lētāk.
аватар rudenkon
Atraduši metāla pieņemšanu, sola iedot norakstīšanas aktu, ar robežu vēl nav skaidrs. Par dereģistrāciju mūsu ceļu policisti teica, ka vajag reģistrācijas apliecību, numurus un izziņu no īpašnieka, ka automašīna kļuvusi nelietojama. Turpinājumu rakstīšu vēlāk.
аватар veritasana
Jā, viņi to dara ar mums .. Es neatceros cenu ... Jautājums ir atrisināts .. Paldies Dievam, visi ir dzīvi! Protams, jums ir jānoņem šāda automašīna no sevis.
аватар rudenkon
Mašīna tika nodota par metālu par santīmu. Saņēmām otrreizējās pārstrādes sertifikātu, noņēmām numurus un paņēmām līdzi. Par mašīnu uz robežas pat nejautāja. Ukrainā automašīna tiks dereģistrēta.
аватар ollennka
Katram gadījumam paturiet aktu, jo pēc beznodokļu importa termiņa beigām muita uzdos jautājumu, ja atkal dosieties uz Rumāniju. Galu galā viņiem automašīna palika papīros valstī.
аватар veritasana
Jā, visi dokumenti jāglabā 3 gadus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Rumānija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl